- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
yaa sorma deli oluyorum o reklamlara. adam gibi birşey bakacağım aralarda hep reklam.Ya bu bildiğin balık öff hemde yeni yemiş gibi bak balık yağı diyoruz aşağıda reklamı çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa sorma deli oluyorum o reklamlara. adam gibi birşey bakacağım aralarda hep reklam.Ya bu bildiğin balık öff hemde yeni yemiş gibi bak balık yağı diyoruz aşağıda reklamı çıkıyor
Oldurana kadar uğraş veriyoruz. sonra tuttu mu tutmadımı kese idi kalp atışı idi derken kanama düşük riski vs.. çok zor çookk.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin canım aminnn..Allah razı olsun canım. Allah'a şükür şuan birşey yok. Yatmaktan çok sıkıldım sadece ona da katlanıyorum bebek için. Allah kimseye yaşatmasın. Pozitif haberi alınca bitmiyormuş. Sonrası daha zorlu daha sabırlı bir yolmuş. Allah herkese sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin
:)) merhabaa miniğimiz.. bizimkiler de merhaba desin lütfen artık.. çok zor valla dayanması. yarın kontrolüm var. bir an önce geçsin zaman diyorum.Bizim kullandığımız imom omegada öyle bir tat olmuyor canım aklında bulunsun şuan sana bunu yazarken oğluşum içerden oynuyor teyzelerim merhaba diye
Evet kuzum ondan Diom birimiz öğrensek yeter ve geldim hastaneden bebeisim büyümüş bı haftada haraket liydi çok .ilacida hallettim şükür şimdi artık şafak 3 hafta geri sayımSenle her şeyimiz aynı gidiyor cinsiyet aynı olursa hiç şaşırmam
Bakayım bir iki ay kullanayım sonra sorarım olmadı ama içinde folik asitte var ya ben anlamadım. Süper zeka mı yapcaz çocukları
Bugün çok fazla olmadı teşekkür ederimNiloya444 adet sancıların devam ediyor mu?
Doktoruna sordun mu bu konuyu?
Ağrının her türlüsünde bilgi veriyorum ben.
Benimde 12 haftadan sonra gittiklerimde aldılar canımGeçen gittiğimde kan almadı ama bakalm bu gidişte nasıl olacak.
Yaa ama teyzeleri onu ısırır yaa bak hele oradan bize merhaba mı diyo ağzını burnunu ısırdığım
Maşallah canım daha da iyi olun dinlenmek ve annenin yanında olmak iyi geldi sana ve yavruna Maşallah size gittiğinde de güzel haberlerle geliceksinAllah'a şükür iyiyiz. Günleri sayıyoruz. Arada ağrı oluyo karnımda. Elimi koyunca geçiyor Garip bi his. Bı hareket hissediyo gibi oluyorum. Yavaş yavaş deliye bağlıyorum sanırım
Yakında der annesi yarın güzel haberlerle gel canım:)) merhabaa miniğimiz.. bizimkiler de merhaba desin lütfen artık.. çok zor valla dayanması. yarın kontrolüm var. bir an önce geçsin zaman diyorum.
Maşallah minik kuzuma benimde son 2 hafta görüş günümeEvet kuzum ondan Diom birimiz öğrensek yeter ve geldim hastaneden bebeisim büyümüş bı haftada haraket liydi çok .ilacida hallettim şükür şimdi artık şafak 3 hafta geri sayım
He ya bazen tıklayıp alışverişe bile başlama arefesinde oluyorumyaa sorma deli oluyorum o reklamlara. adam gibi birşey bakacağım aralarda hep reklam.
He kız çok gibi sanki iki doktorun birbirinden haberi var mı. Yani şuan gittiğin önceki ilaçları biliyor dimiTüp bebek doktorumun verdiği, ocean mumy, Devit-3. Gebelik takibi yapan devlet hastanesi doktorum ise, decavit, magvital, gyno ferro sanol verdi. Şuan bunların hepsini kullanıyorum. Bana fazla geldi sanki Catlak-kurabiye
Ohh maşallah maşallahEvet kuzum ondan Diom birimiz öğrensek yeter ve geldim hastaneden bebeisim büyümüş bı haftada haraket liydi çok .ilacida hallettim şükür şimdi artık şafak 3 hafta geri sayım
Oy oy bu oğlanlara gelini nereden bulcaz onu da deyiverinBenimde 12 haftadan sonra gittiklerimde aldılar canım
Yaaaa böyle tatlı teyzoşları var oğluşumun
Yok çok güzel baktı ama o anda ilaç alma stresinden soramadım hareket liydi ama hatta ikili test yapcak sandı yapabiliomus bedeva ya ikili test yaptircaktim uzman mis sansima üç hafta geçmez kuzum artık götürmez de beni hastaneyeOhh maşallah maşallah
Cinsiyeti söyledi mi
3 hafta ne ki çok az kalmış ya göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Benim üç hafta Şafak saycaz artık oglusunu gorme zamanına kadar sana slm anne dio yine kuzumMaşallah minik kuzuma benimde son 2 hafta görüş günüme
Biz hele ne kaynana oluruz kıymetli bebeler hiç paylasamicaz ogullarimizi yanlız bana %60kiz dedi ben hala erkek hissediorumBu sene geneli erkek seneyede kız senesi olur doğsun gelinlerimiz
Evet evet ikiside birbirinden haberdar şimdiki doktorun verdiği ilaçları tüp bebek doktoruma attım kullanabilir miyim diye. Bi sakınca görmedi. Sorun olsaydı söylerdi benceHe kız çok gibi sanki iki doktorun birbirinden haberi var mı. Yani şuan gittiğin önceki ilaçları biliyor dimi
Gerçi benim kullandığımda da bu bütün vitaminleri tek bir hapta toplamışlar
Çok şükür bugunlerimize sende 3 haftadan sonra başlarsın minik pıt pıtları hissetmeye canımBenim üç hafta Şafak saycaz artık oglusunu gorme zamanına kadar sana slm anne dio yine kuzum
Kaynana mı olucaz yaaa o zamana kadar neler değişir neler bakalım kaynanalık kalırmı hayırlısı olsun canım bakalım seninde değişecek miBiz hele ne kaynana oluruz kıymetli bebeler hiç paylasamicaz ogullarimizi yanlız bana %60kiz dedi ben hala erkek hissediorum