- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Benimde oldu kuzum ondan da aldım bu randevu yu hapsirdim ve ağrıdı sonra biraz ağrıdı anı hareket etmeliyiz sağa yatınca da agrio benim bı baskı oluo sola dönüom karnimiz buyudukce tahmin edemiyorumDimi ya hele o günlere gelseydik sağlıklabenimde akşam dönerken Nefes0858 in bahsettiği gibi bir ağrım oldu. Ama geçiyor sonra ani hareketlere dikkat etmemiz lazım hele şimdi karnımız büyüdükçe bazı şeyler daha zor olacak gibi
Ozledik ama seni hatta bı an özelden msj atcaktim kapalıydı ileriki zamanlarda da mide bulanio demekkiKuzum ancak bitirebildim okuyamadığım sayfaları. Şimdi sana cevap yazacaktım.
Çok teşekkür ederim hatırladığın için.
Bulantılarım artmıştı, bi ara da telefonum bozuldu falan. Çok birikti Mesajlar, oku oku günlerdir bitiremedim.
İyiyim çok şükür, sadece bulantılar zorluyo. Prilam kullanıyorum akşamdan 2 tane. O iyi geliyo.
O kadar çok istiorum ki şuanda evde ultroson cihazımin olmasını bı evin en çok ihtiyacımis bileydim önceden alır koyardımHaha eve ultrason cihazı aldıracak potansiyel varTureed de
Yok kuzum İstanbul da değilim ben Allah razı olsunsen nasılsın durumlar nasıl iyisin dimi
Ben transfer ayından itibaren omega imom devit ve bı adet içinde B12 folic içeren bı dil altı var onu kullaniorum kuzum doğuma kadar devam bu üçü dediYa kızlar bide 12.haftadan sonra hangi vitamine başladı doktorunuz. Bana balık yağı başladı içinde baya vitamini de var. Sonra sağlık ocağına dedim oda decavit yazdı siz hangisini kullanıyorsunuz.
Bide decavitin içindeki A vitamini oranı nasıl incelemedim de ona bakcam. Bize yüksel A vitamini önerilmiyor bildiğim kadarıyla
Hee sen iyi ol kuzum da olsun önemli değilKuzum ancak bitirebildim okuyamadığım sayfaları. Şimdi sana cevap yazacaktım.
Çok teşekkür ederim hatırladığın için.
Bulantılarım artmıştı, bi ara da telefonum bozuldu falan. Çok birikti Mesajlar, oku oku günlerdir bitiremedim.
İyiyim çok şükür, sadece bulantılar zorluyo. Prilam kullanıyorum akşamdan 2 tane. O iyi geliyo.
İyimiş kuzum ya benim aldığım da gebyfol müydü ne öyle bir şey 115 TL fiyatı da. Ama içerik olarak baya zengin tek sevmediğim şeyi içtikten sonra balık yemiş gibi olmamCanım banada doktorum ımom omega verdi. devlet karşılamıyor. özel bitkisel bir vitamin. 80 tl ye aldım. günde 1 adet içiyorum. ama farkı hissediyorum sanki ben ya. ne bileyim daha zindeyim gibi.
Valla bende eşime diyorum karnım büyüyünce halimi düşünemiyorum diye ama bir an önce büyüsün istiyorumBenimde oldu kuzum ondan da aldım bu randevu yu hapsirdim ve ağrıdı sonra biraz ağrıdı anı hareket etmeliyiz sağa yatınca da agrio benim bı baskı oluo sola dönüom karnimiz buyudukce tahmin edemiyorum
Haha ben eskiden düşünüyordum yaO kadar çok istiorum ki şuanda evde ultroson cihazımin olmasını bı evin en çok ihtiyacımis bileydim önceden alır koyardım
Herkese omega imom vermiş yafBen transfer ayından itibaren omega imom devit ve bı adet içinde B12 folic içeren bı dil altı var onu kullaniorum kuzum doğuma kadar devam bu üçü dedi
Çok teşekkür ederim.Hee sen iyi ol kuzum da olsun önemli değilmesajlar çok ya hızlı geç biz özel geçeriz
Bulantı zor kuzum ya inşallah 9.aya kadar devam etmez. Limonlu su falan iyi geliyor mu
aaa bu ilaçta hiç öyle olmuyor. balık yağlı falan ama o tat gelmiyor:)İyimiş kuzum ya benim aldığım da gebyfol müydü ne öyle bir şey 115 TL fiyatı da. Ama içerik olarak baya zengin tek sevmediğim şeyi içtikten sonra balık yemiş gibi olmam
Evet kuzum sağ tarafı sevmio bizimkiler bence aynı seninle öyle hissettimValla bende eşime diyorum karnım büyüyünce halimi düşünemiyorum diye ama bir an önce büyüsün istiyorumsola yatış en iyisi ama sürekli olmuyor işte ya bende sağa yatınca çabuk acıkıyorum bazen midem bulanıyor sevmiyor bizim çocuklar sağ tarafı
Haha ben eskiden düşünüyordum ya
Herkese omega imom vermiş yaffiyatı da iyimiş keşke bana da onu yazsa
Baktılar canım hem normal gebeye gittiğim doktor hem sağlık ocağı bakıyor kan idrar ayda 1 kan değerlerim iyi çok şükür arada ufak düşüklükler çıkıyor onlarda sıkıntı değil normalSorma ya bimin resmi sayfasında isyan edesim varsanki memlekette başka renk kalmadı
Evet evet balık yağı alıyorsan gerek yok kalsiyum da en iyi yoğurtta sütte var zaten daha mantıklı ilaçtan. Kan değerine bakıyor mu gebelik ilerleyince değerlerin düşüyormuş sanırım ona da sonra bakılır düşmüşse ilaç yazarız dedi Dr.
Bizim kullandığımız imom omegada öyle bir tat olmuyor canım aklında bulunsunİyimiş kuzum ya benim aldığım da gebyfol müydü ne öyle bir şey 115 TL fiyatı da. Ama içerik olarak baya zengin tek sevmediğim şeyi içtikten sonra balık yemiş gibi olmam
İnşaAllah kuzum sen öğrendin mi cinsiyetiÇok teşekkür ederim.
İnşallah devam etmez canım.
Şimdilik Prilam ile önünü aldık, bakalım.
Limonlu suyu da ilacı bırakınca denerim.
Ya bu bildiğin balık öff hemde yeni yemiş gibiaaa bu ilaçta hiç öyle olmuyor. balık yağlı falan ama o tat gelmiyor:)
Senle her şeyimiz aynı gidiyor cinsiyet aynı olursa hiç şaşırmamEvet kuzum sağ tarafı sevmio bizimkiler bence aynı seninle öyle hissettimsenin kullandiginda iyidir istersen dier ay sor doktora bunu alsam mı felan kuzum
Allah'a şükür iyiyiz. Günleri sayıyoruz. Arada ağrı oluyo karnımda. Elimi koyunca geçiyorHaha eve ultrason cihazı aldıracak potansiyel varTureed de
Bende istiyorum ya bende lazım geçme 6 ay
Yok kuzum İstanbul da değilim ben Allah razı olsunsen nasılsın durumlar nasıl iyisin dimi
Allah razı olsun canım. Allah'a şükür şuan birşey yok. Yatmaktan çok sıkıldım sadece ona da katlanıyorum bebek için. Allah kimseye yaşatmasın. Pozitif haberi alınca bitmiyormuş. Sonrası daha zorlu daha sabırlı bir yolmuş. Allah herkese sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsinEzgininAnnesi nasıl oldun canım?
Çok geçmiş olsun, zor zamanlar geçirmişsin.
Akıntın devam ediyor mu?
Geçen gittiğimde kan almadı ama bakalm bu gidişte nasıl olacak.Baktılar canım hem normal gebeye gittiğim doktor hem sağlık ocağı bakıyor kan idrar ayda 1 kan değerlerim iyi çok şükür arada ufak düşüklükler çıkıyor onlarda sıkıntı değil normal
Yaa ama teyzeleri onu ısırır yaa bak hele oradan bize merhaba mı diyo ağzını burnunu ısırdığımBizim kullandığımız imom omegada öyle bir tat olmuyor canım aklında bulunsunşuan sana bunu yazarken oğluşum içerden oynuyor teyzelerim merhaba diye
Çok şükür canım her şey yolunda demek ki kanama alanı da gitmiş olur inşallah diğer gidişinde. Hareketler için erken ama bazen ufak tefek ağrılar oluyor seni korkutmasın gönlünü ferah tut sağlıkla büyümeye devam edecek inşallah minnakınAllah'a şükür iyiyiz. Günleri sayıyoruz. Arada ağrı oluyo karnımda. Elimi koyunca geçiyorGarip bi his. Bı hareket hissediyo gibi oluyorum. Yavaş yavaş deliye bağlıyorum sanırım