-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.001
Ben geçeli oldu bayaa yan yatırıp yapıyorum arada.kurumus oluyor başka türlü cikmiyorKızlar bebelerinizin burnunu ne ile temizliyorsınuz. Ben şu şırınga yöntemine geçmeyi düşünüyorum artık çok zorlanıyor. Acaba bu ayda geçilir mi
Kıyamam paşamaCanım çok şükür gaz sancilarimiz var ve fitilsiz yapamıyor bu beni çok üzüyor onun dışında hamdolsun iyiyiz siz nasilsinizz adaşımız nasıl
Ben tıkanırsa serum fizyolojik ile açıyorum canım aspiratör çok kullanmıyorumKızlar bebelerinizin burnunu ne ile temizliyorsınuz. Ben şu şırınga yöntemine geçmeyi düşünüyorum artık çok zorlanıyor. Acaba bu ayda geçilir mi
Olmaz inşallah ya nöbetsiz geceler olsunİyi geceler kızlar nöbette görüşürüz
Çok yakında o gecelerOlmaz inşallah ya nöbetsiz geceler olsun
Yok canim bisey takmadım zaten doktor yapışkanlı strec gibi biseyle sarıyor kendiliğinden o düşünce ( iki günde düştü ) krem kullanmaya başladık bu arada yıkama serbest dedi yani 1 haftada cok şükür iyileştiTamam canım ben de alayım ondan bir de sana şey soracağım ya Sünnetten sonra bir şey taktın mı pipisine
Biz de gündüz öyleyiz ,Çok yakında o geceler
Benim ki 1 haftadır geceleri çok hareketli istesemde derin uyuyamıyorum 2 saatte beslemeye döndük yine
Ben bugün teli şarja taktım bakamadım4 nöbetçileri
Tamam canım bende bugün aldırıp deneyeceğim. Çok korktuğum bir işlem aslında ama ana olunca Bi deli cesareti geliyor oğlanı o halde görünceBen geçeli oldu bayaa yan yatırıp yapıyorum arada.kurumus oluyor başka türlü cikmiyor
Hee anladım canım ay inşallah bizimki de öyle kolayca geçer. Bir korku sarıyor beniYok canim bisey takmadım zaten doktor yapışkanlı strec gibi biseyle sarıyor kendiliğinden o düşünce ( iki günde düştü ) krem kullanmaya başladık bu arada yıkama serbest dedi yani 1 haftada cok şükür iyileşti
Günaydın canımGünaydın kızlar
Kan yok yara olmuyor merak etmeTamam canım bende bugün aldırıp deneyeceğim. Çok korktuğum bir işlem aslında ama ana olunca Bi deli cesareti geliyor oğlanı o halde görünce
Hee anladım canım ay inşallah bizimki de öyle kolayca geçer. Bir korku sarıyor benikan tutar öyle yaraya falan bakamam
İnsallahh canım benim gaz sancısı dan ziyade fitil.olayi üzüyor beni çocuk rahatlayinca ben 5 rahatlıyorum yaHoş buldum canım benimben o profildeki ayakları yerim yerim
Evet canım gaz sancıları kötü oluyor emzik niyetine kullanıyor bizi. Masajları düzenli yapmaya devam et sen. İnşallah bir iki aya hafiflerannesinin kuzusu teyzoşlarının balı o
Evet kalıyorKızlar buzlukta süt 3 ay kalabiliyordu degilmi
Benim bu ay sonu süre doluyor bugün çıkardım icireyim diye yok tutmuyor biberonu kaşıkla da icmedi illa meme olacak çok üzüldüm 1 poşet boşa gitti süre uzun olsa ek gıdaya başlayınca yediklerine karıştırırdım ama malesefEvet kalıyor