Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ayy masallh bebeigime büyümüş annesi ben göremedim ama pipiyi 🤭🤭 supriz yapmasin
Büyüdü teyzesi sağol 😊 aslında pipi net bellide göremedin demekki🤣🤣
Yaa Allahm tipe bak ya açmış bacakları da 🤭🤭 maşallah maşallah kuzum o baya kanıtlamış erkekim ben diyor🤣🤣
Doktor özellikle cinsiyete baktı oglusumda alın size pipi dedi açtı bacaklarını 😂😂😂 teşekkür ederiz teyzesi😍😍
Baya yüzü gözü herşeyi belli oluyor🥰 cihaz iymis Pipi de belli 😂
Gebe bölümündeki doktor göstermiyor diyince ben koşa koşa tüp bebek bölümüne gittim oradaki doktorum baktı oranın cihazları iyi 🤭🤭

Ohh maşallah maşallah kuzum onlar iyi olsun sen iyi ol yeter ki 😍 🥰

Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🥰 🥰

Allah yardımcın olsun kuzum bulantı kusma zor ya. Detaylı için bize daha erken ama Nefes0858 Nefes0858 in belli olmuştu galiba kaçıncı haftada gideceği🥰
Evet canım benim belli 21+2 de gidicem ben detaylıya😊

Herkese günaydın hayırlı cumalar canlar Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin biz hamile anne adaylarının da vaktinde sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin bu yolda emek eden çabalayan isteyen güçlü kadınlara da hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌹🌷💐🌸🌼

Canım Kızlar 🧿
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.

Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...

Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallah ♥️ Acı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....

Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah ♥️

Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah 🤲

Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah ♥️

İyi ki varsınız 🥰

Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Çok üzüldüm canım. 😔 İnşallah bir mucize olur ve ilerleyen günlerde kalp atışı duyulur.
Her şeye hazırlıklı olup beklemekten başka yapacak bir şey yok. Dua edelim.

Herkese günaydın hayırlı cumalar canlar Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin biz hamile anne adaylarının da vaktinde sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin bu yolda emek eden çabalayan isteyen güçlü kadınlara da hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌹🌷💐🌸🌼
Amiiiiiiin canım, şu Cuma vakti tüm dualarımız kabul olsun. 🤲

Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Canım bence başka doktora görün hatta tüp bebek doktoruna git derim. Pazartesi randevunj al ilaçları bırakma bakalım belki cihazdan kaynaklıdır. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursun kuzum

Canım Kızlar 🧿
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.

Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...

Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallah ♥️ Acı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....

Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah ♥️

Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah 🤲

Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah ♥️

İyi ki varsınız 🥰
Aminn aminn inşallah canım 😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰

Canım bence başka doktora görün hatta tüp bebek doktoruna git derim. Pazartesi randevunj al ilaçları bırakma bakalım belki cihazdan kaynaklıdır. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mucizene kavuştursun kuzum
Doktorum hem Karından hem vajinal baktı. Sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi. Bende kendisine dedim biraz daha beklemek istiyorum diye. Tüp bebek doktorum Diyarbakırda canım gitme imkanım yok malesef. Bende bu iki gün içinde ilaçları kullanıp pazartesi özel hastaneye gidicem orda da duyulmazsa bırakırım ilaçları. Tüp bebek doktoru şimdiden bırak ilaçları dedi ama benim içim hiç rahat değil

Doktorum hem Karından hem vajinal baktı. Sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi. Bende kendisine dedim biraz daha beklemek istiyorum diye. Tüp bebek doktorum Diyarbakırda canım gitme imkanım yok malesef. Bende bu iki gün içinde ilaçları kullanıp pazartesi özel hastaneye gidicem orda da duyulmazsa bırakırım ilaçları. Tüp bebek doktoru şimdiden bırak ilaçları dedi ama benim içim hiç rahat değil
5+4 ise zaten duyulmaz küçük daha biz 6+1 de zor duyduk cızırtı gibiydi. Bence de öyle yap kuzum ilaçlara devam et pazartesi özel hastaneye git bakalım. İnşaAllah sağlıkla atıyordur kalbi kuzum Rabbim gülen yüzünü soldurmasın🤲🤲

X