Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende görmemiştim hatta başka Bi tarihi gördüm off yeter artık bebek malzemeleri getirin diyordum kii Ssevincli m haber verdi
Valla iyi oldu bende şeffaf plastikleri beklicem ama baya işaretledim kuzum bu arada bugün ilac raporu için gidicem inşallah muayene yapar yapmazsa ne diyim illaki bakar demi

Muayne eder tabiki sonuçta muayne kaydi açtırıyorsun
Ne bileyim kuzum şimdi ilaç için ya sikayetin yoksa bakmaz gibi geldi devlete gitcem ondan görmek istiorum çok eşim ilaç için kandırdım yoksa goturmuodu üç hafta var daha hissedince rahatlio demi insan birazdaha tık tık yapio burdayım anne

Muayne olup ilac yazdıricam de doktora direk önünü kesmis olursun bence bakar
Aynen cnm daha rahatliyo insan şükürler olsun
Sende yaşıcaksin bu duyguyu az kaldi

Muayne olup ilac yazdıricam de doktora direk önünü kesmis olursun bence bakar
Aynen cnm daha rahatliyo insan şükürler olsun
Sende yaşıcaksin bu duyguyu az kaldi
Saol canım aynen önünü keseyim öyle diyeyim iyi dedin.evet az kaldı inşallah kuzum ozaman daha bı sabırlı olmayı öğrenicem sanırım

Nefes0858 cnm nerelerdesin sesin çıkmıyor
Buralardayım canım arada bakıyorum tetenoz aşısı beni biraz zorladı bugün daha iyi kolum dün akşam da biraz korktum öksürdüm birden sol tarafıma bişey oldu dinlendim geçti telaş yaptım yavrum mu sıkıştı öksürünce diye sorduğun için sağol kuzum

Geçmiş olsun kuzum ani harekette ağrıyor bazen bişey olmamıştır. Minnak sana tepki veriyor dimi iyim annem her şey yolunda diyordur

Geçmiş olsun kuzum ani harekette ağrıyor bazen bişey olmamıştır. Minnak sana tepki veriyor dimi iyim annem her şey yolunda diyordur
Sağol canım aynen tepki veriyor dün akşam öyle olunca sevdim onu iyimisin diye konuştum bana icerden tık tık yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…