Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba kızlar daha yeni yeni girmeye başladım kk ya buraya geçmişsiniz anca bitirdim mesajları bende bulantı kusma devam ediyor maalesef bulantı için verdikleri daha kötü yaptı beni bugün kontrolüm vardı detaylı için kaçıncı haftada gideceksiniz acaba yada yakın zamanda gidecek varmı aranızda bana 21 yada 22. haftada yaptırabilirsin dedi doktorum da sizede sormak istedim

Ah canım benim çok teşekkür ederim
Benim başlarda olmadı bulantı, sonradan oldu. inşallah fazla uzun sürmez
İnşallah canım geçsin bir an önce yemek yemeyide etkili o benim biraz bulaninca
Ay, demek bir kız geliyo
Çok güzel canım, gözünüz aydın
%60 kız ama kesin deil saol canım sağda die bebiş erkek gelio gibi hissediyorum bide erkek senesi ya sağlıklı olsunlar da eskiden diodum kızım olsun şimdi her gittiğimde hala yüreğim ağzımda sağlıklı iyi görünce herşeyj unutuorum

Aha seninki erkek değil miydi ya. Acaba benim de mi kız. Oyy yandık şimdi isim bul bı de. Ağdası kınası gelinliği ergenliği anammm
Bakalım Nefes0858 e de kız dediler benim hafta ben sağda erkek gibi geldi bida gittigimde belli olur sanırım daha kesin kız haberi almadık hiç sanırım

Ohh maşallah maşallah kuzum onlar iyi olsun sen iyi ol yeter ki
Evet canım, yüksek ihtimal erkek geliyo
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah
Allah yardımcın olsun kuzum bulantı kusma zor ya. Detaylı için bize daha erken ama Nefes0858 in belli olmuştu galiba kaçıncı haftada gideceği

İnşallah canım geçsin bir an önce yemek yemeyide etkili o benim biraz bulaninca
İnşallah geçecek, şimdi uyandım çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.
Evet canım, sağlıklı olsun yeter ki. Kız erkek hiç önemli değil.

Canım, biraz geriden takip ediyorum mesajları.
Çok üzüldüm.
Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.
Gerçekten çok zor bir durum.
Allah, istediğiniz ve hazır olduğunuz zaman sürpriz bir şekilde doğal yolla gebelik nasip eylesin.
Cuma vakti duamız kabul olsun.

Canım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.
En sonunda tahin ile rahatladı. Çok iyi geliyo yanmaya, haberin olsun.

İnşallah geçecek, şimdi uyandım çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.

Evet canım, sağlıklı olsun yeter ki. Kız erkek hiç önemli değil.
Başta bulanmiodu senin geçici bişeydir insallah kuzum az ye şık ye kuru şeyler bastırir iki hafta önce bende kötüydüm ağzımda buyuyodu yemek ilaç tetikledi demir hapı şimdi arada oluo tuzlu seler belki iyi gelir kıyamam çok zor geçer inşallah kuzum

İnşallah öyledir canım. Bebek yukarı çıktıkça mideye baskı yaparmış. Ondan oldu.
Peynir ekmek yiyorum, bastırıyo biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…