- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.965
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Maşallah maşallah kuzum rahatlıkla duyarsın hadi bakalım bize de yaz güzel haberleriniCuma günü 7+1 olucam sata göre kalp atışını duyarım inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah kuzum rahatlıkla duyarsın hadi bakalım bize de yaz güzel haberleriniCuma günü 7+1 olucam sata göre kalp atışını duyarım inşaAllah
İnşaAllah onu da sağ salim duyarsın kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah tekrar ne zaman gitcenKullanıyorum canım günde 3dü 6ya çıkardı kanama alanı yok çok şükür ama kalp atışını duyana kadar tedirginim yine de
İnşaAllah valla dua ederseniz çok mutlu olurum yazarım tabi inşaAllah güzel haberlerle dönmek nasip olurMaşallah maşallah kuzum rahatlıkla duyarsın hadi bakalım bize de yaz güzel haberlerini
İnşallah kuzum Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnşaAllah valla dua ederseniz çok mutlu olurum yazarım tabi inşaAllah güzel haberlerle dönmek nasip olur
Yaaaa sonunda ayy bakim hemen neler geliyormuşKızlar 7 ocakta bime bebek ürünleri geliyor bilginiz olsun
Ya baktım da bu küvetleri ne kadar pahalı katlanabilir olduğu için böyle galibaKızlar 7 ocakta bime bebek ürünleri geliyor bilginiz olsun
Evet bende baktım ben digerini beklicem şeffaf desenli vardi ya öyle alicamYa baktım da bu küvetleri ne kadar pahalı katlanabilir olduğu için böyle galiba
İnşallah kuzum tek dileğim o AllahtanİnşaAllah onu da sağ salim duyarsın kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah tekrar ne zaman gitcen
Bence de ya varsın katlanmasın napalm kalan paramızla çocuğa bi don daha alırız ya da bezEvet bende baktım ben digerini beklicem şeffaf desenli vardi ya öyle alicam
Evet bende baktım ben digerini beklicem şeffaf desenli vardi ya öyle alicam
Aynen öyle valla yalan değil bana digeri daha güzel geliyor nedenseBence de ya varsın katlanmasın napalm kalan paramızla çocuğa bi don daha alırız ya da bez
Kaçırma şansına inşallah bulursun istediğin gibi evet battaniyeler güzel duruyorAma battaniyeler uygun geldi bakcam Bi kumaşına nasılmış inşallah kız erkek diye ayırmamışlardır sadece mavi ve pembe olunca sinir oluyorum ya sarı getirin yeşil getirin dimi henüz cinsiyeti belli olmayanda alsın
Cinsiyet belli olsada alsak yaKızlar 7 ocakta bime bebek ürünleri geliyor bilginiz olsun
Senin kontrolde netleşir artik yaCinsiyet belli olsada alsak ya
İnşallah önümümüzdeki hafta kendini belli ederSenin kontrolde netleşir artik ya
Aynen telefona alarm kurmak lazımKaçırma şansına inşallah bulursun istediğin gibi evet battaniyeler güzel duruyor
Dogru valla unutmamak lazımAynen telefona alarm kurmak lazım