- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 23
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Amin canım inşallah şükür evet yavaş yavaş burdayım der bizimkide inşallahÇok şükür bugunlerimize sende 3 haftadan sonra başlarsın minik pıt pıtları hissetmeye canım
Evet kalmaz artık kaynana lik .aklıma hep senin değiştiği gelio sanada bu zamanlardı sanırım kız gibi dediler kaderimiz benzicek mı bakalımKaynana mı olucaz yaaao zamana kadar neler değişir neler bakalım kaynanalık kalırmı hayırlısı olsun canım bakalım seninde değişecek mi
12. Haftada benzetmişti evet canım bu haftalar Rabbim gönlündekini nasip eder inşallahEvet kalmaz artık kaynana lik .aklıma hep senin değiştiği gelio sanada bu zamanlardı sanırım kız gibi dediler kaderimiz benzicek mı bakalım
Ben hep kız isterdim ama erkek hissediorum doktorun öyle demesine bile inanmadım12. Haftada benzetmişti evet canım bu haftalar Rabbim gönlündekini nasip eder inşallahben alıştım oğluşuma diyorum detaylıya gidince yine degisiyormus kızmış görünen kordonmus
Ayy masallh bebeigime büyümüş annesi ben göremedim ama pipiyiAma burda net belli minnak pipisi size hiç atmamıştım resmini bakım görücekmisiniz
Canım oksapar şuan piyasada yok bende doktoruma sordum enox kullanıyorum doktoruna sor ama aynı ilaç zatenGeçen hafta gittiğimde oksapar için rapor çıkarmasını istedim doktordan, o ise bana oksapar yerine onun muadili olan enox yazıp verdi bende onaylatmadan çıktım doktordan. Acaba bi farkı var mı tüp b.doktoruma sormayı unuttum yarın sorayımCatlak-kurabiye
Bence deBu sene geneli erkek seneyede kız senesi olur doğsun gelinlerimiz
Haha yeni bahane de bulamazsınYok çok güzel baktı ama o anda ilaç alma stresinden soramadım hareket liydi ama hatta ikili test yapcak sandı yapabiliomus bedeva ya ikili test yaptircaktimuzman mis sansima üç hafta geçmez kuzum artık götürmez de beni hastaneye
Aynen aynen canım ikisi de haberdarsa dediğin gibi bişey olsa söylerdi bol bol vitamin olsun bebişeEvet evet ikiside birbirinden haberdarşimdiki doktorun verdiği ilaçları tüp bebek doktoruma attım kullanabilir miyim diye. Bi sakınca görmedi. Sorun olsaydı söylerdi bence
Oyle bugun şaka bı yana Allah muhtaç etmesin çok kalabalık ti geç saatte gittiğim halde .beklicem artık hem inşallah daha büyümüş olur daha heyecanlıHaha yeni bahane de bulamazsınboşver kuzum gitmediğimiz daha iyi hastane ortamından ne kadar uzak o kadar iyi
Ben coraspin kullanıyorum canım amaGeçen hafta gittiğimde oksapar için rapor çıkarmasını istedim doktordan, o ise bana oksapar yerine onun muadili olan enox yazıp verdi bende onaylatmadan çıktım doktordan. Acaba bi farkı var mı tüp b.doktoruma sormayı unuttum yarın sorayımCatlak-kurabiye
Yaa Allahm tipe bak ya açmış bacakları daAma burda net belli minnak pipisi size hiç atmamıştım resmini bakım görücekmisiniz
Amin kuzum aynen kalabalık oluyor bende erken giderim hep hatta genelde ilk sıraları alıyorum o masaya ilk yatmak hoşuma gidiyorOyle bugun şaka bı yana Allah muhtaç etmesin çok kalabalık ti geç saatte gittiğim halde .beklicem artık hem inşallah daha büyümüş olur daha heyecanlısasirriz sen nezaman gitcen kuzum
Ben fitilden felan hep bı geç aliorum kendi doktoruma giderken de buna böle denk geldi yaşasın birlikte gün saycazAmin kuzum aynen kalabalık oluyor bende erken giderim hep hatta genelde ilk sıraları alıyorum o masaya ilk yatmak hoşuma gidiyor
Bende 3 hafta sonra falan gülüm
İnşallah canımMaşallah canım daha da iyi olun dinlenmek ve annenin yanında olmak iyi geldi sana ve yavruna Maşallah size gittiğinde de güzel haberlerle geliceksin
Evet aynı ilaçmış baştan beri oksapar kullanınca tuhaf geldi birazCanım oksapar şuan piyasada yok bende doktoruma sordum enox kullanıyorum doktoruna sor ama aynı ilaç zaten