- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.961
Hadi inşallah mışıl mışıl uyusun minnakÇok şükür biz iyiyiz canım ilk uykumuzu yapıyoruz memede kalkmazsa kahvaltı yapıcam evi toparlıcam. Bizimki yüz üstü yatmayı Çok sevmiyor sadece kasları çalışsın diye yaptırıyorum dönmek istiyor huysuzlanıyor
Gün içinde uyursa evi temizlicem yemek yapıcam
Bende öyle düşünüyorumGaliba kokumuzu alıp rahatlıyor
Uyudu diye yerine koydum geri gözünü açtıHadi inşallah mışıl mışıl uyusun minnak
Uyanıkken bizimki de sevmiyor canım çok durmuyor. Şimdi uyurken koydum bağırsaklara baskı uyguladı galiba oda rahatladı sakin sakin uyuyor. Bağırsaklar yumuşasın bide masaj yaparım inşallah ağlamazsasonra gelsin bırtlar
Kızzz öyle öyleee benim esimde gitti uyandı aldım yanımaa hoop gitti kurban olduğum yaaGaliba kokumuzu alıp rahatlıyor
Ayy valla işe yaradıUyudu diye yerine koydum geri gözünü açtışimdi ayağımda sallıyorum
Benimkide 1 kere öyle uyudu yarım saat uyumuştu
Gelsin gelsin bol bol pırtlasın kuş
Hee ya artık büyüdükçe anlıyorlar bazı şeyleriKızzz öyle öyleee benim esimde gitti uyandı aldım yanımaa hoop gitti kurban olduğum yaa
Evett evettt bi cığlığı basıyo beni duy diyee yatagıda dibinde oysaki bi sıcratıyo yataktan beni bise oldu sanıyorumHee ya artık büyüdükçe anlıyorlar bazı şeyleriağlarken bile bizi görünce Bi sakinleşiyorlar
Maşallah paşama o zamanAyy valla işe yaradıyarım saat olmadı galiba uyandı dönderdim ayakları falan kaldırdım pat pat gitti gazlar
Off o yerine koyunca uyanmalar yok mu korku gerilim filmi halt etsin yanındabide altını değiştirirken gaz çıkarması yok mu ödüm patlıyor aha devamı gelecek diyorum hemen kapatıyorum
Hahah yerim o paşayı ben. Sizin yavaş yavaş uyku eğitimi başlar galiba. Bak ben Bi sayfada kaydetmiştim 4. Aya girince onu uygulamaya başlıycam. Öncesinde önerilmiyor uyku eğitimiiMaşallah paşama o zaman
Ah ah uyumadı memede uyuduğu 10dk yetti şimdi öğlen uykusu çalışmalarım başladı bakalım kaç dakikaya galip gelicem
O altını açtığımda ki gazdan hem ben hem oglus korkuyor
Tamda bunu yazarkenyapması oysa yeni değiştirip ayağıma almıştım
Haydeeee başa sar
Günaydın canım hayırlı cumalargünaydın hayırlı cumalar sarhoş anneler
Aman ne günaydını kız saate bakınca fark ettim haha tünaydın demem lazımdı pardongünaydın hayırlı cumalar sarhoş anneler
Bak sen zilli yerim seni benEvett evettt bi cığlığı basıyo beni duy diyee yatagıda dibinde oysaki bi sıcratıyo yataktan beni bise oldu sanıyorumgünaydıınnn dındındın diyorum gülüyo sıpaa
Kiz koyuyorum mutfağa gidiyorum peşimde 5 dk oldu hemen başlıyo çığlığı benim koşmam yanına gelmem bir oluyo ayağimı burktuğumu bilirimBak sen zilli yerim seni benodada yalnız kalmaktan nefret ediyorlar
Bende yicem bu paşayı anası ile oynuyorHahah yerim o paşayı ben. Sizin yavaş yavaş uyku eğitimi başlar galiba. Bak ben Bi sayfada kaydetmiştim 4. Aya girince onu uygulamaya başlıycam. Öncesinde önerilmiyor uyku eğitimii
Bide ne dicem oyun halısı almıştın sen dimi. Benimkide geldi çok seviyor oğlan keyfi yerindeyse iyi oyalanıyor onunla
Denerim bunları canım atak dönemine denk getirmeyeyimde
Hosgeldin bu zorlu maratonda sanada başarılarKiz koyuyorum mutfağa gidiyorum peşimde 5 dk oldu hemen başlıyo çığlığı benim koşmam yanına gelmem bir oluyo ayağimı burktuğumu bilirim
Listene benide all
Hahahaha sagoll nefescimmHosgeldin bu zorlu maratonda sanada başarılar
Rüya öğünü neymiş benimki emmeden olmazki daha küçük