Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yatmak gerçekten bas ağrısı yapıyor biliyorum ense ağrısı bas ağrısı fena oluyor beline yastik koyup ayaklarını uzatıp oturabilirsin aslinda sorun olmaz ki yatmaktan da sirt ağrısıda başlar yakında

ohh çok şükür canım ya valla benimde aklım sende. 5 ine ne kaldı zaten. evet çok zor yatmakta. bende çok yatınca baş ağrısı yaşıyorum. 1 hafta sonra çokk güzel haberler alman dileği ile..

Çok şükür canım haftaya güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar bende de iki gündür kahverengi akıntı var doktora gittim kesenin şekli normal dedi ultarasona göre 5buçuk haftalık görünüyor dedi kalp atışını duyamadık ama benim son adete göre 8+6 iyice karıştım ben ya normal mi sizce

Banada mutlaka yaz ben acaba ayaktan üşütüyorumuyuz diye düşünmeye başladım
Canım o ihtimal yüksek ama ayaktan üşütünce gaz sancısı artı kasıklarda sancı oluyor ben hamile kaldığımdan ayaklarım hiç ısınmıyordu sonradan farkettim sıcak tuttukca ayağıma sancılarım hafifledi ben çorap artı ev botları patikler aldım ayağıma hava sıcak ev sıcak olmasına rağmen hep böyle giyiyorum bne kadar hamilelikte ayaklarınızı korusanız doğum sonrasıda iyi olur hatta banyo yaparken kaymayan özel terlikler alın fayansa bile ayağınız o soğuğu çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…