- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.081
Ben yapmadım öyle solemislerdi kuzum belki ben yanlış anladım bu doktorda bacağın üstünü gösterdi sanki ama yine sor canımBacağın üstü mü?
Ben yanlış anladım demek ki, yan alta doğru diye anlamıştım.
İyi ki söyledin, iyice sorarım canım.
Alışamıyorsunki zor oluyor bide yer ettiği için daha çok acıyorAy hadi bakalım, inşallah sondur canım.
Ben hala çok zorlanıyorum, alışamadım iğnelere.
Hep bir stres ile iğne zamanını bekliyorum.
Canimm senin tek yumurta ikizi mıydi ayy çok güzel yaaa demek iki prenses geliyor masallahhKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
İnşallah canım yaş 35 oldu.35 yaş üzerinde genelde çıkıyor ama insan yine de emin olamiyor haliyle.Kaderde ne varsa önünü yaşayacağız her şeyin hayırlısı diyelimCanım benim çok şükür herşey yolundaymış takip sonrası da güzel haberler alırsın inşallahyaşın kaç ki senin düşündürmesin Allahın izniyle bisey olmaz
İnşallah canımMaşallah inşallah şeker çıkmaz canım
Tamam canım, sorucam muhakkak.Ben yapmadım öyle solemislerdi kuzum belki ben yanlış anladım bu doktorda bacağın üstünü gösterdi sanki ama yine sor canım
Evet evet, git gide zorlaşıyor gerçekten.Alışamıyorsunki zor oluyor bide yer ettiği için daha çok acıyor
Süt mü geliyo canım?Kızlar slm göğüsten sıvı gelen var mı
Bende olmadı canım ama bi yerde okumuştum sıvı gelebilir normal diyordu. Yine de kontrole gidince doktoruna söylersin kuzumKızlar slm göğüsten sıvı gelen var mı
Benim var canım yaa biraz azaldı dedim gene varKızlar, bulantıları devam eden var mı?
Sen ilaç kullanıyor musun canım?Benim var canım yaa biraz azaldı dedim gene var
Yok canım çift yumurta ikizi benimkiler.. :)Canimm senin tek yumurta ikizi mıydi ayy çok güzel yaaa demek iki prenses geliyor masallahh
Ya ben dhaa önce 16 haftalık kaybetmistim bebeğimi 1 ay almıştı sütüm kaybettikten sonra Mayıs ayinda tekrar bir bebek kaybettim yine geldi süt o zaman Dr sütlu bir anne olacaksın demişti.Simdi geleni sutyenimde gördüm sarı gelmiş 1 2 damla baktım kolostrom deniliyormus acaba içimizde olan varmıdır diye merak ettim Çarşamba Dr gidince soracagimSüt mü geliyo canım?
Benim transferden sonra çok ağrı oldu, tam sıvı değil ama uçlarında koyu kıvamlı bir şey oluşmuştu o zaman.
Tekrar olmadı.
Teşekkür ederim canim benimMinikimm
Banu Çiftçi’nin sayfasında şöyle yazıyo:
Gebeliğin ilk aylarından sonra, meme başından sıvı gelmesi, akıntı gözlenebilir. Bu kalın, sarımsı sıvıya kolostrum adını veririz ve meme başı uyarısı ya da uyarı olmadan kendiliğinden gelebilir. Bu sıvının salınması, süt üretimi hazırlığı başlayan meme dokusunun doğal bir sonucudur. Özellikle doğumdan sonra ilk birkaç günde asıl anne sütü salınması başlayana kadar, bebeğiniz “ağız” adı da verilen bu öncü sütten çok faydalanacak.
Sağol canimmBende olmadı canım ama bi yerde okumuştum sıvı gelebilir normal diyordu. Yine de kontrole gidince doktoruna söylersin kuzum
yaa sorma çyle uzak duygulardı ki şuan inanamıyorum.. herşey gözüme çok güzel geliyor. en iyisi gitmemek:) ben 1 ay daha sıkayım kendimi bari de gidersem alıcam yoksa.Cinsiyet belli olmadan gidiyorduk bakıp çıkıyordum kendimi zor tutuyordumşimdi belli gitsem ne yaparım bilmiyorum herseyden alasım var