Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kaynana mı olucaz yaaa o zamana kadar neler değişir neler bakalım kaynanalık kalırmı hayırlısı olsun canım bakalım seninde değişecek mi
Evet kalmaz artık kaynana lik .aklıma hep senin değiştiği gelio sanada bu zamanlardı sanırım kız gibi dediler kaderimiz benzicek mı bakalım

Evet kalmaz artık kaynana lik .aklıma hep senin değiştiği gelio sanada bu zamanlardı sanırım kız gibi dediler kaderimiz benzicek mı bakalım
12. Haftada benzetmişti evet canım bu haftalar Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah ben alıştım oğluşuma diyorum detaylıya gidince yine degisiyormus kızmış görünen kordonmus

12. Haftada benzetmişti evet canım bu haftalar Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah ben alıştım oğluşuma diyorum detaylıya gidince yine degisiyormus kızmış görünen kordonmus
Ben hep kız isterdim ama erkek hissediorum doktorun öyle demesine bile inanmadım sendeki belirtiler ikisine de uyuyo değişebilir kuzum çünkü tüm teorileri çürüttün sen bakalım sağlıklı olsunlar da bana cinsiyetle ilgili bişey diyince kiziom herkese çok garip mis sadece burda konusuom çünkü millet cinsiyet ay su olsa bu olsa dio ben her gidişimde korkuorum sağlıklı diyince şükür Diom çok garip duyguyumus eskiden derdim ayy kızım olsun çok transfer den beri sanki oğlum gibi supriz

Canım oksapar şuan piyasada yok bende doktoruma sordum enox kullanıyorum doktoruna sor ama aynı ilaç zaten

Haha yeni bahane de bulamazsın boşver kuzum gitmediğimiz daha iyi hastane ortamından ne kadar uzak o kadar iyi

Evet evet ikiside birbirinden haberdar şimdiki doktorun verdiği ilaçları tüp bebek doktoruma attım kullanabilir miyim diye. Bi sakınca görmedi. Sorun olsaydı söylerdi bence
Aynen aynen canım ikisi de haberdarsa dediğin gibi bişey olsa söylerdi bol bol vitamin olsun bebişe

Haha yeni bahane de bulamazsın boşver kuzum gitmediğimiz daha iyi hastane ortamından ne kadar uzak o kadar iyi
Oyle bugun şaka bı yana Allah muhtaç etmesin çok kalabalık ti geç saatte gittiğim halde .beklicem artık hem inşallah daha büyümüş olur daha heyecanlı sasirriz sen nezaman gitcen kuzum

Ben coraspin kullanıyorum canım ama Sun Raha yazmış. Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle için rahat etsin istiyorsan haber verirsin doktoruna

Oyle bugun şaka bı yana Allah muhtaç etmesin çok kalabalık ti geç saatte gittiğim halde .beklicem artık hem inşallah daha büyümüş olur daha heyecanlı sasirriz sen nezaman gitcen kuzum
Amin kuzum aynen kalabalık oluyor bende erken giderim hep hatta genelde ilk sıraları alıyorum o masaya ilk yatmak hoşuma gidiyor
Bende 3 hafta sonra falan gülüm

Selam güzel annişler. Mesajlarınızı okuyorum üzülenlerle üzülüyor, sevinenlerle seviniyorum. Ben biraz yoğun çalışıyorum ve malum evde bide fırlamam var. Msjlara yorum yazıyım diyorum ama bidahaki girişimde baya ilerlemiş oluyor. Hepiniz dualarımdasınız. Kendinize çok çok iyi bakın öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…