- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.101
Geçen hafta 2 gün akşam sabha çıkardım ama şimdi iyiyim hamdolsun arada koku hassasiyetinden oluyor 6 haftakiktan 13 e kadar yoğun yaşadım ben 9 kilo verdim şimdi sadece 2 kilo almışımKızlar, bulantıları devam eden var mı?
Allah kolaylık versin canımİlk 10 hafta hiçbir şey yoktu. 10.hafta başladı, hala devam ediyo.
Gece yatmadan 1 Prilam içiyordum, artık 2 içmeye başladım.
Dün gece içmeyi unutmuşum, mahvoldum bu sabah.
evet evet erken oluyormuş. 32 haftayı görürsün inşallah dedi:)Amin canım, hızlıca geçsin zaman
Ay evet, ikizler daha da farklı oluyormuş.
Zaten doğum da genelde erken oluyo değil mi?
Benim tek yumurta o yüzden sordum canım geçen gostermemislerdiYok canım çift yumurta ikizi benimkiler.. :)
Yok canım benim hamileliğim başından beri vardı ilk zamanlarki gibi olmasada hala var bende kullanmak istemedim bazen çok kötüyüm bazen biraz iyiyimSen ilaç kullanıyor musun canım?
Benim canım ilk zamanlara göre yoğun değil çok şükürKızlar, bulantıları devam eden var mı?
Çok şükür Rabbime bize bu duyguları yaşatıyoryaa sorma çyle uzak duygulardı ki şuan inanamıyorum.. herşey gözüme çok güzel geliyor. en iyisi gitmemek:) ben 1 ay daha sıkayım kendimi bari de gidersem alıcam yoksa.
aa ne güzel.. ben 12+4 ken gittiğimde de kız demişti. şimdi kesin kız dedi:)Benim tek yumurta o yüzden sordum canım geçen gostermemislerdi
Çok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.Çok şükür Rabbime bize bu duyguları yaşatıyorben detaylıyı bekliyorum canım ondan sonra başlıcam almaya. Geçen hafta sadece oda fikiri olsun diye dolaştık onda da kafama yatan bisey buldum belki onu alırım daha gezmem
Ne bileyim biz görürken daha da net görüyoruz.. Fotoya gelmiyorlar.:.) olabilir evet onun kağıdı farklı. olabilir baskı makinası olmayabilir. sor sen bir ama yinede. özele gidiyorsun değil mi?Ay olur mu, gönderdiğin foto çok anlaşılır bi keremaşallah
Bi deneyeyim, belki sadece gösterebiliyordur. Hani renkli farklI bi kağıda basılıyor ya. O özelliği yoktur belki makinenin.
İnşallah canım hepimizin sonuçları iyi çıksınÇok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.
aa bende bakayım internet sitesinden bakalım.İnşallah canım hepimizin sonuçları iyi çıksınben çilek mobilyaya baktım beğendiğim odanın dolabı ve şifonyeri çok hoşuma gitti kendinden bölmeli falan ekstradan organizer almama gerek yok
Kızlar, bulantıları devam eden var mı?
Yaaa ne güzel, maşallah onlaraYok canım çift yumurta ikizi benimkiler.. :)
Yaaa, çok üzüldüm canım.Ya ben dhaa önce 16 haftalık kaybetmistim bebeğimi 1 ay almıştı sütüm kaybettikten sonra Mayıs ayinda tekrar bir bebek kaybettim yine geldi süt o zaman Dr sütlu bir anne olacaksın demişti.Simdi geleni sutyenimde gördüm sarı gelmiş 1 2 damla baktım kolostrom deniliyormus acaba içimizde olan varmıdır diye merak ettim Çarşamba Dr gidince soracagim
Rica ederim canım, inşallah bu sefer bebeklerini sağlıkla alırsın kucağına.Teşekkür ederim canim benim
9 kilo mu? Aman AllahımGeçen hafta 2 gün akşam sabha çıkardım ama şimdi iyiyim hamdolsun arada koku hassasiyetinden oluyor 6 haftakiktan 13 e kadar yoğun yaşadım ben 9 kilo verdim şimdi sadece 2 kilo almışım
Canım bende geçen hafta ikeaya baktım benimde hiç kafama yatan birşey olmadıÇok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.
Amin canımAllah kolaylık versin canım
36’yı da görürsün inşallah.evet evet erken oluyormuş. 32 haftayı görürsün inşallah dedi:)