- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Yatmak gerçekten bas ağrısı yapıyor biliyorum ense ağrısı bas ağrısı fena oluyor beline yastik koyup ayaklarını uzatıp oturabilirsin aslinda sorun olmaz ki yatmaktan da sirt ağrısıda başlar yakındaSaol canım. Geçti Allah'a şükür. Ama doktor 5 ine kadar yat tam otursun herşey yerine dedi. BekliyorumYatmak feci başağrısı yapıyor. Kilo verdim bı de. Sanırım üzüntüden Bu arada rüyamda bı arkadaşımın bana ultrason görüntüsü ile gelmiş. Diyor ki masallah oğlun da çok sağlıklı Haftaya güzel haberlerle gelmek dileğiyle.
Çok şükür canımKızlar kontrolümüz çok şükür güzel geçti hersey yolunda
Evet canım gün içinde hissediyorum ama gece daha çok hissediyorum o zaman daha çok oynuyorÇok şükür canımsen artık bebişin hareketlerini günlük hissediyor musun kuzum
ohh çok şükür canım ya valla benimde aklım sende. 5 ine ne kaldı zaten. evet çok zor yatmakta. bende çok yatınca baş ağrısı yaşıyorum. 1 hafta sonra çokk güzel haberler alman dileği ile..Saol canım. Geçti Allah'a şükür. Ama doktor 5 ine kadar yat tam otursun herşey yerine dedi. BekliyorumYatmak feci başağrısı yapıyor. Kilo verdim bı de. Sanırım üzüntüden Bu arada rüyamda bı arkadaşımın bana ultrason görüntüsü ile gelmiş. Diyor ki masallah oğlun da çok sağlıklı Haftaya güzel haberlerle gelmek dileğiyle.
çok güzel bir haber canım. maşallah..Kızlar kontrolümüz çok şükür güzel geçti hersey yolunda
Ben hamile kaldığım da 20 lik dişim fena ağrıdı. Hatta tam olarak halen geçmedi bile. Dişçim de bir müdahale yapamayız, kekik suyu ile gargara yap dedi. Yaptım ettim ama çok fayda sağlamadı. o acı ile bu haftalara kadar geldim işte:)Kızlar bu arada diş ağrısı yaşayan var mı ya
yaa evett beyza dan da ses yok.@hayrunnisa85 sen nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyor
yaa senin göbüş iyice çıkmıştır. ben sanki pompa ile şişirilmiş gibi hissediyorum:)Evet canım gün içinde hissediyorum ama gece daha çok hissediyorum o zaman daha çok oynuyor
valla benimde var canım kontrolün ne zaman benim 2 gün sonra gidince sorucam.Kızlar adet ağrısı gibi ağrılarım geçmiyor 3 gündür
Aşırı değil ama artık belli oluyoryaa senin göbüş iyice çıkmıştır. ben sanki pompa ile şişirilmiş gibi hissediyorum:)
Çok şükür canım haftaya güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallahSaol canım. Geçti Allah'a şükür. Ama doktor 5 ine kadar yat tam otursun herşey yerine dedi. BekliyorumYatmak feci başağrısı yapıyor. Kilo verdim bı de. Sanırım üzüntüden Bu arada rüyamda bı arkadaşımın bana ultrason görüntüsü ile gelmiş. Diyor ki masallah oğlun da çok sağlıklı Haftaya güzel haberlerle gelmek dileğiyle.
İyi canım çok şükür ilaçlarını kesti mi doktorunKızlar kontrolümüz çok şükür güzel geçti hersey yolunda
Yok canım vitamin + kan sulandırıcı ayni şekilde devamİyi canım çok şükür ilaçlarını kesti mi doktorun
valla benimde var canım kontrolün ne zaman benim 2 gün sonra gidince sorucam.
tabi yazarım canım. benim hala test sonucum çıkmadı zaten. zor duruyorum .Banada mutlaka yaz ben acaba ayaktan üşütüyorumuyuz diye düşünmeye başladım
Bende iyiym çok şükür haftaya salı kontrolüm var ama vitamin ve kan sulandırıcı benim devam ediyor oksaparımı kesmediYok canım vitamin + kan sulandırıcı ayni şekilde devam
Sen nasılsın kontrol ne zaman
Canım o ihtimal yüksek ama ayaktan üşütünce gaz sancısı artı kasıklarda sancı oluyor ben hamile kaldığımdan ayaklarım hiç ısınmıyordu sonradan farkettim sıcak tuttukca ayağıma sancılarım hafifledi ben çorap artı ev botları patikler aldım ayağıma hava sıcak ev sıcak olmasına rağmen hep böyle giyiyorum bne kadar hamilelikte ayaklarınızı korusanız doğum sonrasıda iyi olur hatta banyo yaparken kaymayan özel terlikler alın fayansa bile ayağınız o soğuğu çekmesinBanada mutlaka yaz ben acaba ayaktan üşütüyorumuyuz diye düşünmeye başladım
Rahim ağzı yetmezliği canım hiç rahim agzi ölçümün yapıldımıO ne bilmiyorum kuzum. Şuan beynim durdu. İnşallah yarkn güzel haber alacağım