Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hep sağlıklı olsun meleğin canım dualar seninle

Benimde ayni ilaçlara devam cnm oksaparida kesmedi
Bende diyorum ki haftaya neredeyse 16 haftalık oluyorum keser diye pekala doğuma kadar gitmeyecen orayada ne zaman keseceğini sordunmu bana geçenki muayenede bir sonrakinde kesebilirim dedi ama sen söyleyince hiç kesme umudum kalmadı doktor değişikliği yapacak mısın yoksa devam mı

Canım ben 10. haftaya kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Kontrollerimde de kanama alanı hiç görünmedi. 2 kez hafif kan geldi sonrasında lekelenme olarak devam etti. Doktorum bir sorun olmadığını bunların yaşandığını söylemişti. ultrasona göre 5.5 haftalık niye ki ?

Çok fena ya kuzum nasıl dayandın benim de ara sıra sızlıyor dişlerim. Bu hormonlar diş etini çok etkiliyormuş
yaa evett beyza dan da ses yok.
Ecmel-vera kuzum sen nerelerdesin sesin yok

Kanama alanı yoksa korkma kuzum progestan kullanıyor musun. Bol su içmeyi ihmal etme. Bide geç döllenmedir belki o yüzden öyle çıkmıştır ultrasonda

Yazamadım kaç gündür. İyiyim canım sizler nasılsınız. Cuma günü kontrol var onun stresi devam ediyor, genel olarak iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok. Sizde durumlar nedir canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah EzgininAnnesi

Kuzum iki çorap giyiyorum kalın kalın yünlü bot giyiyorum ama sürekli oturur pozisyonda olduğum için kan gitmiyor heralde bir de hep yerde olduğu için

Kanama alanı yoksa korkma kuzum progestan kullanıyor musun. Bol su içmeyi ihmal etme. Bide geç döllenmedir belki o yüzden öyle çıkmıştır ultrasonda
Kullanıyorum canım günde 3dü 6ya çıkardı kanama alanı yok çok şükür ama kalp atışını duyana kadar tedirginim yine de

Bilmiyorum ki canım ben zaten 7 aralıkta öğrendim hamile olduğumu 746 değerle iki gün sonra 2200 çıktı değer makineden fark eder dedi ama bu kadar eder mi 15 gün önce yolk kesesini gördü dün bebeği de gördü ama 5buçuk dedi

Yok canim sormadım o an aklıma gelmedi doktor değişikliği yapicam detayli ultrason dan sonra bırakıcam merkezi

Yok canim sormadım o an aklıma gelmedi doktor değişikliği yapicam detayli ultrason dan sonra bırakıcam merkezi
Bence sor canım ben bu muayenede bıraktırmazsa bi daha soracağım Bende bu salı günün ki muayeneden sonra bi kontrolüm daha var oda 19. Haftama denk geliyor hemen hemen bende hemen diğer doktora geçiş yapacam inşlah bişey çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…