Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benim çok şükür herşey yolundaymış takip sonrası da güzel haberler alırsın inşallah 🤲 yaşın kaç ki senin düşündürmesin Allahın izniyle bisey olmaz 😍
İnşallah canım yaş 35 oldu.35 yaş üzerinde genelde çıkıyor ama insan yine de emin olamiyor haliyle.Kaderde ne varsa önünü yaşayacağız her şeyin hayırlısı diyelim ☺️

Minikimm Minikimm
Banu Çiftçi’nin sayfasında şöyle yazıyo:
Gebeliğin ilk aylarından sonra, meme başından sıvı gelmesi, akıntı gözlenebilir. Bu kalın, sarımsı sıvıya kolostrum adını veririz ve meme başı uyarısı ya da uyarı olmadan kendiliğinden gelebilir. Bu sıvının salınması, süt üretimi hazırlığı başlayan meme dokusunun doğal bir sonucudur. Özellikle doğumdan sonra ilk birkaç günde asıl anne sütü salınması başlayana kadar, bebeğiniz “ağız” adı da verilen bu öncü sütten çok faydalanacak.

İlk 10 hafta hiçbir şey yoktu. 10.hafta başladı, hala devam ediyo.
Gece yatmadan 1 Prilam içiyordum, artık 2 içmeye başladım.
Dün gece içmeyi unutmuşum, mahvoldum bu sabah. 😔

Süt mü geliyo canım?
Benim transferden sonra çok ağrı oldu, tam sıvı değil ama uçlarında koyu kıvamlı bir şey oluşmuştu o zaman.
Tekrar olmadı.
Ya ben dhaa önce 16 haftalık kaybetmistim bebeğimi 1 ay almıştı sütüm kaybettikten sonra Mayıs ayinda tekrar bir bebek kaybettim yine geldi süt o zaman Dr sütlu bir anne olacaksın demişti.Simdi geleni sutyenimde gördüm sarı gelmiş 1 2 damla baktım kolostrom deniliyormus acaba içimizde olan varmıdır diye merak ettim Çarşamba Dr gidince soracagim

Minikimm Minikimm
Banu Çiftçi’nin sayfasında şöyle yazıyo:
Gebeliğin ilk aylarından sonra, meme başından sıvı gelmesi, akıntı gözlenebilir. Bu kalın, sarımsı sıvıya kolostrum adını veririz ve meme başı uyarısı ya da uyarı olmadan kendiliğinden gelebilir. Bu sıvının salınması, süt üretimi hazırlığı başlayan meme dokusunun doğal bir sonucudur. Özellikle doğumdan sonra ilk birkaç günde asıl anne sütü salınması başlayana kadar, bebeğiniz “ağız” adı da verilen bu öncü sütten çok faydalanacak.
Teşekkür ederim canim benim ❤️

Cinsiyet belli olmadan gidiyorduk bakıp çıkıyordum kendimi zor tutuyordum🤭🤭 şimdi belli gitsem ne yaparım bilmiyorum herseyden alasım var 😂😂😂
yaa sorma çyle uzak duygulardı ki şuan inanamıyorum.. herşey gözüme çok güzel geliyor. en iyisi gitmemek:) ben 1 ay daha sıkayım kendimi bari de gidersem alıcam yoksa.

X