- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ay, demek bir kız geliyoBiz hele ne kaynana oluruz kıymetli bebeler hiç paylasamicaz ogullarimizi yanlız bana %60kiz dedi ben hala erkek hissediorum
Aha seninki erkek değil miydi ya. Acaba benim de mi kız. Oyy yandık şimdi isim bul bı de. Ağdası kınası gelinliği ergenliği anammmBiz hele ne kaynana oluruz kıymetli bebeler hiç paylasamicaz ogullarimizi yanlız bana %60kiz dedi ben hala erkek hissediorum
İnşallah canım geçsin bir an önce yemek yemeyide etkili o benim biraz bulanincaAh canım benim çok teşekkür ederim
Benim başlarda olmadı bulantı, sonradan oldu. inşallah fazla uzun sürmez
%60 kız ama kesin deil saol canım sağda die bebiş erkek gelio gibi hissediyorum bide erkek senesi yaAy, demek bir kız geliyo
Çok güzel canım, gözünüz aydın
BakalımAha seninki erkek değil miydi ya. Acaba benim de mi kız. Oyy yandık şimdi isim bul bı de. Ağdası kınası gelinliği ergenliği anammm
Evet hep sonradan pipileri çıkıyorBakalımNefes0858 e de kız dediler benim hafta ben sağda erkek gibi geldi bida gittigimde belli olur sanırım daha kesin kız haberi almadık hiç sanırım
Ohh maşallah maşallah kuzum onlar iyi olsun sen iyi ol yeter kiSelam kızlar çalıştığım icin cok giremiyorum kk ya . Dün kontrole gittim bebislerim iyi çok şükür. Mesajların cogunu okudummide yanmasi bitiriyor beni 2 gündür Allah yardimcimiz olsun hepimiz sag salim kucağımıza alalim inşallah öpüyorum sizleri
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallahEvet canım, yüksek ihtimal erkek geliyo
Allah yardımcın olsun kuzum bulantı kusma zor ya. Detaylı için bize daha erken amaMerhaba kızlar daha yeni yeni girmeye başladım kk ya buraya geçmişsiniz anca bitirdim mesajları bende bulantı kusma devam ediyor maalesef bulantı için verdikleri daha kötü yaptı beni bugün kontrolüm vardı detaylı için kaçıncı haftada gideceksiniz acaba yada yakın zamanda gidecek varmı aranızda bana 21 yada 22. haftada yaptırabilirsin dedi doktorum da sizede sormak istedim
Günaydın canım.Günaydın Güzellikler
İnşallah geçecek, şimdi uyandım çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.İnşallah canım geçsin bir an önce yemek yemeyide etkili o benim biraz bulaninca
Evet canım, sağlıklı olsun yeter ki. Kız erkek hiç önemli değil.%60 kız ama kesin deil saol canım sağda die bebiş erkek gelio gibi hissediyorum bide erkek senesi yasağlıklı olsunlar da eskiden diodum kızım olsun şimdi her gittiğimde hala yüreğim ağzımda sağlıklı iyi görünce herşeyj unutuorum
Ramzi teorisine göre mi sağda canım?BakalımNefes0858 e de kız dediler benim hafta ben sağda erkek gibi geldi bida gittigimde belli olur sanırım daha kesin kız haberi almadık hiç sanırım
Canım, biraz geriden takip ediyorum mesajları.Kızlar bugün artış için kan verdim malesef değerim 5,11 e düşmüş
3. Denememinin de sonunda yine boynumuz bükük elimiz boş gozleri yaşlı evimize geldik..
7 aydır sadece bu denemem için tedavi görüyordum. Embriyom genetikten sağlıklı gelen bir embriyoydu, transfer oncesi histereskopi de yapıldı. Yine transfer oncesi adet baskilayaci igne de lucrin yapıldı. Trambofoli testi de yaptım oksapar da kullanıyordum...
Tüm bu tedavilerin bir tanesini bile yapan hastalara bu deneme öncesi okuduğum hastalarda hep sonuçlarına bakıyordum pozitif..
Ben hepsini bu seferde yapayım zor sağlıklı embriyoyu bulduk dedim yani 22 yumurtadan tek bir tane kalmıştı... ama nasip olmadı sağlıklı gelen embriyo da bizde ihtimali düşük bir sonuç yaşattı. Yani demek sağlıklı embriyo da kimyasal olabiliyormuş yani benim 15 olan değerim 5 e düştü kimyasal mi oluyor ne oldu anlayamadım.. doktorum ilaçları bırak arayacam dedi..
Malesef yine olmadı.. Artık ne zaman bir daha kendimde tekrar başa dönme gücü bulurum bilmiyorum.. Çok yoruldumm.. 3 denememin hepsi de sıfırdan başladı..
Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin sağlıcakla kucağınıza alınHepinize de teşekkür ederim benim için hepiniz dua ettiniz. Hepinizin ağzına yüreğine sağlık .
Canım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.Selam kızlar çalıştığım icin cok giremiyorum kk ya . Dün kontrole gittim bebislerim iyi çok şükür. Mesajların cogunu okudummide yanmasi bitiriyor beni 2 gündür Allah yardimcimiz olsun hepimiz sag salim kucağımıza alalim inşallah öpüyorum sizleri
Başta bulanmiodu senin geçici bişeydir insallah kuzum az ye şık ye kuru şeyler bastırir iki hafta önce bende kötüydüm ağzımda buyuyodu yemek ilaç tetikledi demir hapı şimdi arada oluo tuzlu seler belki iyi gelir kıyamam çok zor geçer inşallah kuzumİnşallah geçecek, şimdi uyandım çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.
Evet canım, sağlıklı olsun yeter ki. Kız erkek hiç önemli değil.
İnşallah öyledir canım. Bebek yukarı çıktıkça mideye baskı yaparmış. Ondan oldu.Başta bulanmiodu senin geçici bişeydir insallah kuzum az ye şık ye kuru şeyler bastırir iki hafta önce bende kötüydüm ağzımda buyuyodu yemek ilaç tetikledi demir hapı şimdi arada oluo tuzlu seler belki iyi gelir kıyamam çok zor geçer inşallah kuzum