Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hadi inşallah mışıl mışıl uyusun minnak
Uyanıkken bizimki de sevmiyor canım çok durmuyor. Şimdi uyurken koydum bağırsaklara baskı uyguladı galiba oda rahatladı sakin sakin uyuyor. Bağırsaklar yumuşasın bide masaj yaparım inşallah ağlamazsa sonra gelsin bırtlar

Uyudu diye yerine koydum geri gözünü açtı şimdi ayağımda sallıyorum
Benimkide 1 kere öyle uyudu yarım saat uyumuştu
Gelsin gelsin bol bol pırtlasın kuş

Uyudu diye yerine koydum geri gözünü açtı şimdi ayağımda sallıyorum
Benimkide 1 kere öyle uyudu yarım saat uyumuştu
Gelsin gelsin bol bol pırtlasın kuş
Ayy valla işe yaradı yarım saat olmadı galiba uyandı dönderdim ayakları falan kaldırdım pat pat gitti gazlar
Off o yerine koyunca uyanmalar yok mu korku gerilim filmi halt etsin yanında bide altını değiştirirken gaz çıkarması yok mu ödüm patlıyor aha devamı gelecek diyorum hemen kapatıyorum

Hee ya artık büyüdükçe anlıyorlar bazı şeyleri ağlarken bile bizi görünce Bi sakinleşiyorlar
Evett evettt bi cığlığı basıyo beni duy diyee yatagıda dibinde oysaki bi sıcratıyo yataktan beni bise oldu sanıyorum günaydıınnn dındındın diyorum gülüyo sıpaa

Maşallah paşama o zaman
Ah ah uyumadı memede uyuduğu 10dk yetti şimdi öğlen uykusu çalışmalarım başladı bakalım kaç dakikaya galip gelicem
O altını açtığımda ki gazdan hem ben hem oglus korkuyor
Tamda bunu yazarken yapması oysa yeni değiştirip ayağıma almıştım
Haydeeee başa sar

Hahah yerim o paşayı ben. Sizin yavaş yavaş uyku eğitimi başlar galiba. Bak ben Bi sayfada kaydetmiştim 4. Aya girince onu uygulamaya başlıycam. Öncesinde önerilmiyor uyku eğitimii

Bide ne dicem oyun halısı almıştın sen dimi. Benimkide geldi çok seviyor oğlan keyfi yerindeyse iyi oyalanıyor onunla

Bende yicem bu paşayı anası ile oynuyor uyuttum sanıp yerine koyuyorum hop kalkıyor birde kakişko yapıyor ayağımda salladım biraz uyudu ayağımdan koltuğa bıraktım tam mutfağı topladım süpürdüm siliyordum ceee yaptı bana şimdi yine memede
4.ayı doldursun şu aşılarımız geçsin yavaştan bende başlıcam bakalım başarabilecekmiyim
Aldım canım benimkininde keyfi olursa oynuyor o ara kahvaltımı yapıyorum bazen çamaşır falan asıyorum 10 15dkya ne sığdırırsam keşke diyorum otomatik ana kucağını da alsaydım sallanmayi seviyor kesin uyurdu ondada ama artık geçti oturmaya başlasın salıncak alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…