Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sorma biraz daha beklesen dicektim ben zaten şimdiden çocuğu nerede oyalayabilirim güvenilir de tuvalete felan giderim die bakiom eşyalara almak için
İlk aylarda ana kucağında oynarken Bi koşu gider geliriz ama emeklemeye ve yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum
Evet benimde başlamam lazim hafif hafif kasinio zaten müsait göbek çıkmaya
Aynen ya bende de ara ara kaşıntı oluyor. Nasıl da tatlı tatlı kaşınıyor

Aglicaz herhalde bereber ben bide ilk zamanlar nasi giydircez küçücukler tamam bı sure annem gelcek sonra basbasayiz aliscaz da o süre çok kısa sürer inşallah

Evet onu bende düşünüyorum ya hadi altı Bi şekilde değiştirdik ama üst zor ya bebişler ele avuca gelene kadar anneleri göndermeyelim
Siz bebeleri alın bize gelin ben yaparım banyoda yaptırırım giydiririmde 4 yegenimden tecrübeliyim anne olmadan olanlardanım ben

İlk aylarda ana kucağında oynarken Bi koşu gider geliriz ama emeklemeye ve yürümeye başlayınca napcaz bilmiyorum

Aynen ya bende de ara ara kaşıntı oluyor. Nasıl da tatlı tatlı kaşınıyor
Asıl zor kısmı ozaman sanırım kkuzum .kasindigi zaman sakin tirnaklarinla yapma şimdiden bile avcunun içi dışıyla dokun iz kalmasın benimde sanki azcik çıktı karnım

Siz bebeleri alın bize gelin ben yaparım banyoda yaptırırım giydiririmde 4 yegenimden tecrübeliyim anne olmadan olanlardanım ben
Oyy valla nasıl iyi ben çok korkarım bakalım baya komik günler bekliyor bence bizi hele beline kadar poh yaptığında Tureed ve bendeki panik hallerini şimdiden hayal edebiliyorum

Yeni topiğimiz hayırlı olsun
İnşallah canım benim
Asıl zor kısmı ozaman sanırım kkuzum .kasindigi zaman sakin tirnaklarinla yapma şimdiden bile avcunun içi dışıyla dokun iz kalmasın benimde sanki azcik çıktı karnım
Off öyle de tadı çıkmaz ki neyse bakalım yağı sürünce belki geçer kaşıntı da
Sonradan eklenirse bilemeyiz tabi
Evet sonradan pipi çıkabiliyor Nefes0858 de gördük

Oyy valla nasıl iyi ben çok korkarım bakalım baya komik günler bekliyor bence bizi hele beline kadar poh yaptığında Tureed ve bendeki panik hallerini şimdiden hayal edebiliyorum
O ilk kakalari ayy ondan bezi çok iyi araştıralım sizdirmasin hiç yine Allah'tan yaz sürekli yıkarız bebeigide kış olsa daha zor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…