- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 23
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüdü teyzesi sağol aslında pipi net bellide göremedin demekkiAyy masallh bebeigime büyümüş annesi ben göremedim ama pipiyi supriz yapmasin
Doktor özellikle cinsiyete baktı oglusumda alın size pipi dedi açtı bacaklarını teşekkür ederiz teyzesiYaa Allahm tipe bak ya açmış bacakları da maşallah maşallah kuzum o baya kanıtlamış erkekim ben diyor
Gebe bölümündeki doktor göstermiyor diyince ben koşa koşa tüp bebek bölümüne gittim oradaki doktorum baktı oranın cihazları iyiBaya yüzü gözü herşeyi belli oluyor cihaz iymis Pipi de belli
Evet canım benim belli 21+2 de gidicem ben detaylıyaOhh maşallah maşallah kuzum onlar iyi olsun sen iyi ol yeter ki
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah
Allah yardımcın olsun kuzum bulantı kusma zor ya. Detaylı için bize daha erken ama Nefes0858 in belli olmuştu galiba kaçıncı haftada gideceği
Canım başka doktora da mı görünsen ?Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Kendi doktoruna göründün dimiŞimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Kendi doktorum Diyarbakırda malesef. İkinci defa vajinal muane oldum yine yoktu kalp atışı ilaçları bırakıyorumKendi doktoruna göründün dimi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Pazartesi özel hastaneye giderimCanım başka doktora da mı görünsen ?
Canım mutlaka baka bı yere de görün biraz daha bekliolar diye biliorum hakkında hayırlısı olsunŞimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Çok üzüldüm canım. İnşallah bir mucize olur ve ilerleyen günlerde kalp atışı duyulur.Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Ecmel-vera bence de canım, istersen başka bir doktora da görün.Canım başka doktora da mı görünsen ?
Amiiiiiiin canım, şu Cuma vakti tüm dualarımız kabul olsun.Herkese günaydın hayırlı cumalar canlar Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin biz hamile anne adaylarının da vaktinde sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin bu yolda emek eden çabalayan isteyen güçlü kadınlara da hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Haftasına göre uyumlu geldi mi 6+5 dedinKendi doktorum Diyarbakırda malesef. İkinci defa vajinal muane oldum yine yoktu kalp atışı ilaçları bırakıyorum
Canım bence başka doktora görün hatta tüp bebek doktoruna git derim. Pazartesi randevunj al ilaçları bırakma bakalım belki cihazdan kaynaklıdır. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursun kuzumŞimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Aminn aminn inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım Kızlar
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.
Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...
Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallah Acı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....
Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah
Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah
Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah
İyi ki varsınız
Evet detaylı ultrason da 6+5 çıktı ama diğer doktorda 5+4 dedi bişey anlamadımHaftasına göre uyumlu geldi mi 6+5 dedin
Doktorum hem Karından hem vajinal baktı. Sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi. Bende kendisine dedim biraz daha beklemek istiyorum diye. Tüp bebek doktorum Diyarbakırda canım gitme imkanım yok malesef. Bende bu iki gün içinde ilaçları kullanıp pazartesi özel hastaneye gidicem orda da duyulmazsa bırakırım ilaçları. Tüp bebek doktoru şimdiden bırak ilaçları dedi ama benim içim hiç rahat değilCanım bence başka doktora görün hatta tüp bebek doktoruna git derim. Pazartesi randevunj al ilaçları bırakma bakalım belki cihazdan kaynaklıdır. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursun kuzum
5+4 ise zaten duyulmaz küçük daha biz 6+1 de zor duyduk cızırtı gibiydi. Bence de öyle yap kuzum ilaçlara devam et pazartesi özel hastaneye git bakalım. İnşaAllah sağlıkla atıyordur kalbi kuzum Rabbim gülen yüzünü soldurmasınDoktorum hem Karından hem vajinal baktı. Sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi. Bende kendisine dedim biraz daha beklemek istiyorum diye. Tüp bebek doktorum Diyarbakırda canım gitme imkanım yok malesef. Bende bu iki gün içinde ilaçları kullanıp pazartesi özel hastaneye gidicem orda da duyulmazsa bırakırım ilaçları. Tüp bebek doktoru şimdiden bırak ilaçları dedi ama benim içim hiç rahat değil