- 22 Temmuz 2012
- 232
- 302
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bu sene erkek seni maşallahtopiğin adını oğlan anaları mı yapsaydım ne
İlk aylarda ana kucağında oynarken Bi koşu gider geliriz ama emeklemeye ve yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorumSorma biraz daha beklesen dicektim ben zaten şimdiden çocuğu nerede oyalayabilirim güvenilir de tuvalete felan giderim die bakiom eşyalara almak için
Aynen ya bende de ara ara kaşıntı oluyor. Nasıl da tatlı tatlı kaşınıyorEvet benimde başlamam lazim hafif hafif kasinio zaten müsait göbek çıkmaya
Aglicaz herhalde bereber ben bide ilk zamanlar nasi giydircez küçücukler tamam bı sure annem gelcek sonra basbasayiz aliscaz da o süre çok kısa sürer inşallah
Siz bebeleri alın bize gelin ben yaparım banyoda yaptırırım giydiririmde 4 yegenimden tecrübeliyim anne olmadan olanlardanım benEvet onu bende düşünüyorum ya hadi altı Bi şekilde değiştirdik ama üst zor yabebişler ele avuca gelene kadar anneleri göndermeyelim
[/QUOTE]
Bende kız hissediyordum ama baktım oğlan haberini alan geliyor
Asıl zor kısmı ozaman sanırım kkuzum .kasindigi zaman sakin tirnaklarinla yapma şimdiden bile avcunun içi dışıyla dokun iz kalmasın benimde sanki azcik çıktı karnımİlk aylarda ana kucağında oynarken Bi koşu gider geliriz ama emeklemeye ve yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum
Aynen ya bende de ara ara kaşıntı oluyor. Nasıl da tatlı tatlı kaşınıyor
Sonradan eklenirse bilemeyiz tabiBende kız hissediyordum ama baktım oğlan haberini alan geliyorbakalım
Aa super benim iste hiç tecrübem yok yigenimin bile altını almadım benim ki baya vahimSiz bebeleri alın bize gelin ben yaparım banyoda yaptırırım giydiririmde 4 yegenimden tecrübeliyim anne olmadan olanlardanım ben
Ay çok datlu amaKarşıma çıkan reklama bak ya yicem
Bayılıyorum ben bunlara yaa tam yürümeye başladığında giydiğini hayal ediyorum tam totoyu ısırmalıkKarşıma çıkan reklama bak ya yicem
Ay çok datlu amasorma bnimde hep karşıma bebiş eşyaları reklamı cikio
Alipda giydirdigimiz günleride görürüz inşallahBayılıyorum ben bunlara yaa tam yürümeye başladığında giydiğini hayal ediyorum tam totoyu ısırmalık
Oyy valla nasıl iyiSiz bebeleri alın bize gelin ben yaparım banyoda yaptırırım giydiririmde 4 yegenimden tecrübeliyim anne olmadan olanlardanım ben
İnşallah canım benimYeni topiğimiz hayırlı olsun
Off öyle de tadı çıkmaz kiAsıl zor kısmı ozaman sanırım kkuzum .kasindigi zaman sakin tirnaklarinla yapma şimdiden bile avcunun içi dışıyla dokun iz kalmasın benimde sanki azcik çıktı karnım
Evet sonradan pipi çıkabiliyorSonradan eklenirse bilemeyiz tabi
O ilk kakalari ayy ondan bezi çok iyi araştıralım sizdirmasin hiçOyy valla nasıl iyiben çok korkarım bakalım baya komik günler bekliyor bence bizi hele beline kadar poh yaptığında Tureed ve bendeki panik hallerini şimdiden hayal edebiliyorum
Tşk ederim canım