Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.
İçine çekmece takılabilen gardıroplar var İkea’da.
Hatta en üstteki çekmeceyi camlı yapıyorlar, çok güzel oluyo.

Ne bileyim biz görürken daha da net görüyoruz.. Fotoya gelmiyorlar.:.) olabilir evet onun kağıdı farklı. olabilir baskı makinası olmayabilir. sor sen bir ama yinede. özele gidiyorsun değil mi?
Evet canım, özel muayenehanesi var doktorun. Oraya gidiyorum.
Sorucam bir dahakine😉

Niye şaşırdın kız sen vermedin mi bende 6 kilo verdim hala da veriyorum 4 aylık olacak neredeyse karnım dümdüz ayva göbeği bile yok herkes diyor nasıl hamilesin 🥰🤣
Ben aynıyım. Hiç değişmedi.
Belki de tam kilo alacağım zaman bulantılar başladı. 😂
Ama göbek çıktı baya.
Bence yakında senin de çıkmaya başlar😉

Ben aynıyım. Hiç değişmedi.
Belki de tam kilo alacağım zaman bulantılar başladı. 😂
Ama göbek çıktı baya.
Bence yakında senin de çıkmaya başlar😉
Bulantısı olanların çoğu kilo hiç almıyor Ayy inşallah çıksın istiyorum seveyim biraz doktor dedi iç karnın çok geniş 5 hatta 6. Aya kadar çıkmaz dedi. Eşim diyor karnın artık çıksın 🤣🤣🤣

İçine çekmece takılabilen gardıroplar var İkea’da.
Hatta en üstteki çekmeceyi camlı yapıyorlar, çok güzel oluyo.
İkea ya çok üstün körü bakmıştım o zaman daha yeni idi çünkü. 1 ay sonra falan iyice gezer bakarım. Ama ben 3 kapılı falan dolap istiyorum. Olabildiğince geniş olmalı. Beşik leri küçük alıcam sanırım.

Yaaa, çok üzüldüm canım. 😔
İkisini de aynı sebepten mi kaybettin?
16 haftalık olanı 2010 da kaybettim 1 buçuk yıllık evliydim doğal yolla gebe kaldım suyum boşaldı ve susuz kaldığı için bebek öldü... İlk gebeliklerde düşük olabiliyor diye araştırma yapılmadı sonrasi tüp bebekler asilamalar ilaç iğne ameliyatlar bitkisel kürler hocalar yapmadığım kalmadı olmadı ta ki 2020 sülük ve hacamat sonrası normal yolla tekrar Nisan ayında doğal yolla gebeligime kadar o da 9 haftalık kaybettim o kayibin kurtajinda Dr rahim ağzı yetmezligi olduğunu ve birdhaaki gebelikte dikiş atılacağını söyledi.. yani aradan geçen 10 sene o kadar ameliyat ve polip histereskopilerine ragmen gorulemeyen bir sebep .. en son kaybettigim gebeligimde 5.tup bebek denememdi heyetten geçmiştim aslında düşünmüyordum ama Rabbime hep dua ettim şifa kapıma yönlendir diye Eylül ayında kaldığım yerden tüp bebege devam edip bir kez daha sülük yaptirdim ve sonuç hamdolsun ikizlerime hamileyim inanın hala ruyadayim sanki bugünleri yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun tam 13 yıl ve 14 yilimiza girdik 33 yaşındayım hiç ara vermeden sürekli tedavi gördüm inşallah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız kader arkadaşlarım ❤️❤️❤️

9 kilo mu? Aman Allahım😳
Evet canım ben geçen sene pandemide 83 kilo olmuşum malesef sonra diyez bugdayiyla hacamat sonra bir diyet yaptım 10 kilo verdim ve hamile kaldım bu arada pkos var bende sonrası doğal yolla hamileliğinde yine mide bulantısıyla 66 kiloya düştüm kaybettikten sonra 73 oldum bu ikizlerime 73 ile.hamile kalıp 64 gördüm 🤭

X