- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüreğine ferahlık versin bi doktora daha görün istersenKendi doktorum Diyarbakırda malesef. İkinci defa vajinal muane oldum yine yoktu kalp atışı ilaçları bırakıyorum
Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤Canım Kızlar
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.
Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...
Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallahAcı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....
Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah
Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah
Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah
İyi ki varsınız
Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤
Biraz daha bekle canım Allah yardımcın olsun inşalah herşey güzel ilerlerŞimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
İlaçları kullanmaya devam et birakma p.tesi tekrar görün bakalimEvet detaylı ultrason da 6+5 çıktı ama diğer doktorda 5+4 dedi bişey anlamadım
Tüp bebek doktoru bırak dedi ama. Bende bırakmıcam işte bi umutİlaçları kullanmaya devam et birakma p.tesi tekrar görün bakalim
Her iki doktora da sordum düzelme şansı yok dediBiraz daha bekle canım Allah yardımcın olsun inşalah herşey güzel ilerler
Kocaman bi boşluğa düştüm sanki5+4 ise zaten duyulmaz küçük daha biz 6+1 de zor duyduk cızırtı gibiydi. Bence de öyle yap kuzum ilaçlara devam et pazartesi özel hastaneye git bakalım. İnşaAllah sağlıkla atıyordur kalbi kuzum Rabbim gülen yüzünü soldurmasın
Ne denilir ki canım Allah yardımcın olsun inşalah Rabbim daha güzel kapılar açar inşallahHer iki doktora da sordum düzelme şansı yok dedi
Canim kesenin şekli bozulduysa yapıcak bişey yok belliki sağlıklı değil gelişimi olmadı aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorumKocaman bi boşluğa düştüm sankikesenin şekli de bozulmuştu ama
Siz napmıştınız o süreçte pekiCanim kesenin şekli bozulduysa yapıcak bişey yok belliki sağlıklı değil gelişimi olmadı aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Bende kalp atışı duyamadım 9 haftaya kadar bekledik ama gelişim olmadı sonrasinda kesenin şekli bozuldu 9 haftalikti ama 6 haftalık görünüyordu sağlıklı degildi sonrasında kurtaj olmuştumSiz napmıştınız o süreçte peki
O kadar oynamalar oluyo, ölçüm problem değil.Evet detaylı ultrason da 6+5 çıktı ama diğer doktorda 5+4 dedi bişey anlamadım
Bende çok ölçümlere takılmadım açıkçası 3 yada 5 gün farkediyor o yüzden p.tesiye bekle dedim ama kesenin şekli bozulmuşO kadar oynamalar oluyo, ölçüm problem değil.
Önemli olan kalp atışı.
İnşallah duyulur canım.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ne güzel, şimdiki yavrun tutunmuş sana.Canim kesenin şekli bozulduysa yapıcak bişey yok belliki sağlıklı değil gelişimi olmadı aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Evet canım, sen deneyimlisin bu konuda.Bende çok ölçümlere takılmadım açıkçası 3 yada 5 gün farkediyor o yüzden p.tesiye bekle dedim ama kesenin şekli bozulmuş
Sagol cnm Allah razı olsun Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahSana da çok geçmiş olsun canım. Ne güzel, şimdiki yavrun tutunmuş sana.
Oyle canim ya cok üzülüyorum böyle olunca inşallah hayirlisi olsunEvet canım, sen deneyimlisin bu konuda.
Ben ne desem boş.
Belki bir ümit dedim işte.
Amin, en önemlisi o.Sagol cnm Allah razı olsun Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah