Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bilmiom kuzum eşim doktora bile şikayet etti bu dediğim mantıklı geldi ondan gidioz üç hafta bende kendimi hayal edemiorum kuzum mantıklı bahaneler fikrine açığım
Hahah ya ben ne diyim fikir falan yok bekliyorum valla en çokta hissetmeyi bekliyorum ya o zaman isterse iki ayda çağırsın çok şey etmem galiba

Sağol canım aynen tepki veriyor dün akşam öyle olunca sevdim onu iyimisin diye konuştum bana icerden tık tık yaptı
Yaa ama çok duygusalllllyerim onu ben annesine de kıyamazmış
Kızlar sagolun bime biseyler geliyormuş bende muslinlere falan bakıcam uygunlar inşallah bitmeden giderim
Bende musline bakacakta uygun mu bimdeki fiyat bide normal mağazaya bakayım diyordum

Ya kızlar bide 12.haftadan sonra hangi vitamine başladı doktorunuz. Bana balık yağı başladı içinde baya vitamini de var. Sonra sağlık ocağına dedim oda decavit yazdı siz hangisini kullanıyorsunuz.
Bide decavitin içindeki A vitamini oranı nasıl incelemedim de ona bakcam. Bize yüksel A vitamini önerilmiyor bildiğim kadarıyla

Kız benden sonra pozitif haberi aldın benden fazla gidion Kıskanıyorum valla
Haha eve ultrason cihazı aldıracak potansiyel var Tureed de
Muslin alma. İstanbul da değil mıydın? Ben sana eminonune gidince alırım 1 metre yollarım kendin diktirirsin yarı fiyatına.
Yok kuzum İstanbul da değilim ben Allah razı olsun sen nasılsın durumlar nasıl iyisin dimi

Canım benim kendi doktorum imom omega ferum ve devit verdi sağlık ocağına ferumu yazdirayim diye gittim decavit devlet karşılıyor diye onu yazdı imom yerine ama eczacım sen normal gebe değilsin imom daha iyi dedi onu kullanıyorum zaten doktorumda onu verdi

Hissedince bende istemem nasi olsa burdayım anne die durtuklucek beni
Dimi ya hele o günlere gelseydik sağlıkla benimde akşam dönerken Nefes0858 in bahsettiği gibi bir ağrım oldu. Ama geçiyor sonra ani hareketlere dikkat etmemiz lazım hele şimdi karnımız büyüdükçe bazı şeyler daha zor olacak gibi

Hemde ne duygusal
Bence uygun normal mağazada daha fazla fiyatı bakıcam hoşuma giderse alıcam
Bende buradaki mağazaya Bi bakcam nevresim de iyiyse onu da almak lazım aslında
Ya evet decavitin içeriğine bakınca diğeri daha zengin ve omega 3 de var. Şimdi balıkla aram da iyi değil bende galiba öncekine devam ederim dediğin gibi biz özel anneyiz napalm bol vitaminle besleyelim bakalım

Aynen bende nevresime de bakıcam normalde nevresimler çok pahalı ama işte bimde de seçenek az ya mavi ya pembe
Benimde balıkla aram yok tiksiniyorum doktorum omega kullanıyorsun zaten dedi kalsiyum yazacaktı sütle yoğurtla aram iyi diyince yazmadı

Sorma ya bimin resmi sayfasında isyan edesim var sanki memlekette başka renk kalmadı
Evet evet balık yağı alıyorsan gerek yok kalsiyum da en iyi yoğurtta sütte var zaten daha mantıklı ilaçtan. Kan değerine bakıyor mu gebelik ilerleyince değerlerin düşüyormuş sanırım ona da sonra bakılır düşmüşse ilaç yazarız dedi Dr.

Kız hayrunnisa85 gelmişken yakalayım seni napıyon bakim nerelerdesin
Kuzum ancak bitirebildim okuyamadığım sayfaları. Şimdi sana cevap yazacaktım.
Çok teşekkür ederim hatırladığın için.
Bulantılarım artmıştı, bi ara da telefonum bozuldu falan. Çok birikti Mesajlar, oku oku günlerdir bitiremedim.
İyiyim çok şükür, sadece bulantılar zorluyo. Prilam kullanıyorum akşamdan 2 tane. O iyi geliyo.

Canım banada doktorum ımom omega verdi. devlet karşılamıyor. özel bitkisel bir vitamin. 80 tl ye aldım. günde 1 adet içiyorum. ama farkı hissediyorum sanki ben ya. ne bileyim daha zindeyim gibi.

Bende de oluyor cnm hapşırınca öksürünce bol bol dinlen cnm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…