Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimde oldu kuzum ondan da aldım bu randevu yu hapsirdim ve ağrıdı sonra biraz ağrıdı anı hareket etmeliyiz sağa yatınca da agrio benim bı baskı oluo sola dönüom karnimiz buyudukce tahmin edemiyorum

Ozledik ama seni hatta bı an özelden msj atcaktim kapalıydı ileriki zamanlarda da mide bulanio demekki bı andan dioz belirti iyi bebek haber verio sonra zorlanioz ben iki hafta önce kötüydüm geçti bida olabilr demekki

Haha eve ultrason cihazı aldıracak potansiyel var Tureed de

Yok kuzum İstanbul da değilim ben Allah razı olsun sen nasılsın durumlar nasıl iyisin dimi
O kadar çok istiorum ki şuanda evde ultroson cihazımin olmasını bı evin en çok ihtiyacımis bileydim önceden alır koyardım

Ben transfer ayından itibaren omega imom devit ve bı adet içinde B12 folic içeren bı dil altı var onu kullaniorum kuzum doğuma kadar devam bu üçü dedi

Hee sen iyi ol kuzum da olsun önemli değil mesajlar çok ya hızlı geç biz özel geçeriz
Bulantı zor kuzum ya inşallah 9.aya kadar devam etmez. Limonlu su falan iyi geliyor mu

Canım banada doktorum ımom omega verdi. devlet karşılamıyor. özel bitkisel bir vitamin. 80 tl ye aldım. günde 1 adet içiyorum. ama farkı hissediyorum sanki ben ya. ne bileyim daha zindeyim gibi.
İyimiş kuzum ya benim aldığım da gebyfol müydü ne öyle bir şey 115 TL fiyatı da. Ama içerik olarak baya zengin tek sevmediğim şeyi içtikten sonra balık yemiş gibi olmam

Benimde oldu kuzum ondan da aldım bu randevu yu hapsirdim ve ağrıdı sonra biraz ağrıdı anı hareket etmeliyiz sağa yatınca da agrio benim bı baskı oluo sola dönüom karnimiz buyudukce tahmin edemiyorum
Valla bende eşime diyorum karnım büyüyünce halimi düşünemiyorum diye ama bir an önce büyüsün istiyorum sola yatış en iyisi ama sürekli olmuyor işte ya bende sağa yatınca çabuk acıkıyorum bazen midem bulanıyor sevmiyor bizim çocuklar sağ tarafı
O kadar çok istiorum ki şuanda evde ultroson cihazımin olmasını bı evin en çok ihtiyacımis bileydim önceden alır koyardım
Haha ben eskiden düşünüyordum ya
Ben transfer ayından itibaren omega imom devit ve bı adet içinde B12 folic içeren bı dil altı var onu kullaniorum kuzum doğuma kadar devam bu üçü dedi
Herkese omega imom vermiş yaf fiyatı da iyimiş keşke bana da onu yazsa

Hee sen iyi ol kuzum da olsun önemli değil mesajlar çok ya hızlı geç biz özel geçeriz
Bulantı zor kuzum ya inşallah 9.aya kadar devam etmez. Limonlu su falan iyi geliyor mu
Çok teşekkür ederim.
İnşallah devam etmez canım.
Şimdilik Prilam ile önünü aldık, bakalım.
Limonlu suyu da ilacı bırakınca denerim.

Evet kuzum sağ tarafı sevmio bizimkiler bence aynı seninle öyle hissettim senin kullandiginda iyidir istersen dier ay sor doktora bunu alsam mı felan kuzum

Baktılar canım hem normal gebeye gittiğim doktor hem sağlık ocağı bakıyor kan idrar ayda 1 kan değerlerim iyi çok şükür arada ufak düşüklükler çıkıyor onlarda sıkıntı değil normal

İyimiş kuzum ya benim aldığım da gebyfol müydü ne öyle bir şey 115 TL fiyatı da. Ama içerik olarak baya zengin tek sevmediğim şeyi içtikten sonra balık yemiş gibi olmam
Bizim kullandığımız imom omegada öyle bir tat olmuyor canım aklında bulunsun şuan sana bunu yazarken oğluşum içerden oynuyor teyzelerim merhaba diye

Evet kuzum sağ tarafı sevmio bizimkiler bence aynı seninle öyle hissettim senin kullandiginda iyidir istersen dier ay sor doktora bunu alsam mı felan kuzum
Senle her şeyimiz aynı gidiyor cinsiyet aynı olursa hiç şaşırmam
Bakayım bir iki ay kullanayım sonra sorarım olmadı ama içinde folik asitte var ya ben anlamadım. Süper zeka mı yapcaz çocukları

Haha eve ultrason cihazı aldıracak potansiyel var Tureed de

Bende istiyorum ya bende lazım geçme 6 ay

Yok kuzum İstanbul da değilim ben Allah razı olsun sen nasılsın durumlar nasıl iyisin dimi
Allah'a şükür iyiyiz. Günleri sayıyoruz. Arada ağrı oluyo karnımda. Elimi koyunca geçiyor Garip bi his. Bı hareket hissediyo gibi oluyorum. Yavaş yavaş deliye bağlıyorum sanırım

EzgininAnnesi nasıl oldun canım?
Çok geçmiş olsun, zor zamanlar geçirmişsin.
Akıntın devam ediyor mu?
Allah razı olsun canım. Allah'a şükür şuan birşey yok. Yatmaktan çok sıkıldım sadece ona da katlanıyorum bebek için. Allah kimseye yaşatmasın. Pozitif haberi alınca bitmiyormuş. Sonrası daha zorlu daha sabırlı bir yolmuş. Allah herkese sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin

Geçen gittiğimde kan almadı ama bakalm bu gidişte nasıl olacak.
Bizim kullandığımız imom omegada öyle bir tat olmuyor canım aklında bulunsun şuan sana bunu yazarken oğluşum içerden oynuyor teyzelerim merhaba diye
Yaa ama teyzeleri onu ısırır yaa bak hele oradan bize merhaba mı diyo ağzını burnunu ısırdığım

Allah'a şükür iyiyiz. Günleri sayıyoruz. Arada ağrı oluyo karnımda. Elimi koyunca geçiyor Garip bi his. Bı hareket hissediyo gibi oluyorum. Yavaş yavaş deliye bağlıyorum sanırım
Çok şükür canım her şey yolunda demek ki kanama alanı da gitmiş olur inşallah diğer gidişinde. Hareketler için erken ama bazen ufak tefek ağrılar oluyor seni korkutmasın gönlünü ferah tut sağlıkla büyümeye devam edecek inşallah minnakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…