- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 23
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aynen canım öyle yaparımBen coraspin kullanıyorum canım ama Sun Raha yazmış. Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle için rahat etsin istiyorsan haber verirsin doktoruna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım öyle yaparımBen coraspin kullanıyorum canım ama Sun Raha yazmış. Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle için rahat etsin istiyorsan haber verirsin doktoruna
Enox oksapar hibor igneler muadil hepsi aynı biliyorum eczane geçmişim varEvet aynı ilaçmış baştan beri oksapar kullanınca tuhaf geldi biraz
Aynen beraber gün sayarız ama saymayalım bence saymayınca sanki daha çabuk geçiyor. Ya da Bi bakıyorum nasıl ya daha bu kadar mı geçti falanBen fitilden felan hep bı geç aliorum kendi doktoruma giderken de buna böle denk geldi yaşasın birlikte gün saycaz
Allah razı olsun canım benim gönüller bir olsunSelam güzel annişler. Mesajlarınızı okuyorum üzülenlerle üzülüyor, sevinenlerle seviniyorum. Ben biraz yoğun çalışıyorum ve malum evde bide fırlamam var. Msjlara yorum yazıyım diyorum ama bidahaki girişimde baya ilerlemiş oluyor. Hepiniz dualarımdasınız. Kendinize çok çok iyi bakın öpüyorum herkesi
Tamamdır daha rahat bırakmayız seniEnox oksapar hibor igneler muadil hepsi aynı biliyorum eczane geçmişim var
Her zaman canim benimTamamdır daha rahat bırakmayız seni
Aynen canım ben 15 gündür enox kullanıyorum hiçbişey olmadıEvet aynı ilaçmış baştan beri oksapar kullanınca tuhaf geldi biraz
Bende yarın sorayım doktoruma sıkıntı olmazsa ona rapor çıkartayım.Aynen canım ben 15 gündür enox kullanıyorum hiçbişey olmadı
Baya yüzü gözü herşeyi belli oluyor cihaz iymis Pipi de belliAma burda net belli minnak pipisi size hiç atmamıştım resmini bakım görücekmisiniz
İyi fikirmiş hatta el atmışken ultrason cihazı da çalınabilirTureed biz dwarfangel ile çözüm bulduk. Bı sonraki doktor randevusu da kendimizi kelepçe ile ultrason makinesine bağlayacağız
İyi fikirmiş hatta el atmışken ultrason cihazı da çalınabilir
Sokma bak aklıma yaparım ilk zamanlar kiraliyim size cihazı demişti doktor gördüğüm gün dünyalar benim ama bı üç gün geçsin seneryolar korkular ahh oda kaç senedir bu anı ilk defa yaşadığım için sanırımTureed biz dwarfangel ile çözüm bulduk. Bı sonraki doktor randevusu da kendimizi kelepçe ile ultrason makinesine bağlayacağız
İnşallah kuzum bı çırpıda gelsin günler görelim minnaklarimiziAynen beraber gün sayarız ama saymayalım bence saymayınca sanki daha çabuk geçiyor. Ya da Bi bakıyorum nasıl ya daha bu kadar mı geçti falan
Gözün aydın canım mide bulanmasi yanması çok kötü ara ara oluo tetikleyen bişe varmı dikkat et kuzumSelam kızlar çalıştığım icin cok giremiyorum kk ya . Dün kontrole gittim bebislerim iyi çok şükür. Mesajların cogunu okudum mide yanmasi bitiriyor beni 2 gündür Allah yardimcimiz olsun hepimiz sag salim kucağımıza alalim inşallah öpüyorum sizleri
Oda seçeneklerimiz arasındaİyi fikirmiş hatta el atmışken ultrason cihazı da çalınabilir
Evet canım, yüksek ihtimal erkek geliyoİnşaAllah kuzum sen öğrendin mi cinsiyeti
Ah canım benim çok teşekkür ederimOzledik ama seni hatta bı an özelden msj atcaktim kapalıydı ileriki zamanlarda da mide bulanio demekki bı andan dioz belirti iyi bebek haber verio sonra zorlanioz ben iki hafta önce kötüydüm geçti bida olabilr demekki
Amin canım, inşallah.Allah razı olsun canım. Allah'a şükür şuan birşey yok. Yatmaktan çok sıkıldım sadece ona da katlanıyorum bebek için. Allah kimseye yaşatmasın. Pozitif haberi alınca bitmiyormuş. Sonrası daha zorlu daha sabırlı bir yolmuş. Allah herkese sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin