- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.061
Ne kadar kullanacaksın belli miEvet, benim de göbek yakmıyo gerçekten.
Ama işte az kaldı, 5 aydan sonra göbek zor.
Daha da gerginleşecekmiş ilerledikçe.
Doğuma kadar canımNe kadar kullanacaksın belli mi
Bizim daha belli değil bakalim doguma kadar mi devam edicezDoğuma kadar canım
Canım bende oskopar kullaniorum göbekte sağ sol ara vererek yapior devleteki doktor sert olmuş artık farklı yere yap dedi ama bacağa kola korkuorum cesaret edemedim sizler hep göbekten mi yapiorsunuzBizim daha belli değil bakalim doguma kadar mi devam edicez
Oradada göstermek için öyle vurdulae sonrasında da zaten özek hastanede kalça iğnemi vurduruyordum kendim zorlanıyorum diye göbekle bir vurduruyorum oda havasını aldı hep havasını aldıktan sonra ilaç hiç çıkmıyor bide havasını almadan bi iki defa vurmuştum o hava daha çok yaktı zaten yakan bi ilaç
Salı günü kontrolüm var canım sorarım bi daha devam ettrirse iğneye bakalım belkide son günlerim
Evet, gideyim canım.
Ben de hala inanamıyorum
16+3 bugün. Eşime diyorum ki 4 gün sonra 4 ay bitecek. Daha 3 değil miydi, ne ara 4 oldu diyo.
Ay hadi bakalım, inşallah sondur canım.Salı günü kontrolüm var canım sorarım bi daha devam ettrirse iğneye bakalım belkide son günlerim
Amin canım, hızlıca geçsin zamanMaşallah 5. Aya giriyorsun darısı başımıza. Su gibi haftalar aksın gitsin inşallah. Doktorum dedi ki sen 14 haftalık sın ama ikis olduğu için 18 haftalıkmış gibi düşün. Ki zaten karnım iyice çıktı benim.
Bacak hiç denemedim, o nasıl acaba?Aynen öyle canim bwnada mesela koldan hic yakmıyor herkes diyor koldan yakıyor benimde gobekten cok yakıyor
Bana hemşire hep koldan yaptı, şimdi biz evde hep göbekten yapıyoruz canım.Canım bende oskopar kullaniorum göbekte sağ sol ara vererek yapior devleteki doktor sert olmuş artık farklı yere yap dedi ama bacağa kola korkuorum cesaret edemedim sizler hep göbekten mi yapiorsunuz
Ben koldan vuruyorum cnm bacaktan hic vurmadımCanım bende oskopar kullaniorum göbekte sağ sol ara vererek yapior devleteki doktor sert olmuş artık farklı yere yap dedi ama bacağa kola korkuorum cesaret edemedim sizler hep göbekten mi yapiorsunuz
Senden 1 hafta geriden mi geliyordu?1 hafta var di sanırım herşeyimiz histereskobi adet 1 hafta oldu bende hala birileri daha öğrendikçe korkuorum insanlar biseyler alması felan korkuorum bu ne zaman geccek bizde hep kalcakmi korku kuzum
Bende bacaktan hiç denemedim canımBacak hiç denemedim, o nasıl acaba?
İşte bende göbekten yapiorum oda acio çok ama yine bı nebze alıştım bakalım ne zamana kadar bişe demedi ama baya kullancam bende sanırım kuxumBana hemşire hep koldan yaptı, şimdi biz evde hep göbekten yapıyoruz canım.
Göbek daha yağlı çok acio ama kol benim baya ince ondan korktum bide bacağın ustumus yapılan bacakta ki yerde ama ona da korktum kuzumBen koldan vuruyorum cnm bacaktan hic vurmadım
Bı hafta bizden büyük canımSenden 1 hafta geriden mi geliyordu?
Evet, ben de akrabalara söyleyince kötü oldum. Hala çok korkuyorum. Kayınvalidem annem alıp duruyo bir şeyler. Bana göstermeyin, vermeyin sakın almam diyorum.
Ah bu annelerBı hafta bizden büyük canımevet bende aliolar bişe vermeyin diorum daha korkuorum eşimde korkuo cinsiyet die ertelio ama baya biseyi olmuş iki tarafta alio örüyo
Bacağın üstü mü?Göbek daha yağlı çok acio ama kol benim baya ince ondan korktum bide bacağın ustumus yapılan bacakta ki yerde ama ona da korktum kuzum
Cinsiyet belli olmadan gidiyorduk bakıp çıkıyordum kendimi zor tutuyordumBende almam diyordum bugün izinli idim. Eşime dedim ebebek e gidelim diye. İlk kez bebek ile ilgili bir şeylere baktım. Ama ebebek iyi imiş. Biz çok daha yüksek sandık fiyatlar. Ama makul şeyler var. Hele git bir ebebeğe almadan çıkamazsın