- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hep sağlıklı olsun meleğin canım dualar seninleGittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
İğne ve fitil verdi. 5 ocakta mutlaka bana geliyorsun dedi. Bu kanama alanı da olmayacak inşallah dedi. Doktor üstüne basa basa söyledi. Yatıyorsun kalkmiyorsun diye. Eşyalarımı alıp annemlere geçeceğim. Orda kalmam daha iyi olacak sanırım. İnşallah geçecek. Büyük ihtimal boğaz ağrısı zamanı kusma olduğunda zorladin ondan oldu dedi. Eğer yatmazsan kanama alanı geçmezse bebek düşer haberin olsun dedi. Tek ihtiyacım olan dualarınızŞuan bebeğimin de benimde tek ihtiyacım dua. Çok korkuyorum Allah'ım bana o riski gösterme
Benimde ayni ilaçlara devam cnm oksaparida kesmediBende iyiym çok şükür haftaya salı kontrolüm var ama vitamin ve kan sulandırıcı benim devam ediyor oksaparımı kesmedi
Yok canımRahim ağzı yetmezliği canım hiç rahim agzi ölçümün yapıldımı
Bende diyorum ki haftaya neredeyse 16 haftalık oluyorum keser diye pekala doğuma kadar gitmeyecen orayada ne zaman keseceğini sordunmu bana geçenki muayenede bir sonrakinde kesebilirim dedi ama sen söyleyince hiç kesme umudum kalmadı doktor değişikliği yapacak mısın yoksa devam mıBenimde ayni ilaçlara devam cnm oksaparida kesmedi
Ya hep öyle diyorlar minikler akşamları daha hareketli oluyormuşEvet canım gün içinde hissediyorum ama gece daha çok hissediyorum o zaman daha çok oynuyor
Canım ben 10. haftaya kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Kontrollerimde de kanama alanı hiç görünmedi. 2 kez hafif kan geldi sonrasında lekelenme olarak devam etti. Doktorum bir sorun olmadığını bunların yaşandığını söylemişti. ultrasona göre 5.5 haftalık niye ki ?Kızlar bende de iki gündür kahverengi akıntı vardoktora gittim kesenin şekli normal dedi ultarasona göre 5buçuk haftalık görünüyor dedi kalp atışını duyamadık ama benim son adete göre 8+6 iyice karıştım ben ya normal mi sizce
Çok fena ya kuzum nasıl dayandın benim de ara sıra sızlıyor dişlerim. Bu hormonlar diş etini çok etkiliyormuşBen hamile kaldığım da 20 lik dişim fena ağrıdı. Hatta tam olarak halen geçmedi bile. Dişçim de bir müdahale yapamayız, kekik suyu ile gargara yap dedi. Yaptım ettim ama çok fayda sağlamadı. o acı ile bu haftalara kadar geldim işte:)
yaa evett beyza dan da ses yok.
Kanama alanı yoksa korkma kuzum progestan kullanıyor musun. Bol su içmeyi ihmal etme. Bide geç döllenmedir belki o yüzden öyle çıkmıştır ultrasondaKızlar bende de iki gündür kahverengi akıntı vardoktora gittim kesenin şekli normal dedi ultarasona göre 5buçuk haftalık görünüyor dedi kalp atışını duyamadık ama benim son adete göre 8+6 iyice karıştım ben ya normal mi sizce
Kuzum iki çorap giyiyorum kalın kalın yünlü bot giyiyorum ama sürekli oturur pozisyonda olduğum için kan gitmiyor heralde bir de hep yerde olduğu içinCanım o ihtimal yüksek ama ayaktan üşütünce gaz sancısı artı kasıklarda sancı oluyor ben hamile kaldığımdan ayaklarım hiç ısınmıyordu sonradan farkettim sıcak tuttukca ayağıma sancılarım hafifledi ben çorap artı ev botları patikler aldım ayağıma hava sıcak ev sıcak olmasına rağmen hep böyle giyiyorum bne kadar hamilelikte ayaklarınızı korusanız doğum sonrasıda iyi olur hatta banyo yaparken kaymayan özel terlikler alın fayansa bile ayağınız o soğuğu çekmesin
Ay çok heyecanlı cinsiyetlerinde belli olucak sağlıklı olsunlar da farketmez ama biri kız biri oğlan olsa tadınndan yenmeztabi yazarım canım. benim hala test sonucum çıkmadı zaten. zor duruyorum .
Ben 2 kıza alıştırdım sanki kendimiAy çok heyecanlı cinsiyetlerinde belli olucak sağlıklı olsunlar da farketmez ama biri kız biri oğlan olsa tadınndan yenmez
Biz kadınların derdi bitmiyor neye dikkat edelim bilmiyorumKuzum iki çorap giyiyorum kalın kalın yünlü bot giyiyorum ama sürekli oturur pozisyonda olduğum için kan gitmiyor heralde bir de hep yerde olduğu için
Aa duyarsın duyarsın canım. Maşallah inşallah böyle güzel devam eder canımCuma günü 7+1 olucam sata göre kalp atışını duyarım inşaAllah
Kullanıyorum canım günde 3dü 6ya çıkardı kanama alanı yok çok şükür ama kalp atışını duyana kadar tedirginim yine deKanama alanı yoksa korkma kuzum progestan kullanıyor musun. Bol su içmeyi ihmal etme. Bide geç döllenmedir belki o yüzden öyle çıkmıştır ultrasonda
Bilmiyorum ki canım ben zaten 7 aralıkta öğrendim hamile olduğumu 746 değerle iki gün sonra 2200 çıktı değer makineden fark eder dedi ama bu kadar eder mi 15 gün önce yolk kesesini gördü dün bebeği de gördü ama 5buçuk dediCanım ben 10. haftaya kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Kontrollerimde de kanama alanı hiç görünmedi. 2 kez hafif kan geldi sonrasında lekelenme olarak devam etti. Doktorum bir sorun olmadığını bunların yaşandığını söylemişti. ultrasona göre 5.5 haftalık niye ki ?
Yok canim sormadım o an aklıma gelmedi doktor değişikliği yapicam detayli ultrason dan sonra bırakıcam merkeziBende diyorum ki haftaya neredeyse 16 haftalık oluyorum keser diye pekala doğuma kadar gitmeyecen orayada ne zaman keseceğini sordunmu bana geçenki muayenede bir sonrakinde kesebilirim dedi ama sen söyleyince hiç kesme umudum kalmadı doktor değişikliği yapacak mısın yoksa devam mı
Bence sor canım ben bu muayenede bıraktırmazsa bi daha soracağım Bende bu salı günün ki muayeneden sonra bi kontrolüm daha var oda 19. Haftama denk geliyor hemen hemen bende hemen diğer doktora geçiş yapacam inşlah bişey çıkmazsaYok canim sormadım o an aklıma gelmedi doktor değişikliği yapicam detayli ultrason dan sonra bırakıcam merkezi
Amin inşaAllah. Hepimizin güzel ilerlesin inşaAllah.Aa duyarsın duyarsın canım. Maşallah inşallah böyle güzel devam eder canım