- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Kesinlikle katılıyorum normale dönünce de bir iş yapma ben de çok takıntılı biriyim ama yapmıyorum önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığıEvet annene geç yat hiç kalkma gecicek canım dualarımız seninle gecicek bebein iyi olucak sende normal düzene gec dediğinde iş felan yapma inan bak çok titizim ama sehirdisindyim kimse yok eşim supurmesini bekliorum banyo yikamasini bekliorum bı sure böle sende artık hiç yorma kendini dikkat etcez kuzum Allah korusun kötüyü düşünme sakin hep dualarımız seninle gecicek bidaha gittiğinde
Canım tekrar geçmiş olsun. Karamsarlaşma dinlen yat bolca geçecek inşallah. Korkma sakın. Yatarak geçirip doğum yapan çok arkadaşım var. Peki sen ilaç kullanıyor muydun bu dönemde? Birde kusmadaki zorlamadan birşey olurmuymuş ki?Gittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
İğne ve fitil verdi. 5 ocakta mutlaka bana geliyorsun dedi. Bu kanama alanı da olmayacak inşallah dedi. Doktor üstüne basa basa söyledi. Yatıyorsun kalkmiyorsun diye. Eşyalarımı alıp annemlere geçeceğim. Orda kalmam daha iyi olacak sanırım. İnşallah geçecek. Büyük ihtimal boğaz ağrısı zamanı kusma olduğunda zorladin ondan oldu dedi. Eğer yatmazsan kanama alanı geçmezse bebek düşer haberin olsun dedi. Tek ihtiyacım olan dualarınızŞuan bebeğimin de benimde tek ihtiyacım dua. Çok korkuyorum Allah'ım bana o riski gösterme
Geçici bı sure zaten şuanda grip salgını olduğu için kimseye gitmiorum kabul de etmiorum gözüme batio gormezden geliorum yapcak bişe yok bebeklerimiz iyi olsun sonra iki katı temizleriz napalimKesinlikle katılıyorum normale dönünce de bir iş yapma ben de çok takıntılı biriyim ama yapmıyorum önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı
Amin canım sende dinlen güzel haberler alicaz kuzumSağol canım inşallahAllah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın
Kusmadaki zorlamadan dolayı açılma olup son hapşırınca üst üste kanama olmuşCanım tekrar geçmiş olsun. Karamsarlaşma dinlen yat bolca geçecek inşallah. Korkma sakın. Yatarak geçirip doğum yapan çok arkadaşım var. Peki sen ilaç kullanıyor muydun bu dönemde? Birde kusmadaki zorlamadan birşey olurmuymuş ki?
Anladım canım. Ama ilaçları keşke daha önce kullandırsaymış. Ben proluton iğneyi haftada 1 oksapar iğneyi her gün. progestan fitili de günde 3 defa kullanıyorum başından beri. şu zaman kadar prolutex iğnede kullanıyordum her gün. sen de merak etme iğne de progestan da çok iyi gelir. Onlar sağlam düşük önleyiciler.Kusmadaki zorlamadan dolayı açılma olup son hapşırınca üst üste kanama olmuşbirden kanama olmanın sebebi oymuş. Sadece vitamin vardı canım. Şimdi progestan fitil ve proluton Depot iğne kullanacağım inşallah.
Çok ilaç kullandık. 12. Haftada bıraktık. Arada boğaz enfesksyonu olunca o bozdu tüm sistemiAnladım canım. Ama ilaçları keşke daha önce kullandırsaymış. Ben proluton iğneyi haftada 1 oksapar iğneyi her gün. progestan fitili de günde 3 defa kullanıyorum başından beri. şu zaman kadar prolutex iğnede kullanıyordum her gün. sen de merak etme iğne de progestan da çok iyi gelir. Onlar sağlam düşük önleyiciler.
Benimde 4 fitili azaltmadi haftada bir pruloton oskopar senin ikiz ama bende neden hiç azaltmadi bı ay sonra gidicem devam dioAnladım canım. Ama ilaçları keşke daha önce kullandırsaymış. Ben proluton iğneyi haftada 1 oksapar iğneyi her gün. progestan fitili de günde 3 defa kullanıyorum başından beri. şu zaman kadar prolutex iğnede kullanıyordum her gün. sen de merak etme iğne de progestan da çok iyi gelir. Onlar sağlam düşük önleyiciler.
Bende çok kusuyorum zorlanıyorum valla bende dikkat edeceğim. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım.Çok ilaç kullandık. 12. Haftada bıraktık. Arada boğaz enfesksyonu olunca o bozdu tüm sistemi
Benimde sadece geçen hafta folik asit yerine vitamin verdi. Birde prolutex iğne vuruyordum her gün onun yerine de proluton haftalık verdi. Geri kalan devam.. Boşver riske atmıyor işte. Bende bari progestanı bıraksam diye bakıp duruyorum da baksana böyle duyuncada neyse bırakmamak iyi diyorum.Benimde 4 fitili azaltmadi haftada bir pruloton oskopar senin ikiz ama bende neden hiç azaltmadi bı ay sonra gidicem devam dio
Valla napacagimizi şaşırdık inşallah oskopar rapor için devlete gitcem bakarız bebeime de yoksa daha bı ay var bu bekleme çok zor bugün biraz ağrım var o korku hicmi gecmicek içelim ilaçları bebeler iyi olsunda kuzumBenimde sadece geçen hafta folik asit yerine vitamin verdi. Birde prolutex iğne vuruyordum her gün onun yerine de proluton haftalık verdi. Geri kalan devam.. Boşver riske atmıyor işte. Bende bari progestanı bıraksam diye bakıp duruyorum da baksana böyle duyuncada neyse bırakmamak iyi diyorum.
Yaa ben de oksapar için geçen hafta gittim. Benim doktorun özel yeri var hastaneye bağlı değil. rapor için beni özel bir hastaneye yönlendirdi. birde muayene olmadan muayane ücreti bayıldım:) neyse ki rapor çıkarttım. 10 kutu bir anda aldım valla yetti canıma dedim habire bitiyor. sorma ya benim de bir şişkinlik bir gaz birde miğde yanması felaket. sağ kasığımda çekiyor durmadan batıyor gibi. birşey mi oluyor acaba diyorum offf offfValla napacagimizi şaşırdık inşallah oskopar rapor için devlete gitcem bakarız bebeime de yoksa daha bı ay var bu bekleme çok zor bugün biraz ağrım var o korku hicmi gecmicek içelim ilaçları bebeler iyi olsunda kuzum
Bende işte ondan gideyim dedim rapor alayımda 10 günde bir gitmeyim inşallah hallederim bende .aynı şekilde agriodu zaten hapsirdigimda bı ağrı girdi sag tarafım bugün baş ağrısı oda oluomus sanırım bulantı inşallah herşey yolundadır ondan da istedim eşim kendi doktorumz dışında goturmezdi şimdi ilaç için dedim muayene de etse keşke birazcik gosterse yeterYaa ben de oksapar için geçen hafta gittim. Benim doktorun özel yeri var hastaneye bağlı değil. rapor için beni özel bir hastaneye yönlendirdi. birde muayene olmadan muayane ücreti bayıldım:) neyse ki rapor çıkarttım. 10 kutu bir anda aldım valla yetti canıma dedim habire bitiyor. sorma ya benim de bir şişkinlik bir gaz birde miğde yanması felaket. sağ kasığımda çekiyor durmadan batıyor gibi. birşey mi oluyor acaba diyorum offf offf
Çok dikkat et canım. Allah yardımcımız olsunBende çok kusuyorum zorlanıyorum valla bende dikkat edeceğim. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım.
İğne ve fitil iyi gelicek inşallah çok kanama alani yaşayan oldu ilaçlarla çok şükür geçti.Gittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
İğne ve fitil verdi. 5 ocakta mutlaka bana geliyorsun dedi. Bu kanama alanı da olmayacak inşallah dedi. Doktor üstüne basa basa söyledi. Yatıyorsun kalkmiyorsun diye. Eşyalarımı alıp annemlere geçeceğim. Orda kalmam daha iyi olacak sanırım. İnşallah geçecek. Büyük ihtimal boğaz ağrısı zamanı kusma olduğunda zorladin ondan oldu dedi. Eğer yatmazsan kanama alanı geçmezse bebek düşer haberin olsun dedi. Tek ihtiyacım olan dualarınızŞuan bebeğimin de benimde tek ihtiyacım dua. Çok korkuyorum Allah'ım bana o riski gösterme
Yaa evet senin şimdi 1 aylık oldu kontroller. Aynen sen bir yol bul başka doktor falan gör bir ultrasonda. Zor hani 1 ay beklemek. Allahtan bana 15 güne devam dedi.Bende işte ondan gideyim dedim rapor alayımda 10 günde bir gitmeyim inşallah hallederim bende .aynı şekilde agriodu zaten hapsirdigimda bı ağrı girdi sag tarafım bugün baş ağrısı oda oluomus sanırım bulantı inşallah herşey yolundadır ondan da istedim eşim kendi doktorumz dışında goturmezdi şimdi ilaç için dedim muayene de etse keşke birazcik gosterse yeter
Evet canım ayda bir oldu bakalım bahaneler bula bula giderim inşallahYaa evet senin şimdi 1 aylık oldu kontroller. Aynen sen bir yol bul başka doktor falan gör bir ultrasonda. Zor hani 1 ay beklemek. Allahtan bana 15 güne devam dedi.
Allahım şu yılın son haftasını da sağ salim geçirelim. 2022 ye bir huzurla girelim.
5 ocak 1hafta yat Allahın izniyle sadece dua et bebeğin seninle inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım dualarımız seninle Allahım hayırlısıyla sağlıgıyla evladını kucağına almayı nasip etsinGittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
Günaydın canımGünaydın kızlar