Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar günaydın sizlerde de böle kasik ağrısı gibi deilde gerilme bazı batma deisik ağrı gibi kasıkta hareket lenmeler oldu mu oluomu dün bı başladı ayakta dursam oluo yatınca oluo bebek buyuyo die mi oluo acaba

Bende de oluyo canım. Anı batmalar. İnşallah ayaklarıdir içerde dönüyordur diyorum ama hep yatar pozisyonda ultrasonda.

Bende de oluyo canım. Anı batmalar. İnşallah ayaklarıdir içerde dönüyordur diyorum ama hep yatar pozisyonda ultrasonda.
İnsallh canım dün baya olunca insan korkuo benimkide sırt üstü keyif yapiodu burdayım demeye calisiodur belki sen nasılsın kuzum dinleniosun demi

İnsallh canım dün baya olunca insan korkuo benimkide sırt üstü keyif yapiodu burdayım demeye calisiodur belki sen nasılsın kuzum dinleniosun demi
Evet canım annemlerdeyim full yatıyorum. Kanama yok Allah'a şükür. Baş ağrısı çok oluyo sadece o da yatmaktan düşünmekten. Dün hastaneden sonra girdim odaya baktım aldıklarima baktım dedim çok mu erken davrandım.

Şükür geçmiş kuzum toparlar bebein düşünme lütfen bak sen uzuldukce skildikca bebeigin hisseder uzuntunu onu mutsuz edersin annesi yapma kafanı dağıtmaya bak bunun sonu yok ki dün bnde ağrıdan bı an hepimiz düşünüoruz haklısın ama bebeler hisseder artık öyle düşün topla kendini .erken diye düşünme iyiki almışın dedik ya karasamsar bulutları çek üstünden dinlen pozitif seler düşün bebeğine güzel mesjlar yolla

Canım dün de konuşmuştuk benim de 3 gündür falan sağ kasığımın üstünde batma ağrı kramp gibi değişik şeyler oluyor. Ne oluyor acaba diye düşünüyorum bende. Hiç yormuyorum kendimi. ama ben çalışıyorum tüm gün işteyim. acaba yoruluyor muyum farkında mı değilim diyorum.

Ya dün akşamda devam edince korktum bugün çok yok ama dinlensemde o anda ayakta kalmış olsamda dün geçmedi dikkat edelim artık içeride hummalı çalışma var sonuçta kendine yer acio büyüdükçe ama yine biz tedirgin oluoruz kuzum

Olsun kuzu bende çalışıyorum anca geri dönebildim bende akşama kadar oturarak çalışıyorum ama 1 haftadır adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor korkuyorum biraz
Evett bende masa başındayım hep. Taksi ile işe gidip geliyorum. Evde de hiç bir işe elimi sürdüğüm yok. Ama aynen adet ağrısı gibi bende hissediyorum. Sanki rahim bölgesine de iniyor o ağrı. olurmuş böyle ağrılar diye okuyorum hep ama tedirginim çok bende.

Valla çok çalışıyorlar Bende eve geçince full yatıyorum ayakta da kalmıyorum ama kasılıyor yine de.

EzgininAnnesi nasıl oldun canım kanama geçti mi
Saol canım. Geçti Allah'a şükür. Ama doktor 5 ine kadar yat tam otursun herşey yerine dedi. Bekliyorum Yatmak feci başağrısı yapıyor. Kilo verdim bı de. Sanırım üzüntüden Bu arada rüyamda bı arkadaşımın bana ultrason görüntüsü ile gelmiş. Diyor ki masallah oğlun da çok sağlıklı Haftaya güzel haberlerle gelmek dileğiyle.

Eğer yastığın çok yüksekse oda yapar baş ağrısı boynun tutulur. Kanama geçtiyse korkma kuzum inşallah sağlıkla büyüyordur bebiş. Bak rüyana da girmiş annem üzülmesin diye. Sen iyi ol ki oda iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…