- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz baktım da slepy ile başlarım galiba bakalım ya oda karışık stok yapmaya gelmez diyorlar hemen büyüyorlar ya bez de olmuyor. Bide pişik durumu varO ilk kakalari ayy ondan bezi çok iyi araştıralım sizdirmasin hiç yine Allah'tan yaz sürekli yıkarız bebeigide kış olsa daha zor bide
Hoş geldin canımTşk ederim canım
Evet bende slepy de karar kıldım ama alerji durumuna göre çok almayız bide elimizde patlar o kdar bez zararBen biraz baktım da slepy ile başlarım galiba bakalım ya oda karışık stok yapmaya gelmez diyorlar hemen büyüyorlar ya bez de olmuyor. Bide pişik durumu var
Aynen canım sonra letgo da bez satışına başlarjzEvet bende slepy de karar kıldım ama alerji durumuna göre çok almayız bide elimizde patlar o kdar bez zarar
Evet bende slepy de karar kıldım ama alerji durumuna göre çok almayız bide elimizde patlar o kdar bez zarar
Ciddimisin adet olarak dimi paketin içindeki toplam sayisi deil yüklü yatırım yapmışsın kuzum ne marka aldın bide ben almam diorum basliyinca bide güzel indirim durduramam belki kendimiFazla almam diyen ben. 270 adet 1 numara. 250 adet 2 numara aldım kampanya vardı.
Hoş buldum tşk ederimHoş geldin canım
Bizimkiler pahalı bebek gerçi seninki supriz demi ondan kanmazlar sanmam kuzumBebelerle şimdiden konuşsak bimin bezinin çok iyi olduğuna hiç pişik yapmadığına ikna olurlar mı
Benimki süpriz yumurta canım evet kıyamadı bize baktı ilki tutmayınca garip çilekeş anam dedi ondan belki ikna olurBizimkiler pahalı bebek gerçi seninki supriz demi ondan kanmazlar sanmam kuzum
Evet seninki ni belki kandirirsin kiyamamis bak annesine bakalım bez konusnda araştıralım bakalım yorum okuyalım bolbbolBenimki süpriz yumurta canım evet kıyamadı bize baktı ilki tutmayınca garip çilekeş anam dedi ondan belki ikna olur
Vayyy hayırlı olsun başlık da süpper yaniMerhaba güzel anneler buradan devam edebiliriz isterseniz
Evet canım ben bayağıdır kullanıyorum. Doğal bir yağ aldım. Çatlak önleyici imiş. Gayette memnunum. 8.haftadan beri falan kullanıyorum.Kizlar catlak kremi kullanmaya başladınız mı
Allah razi olsun canim benimİnşallah canım benim hepimizin duaları seninle biliyorsun☺
Bio oil nasıl sizce bugün gördüm bende
Bende bio oil kullanıyorum inşallah iyi gelirKızlar ben bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2973436
Topik hayırlı olsun canimMerhaba güzel anneler buradan devam edebiliriz isterseniz