- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.941
Canım benim de ikiz bebeklerim var. Bir bebeğim de bu durum var. Ama çok da gaz çıkartıyor. 3 farklı doktor ile görüştüm hepsi ortak birşey soyluyor o da olacak diyorlar. Karnına kramp giriyormuş.Tecrübeli annisler gaz sancılarımiz başladı bayağı bayağı yoruyor kaç gündür çocuğum çok ağlıyor ayaklarını çeke çekebaşa çıkmanın yolları varmı takdik çıkartmak için masaj yağ öneri vs
Ahah aynı benimkide öyle gazını çıkartıyor aslında ama rahatlayamiyor malesef.biogaia bendede var ama pek etkisini görmedim zaten doktorda verirken demişti.gaz damlaları mucizeler yaratmaz olacaksa o bebekde o gaz yinr olur diyeCanım benim de ikiz bebeklerim var. Bir bebeğim de bu durum var. Ama çok da gaz çıkartıyor. 3 farklı doktor ile görüştüm hepsi ortak birşey soyluyor o da olacak diyorlar. Karnına kramp giriyormuş.
Zeytinyağı ile karna dairesel masaj. Yağı iki elinle ovalayıp ısıt. Öyle karna masaj yap.
Biogaia gaz damlası kullanıyorum.
Doktorlar da extra başka birşey önermedi.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar
Bizim ki gündüz hız uyumuyor desem yeridir meme kestirdijleriyoe idare ediyor gece uykusuna 8:30-9 gibi geçtik şükürAkşam mesaim bitmek üzere derin uykuya geçirme çabalarındayımsizlerde durumlar nedir kızlar
3 gündür ütü masası ortada yap çek yap çek bugün bitirebildim sonunda
Bizde gece uykusuna 10 gibi geçiyoruz inşallah düzen böyle devam ederAkşam mesaim bitmek üzere derin uykuya geçirme çabalarındayımsizlerde durumlar nedir kızlar
3 gündür ütü masası ortada yap çek yap çek bugün bitirebildim sonunda
Çok şükür biz iyiyiz canım ilk uykumuzu yapıyoruz memede kalkmazsa kahvaltı yapıcam evi toparlıcam. Bizimki yüz üstü yatmayı Çok sevmiyor sadece kasları çalışsın diye yaptırıyorum dönmek istiyor huysuzlanıyorBebikler nasıll
Her şey yolunda mı
Biz sabah beraber uyuyorduk gazı sıkıştırdı yavrumu ağlayarak uyandı
Şimdi yüz üstü yatırdım rahat geliyor o pozisyon
Bende başında bekliyorum
Galiba kokumuzu alıp rahatlıyorBabası işe gittikten sonra bende yanıma alıyorum öyle olunca biraz daha uyuyor