Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar çok kötüyüm 😔 Biraz yürüdüm eve geldim bı anda bı akıntı. Kanama olduğunu anladım 😔 Lavaboya gittim feci bı kan geldi 😔 Üstüne bı pıhtı düştü çok korktum. Hemen acile gittik. Alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışını duydum. Spekulum ile bakmak istedi izin vermedim. Korktum ne olur ne olmaz diye. Bı de üstüne imza attım ölüm durumu olursa hastane sorumlu değildir diye. Proluton Depot iğne yapıldı. Kendi doktoruma yarın gideceğim. O kadar rahattım ki 3. Ay geçti diye. Artık tehlike olmaz diye. Dr her ay tehlikedir. Düşük tehlikesi hep vardır. Ve sen de şuan bu risktesin dedi. Kalp atışı duyduğum için çok rahatladım ama hala kasıklarımda ağrı. Sıkışma var. WC ye gitmeye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan fitil de yaptım. Bana dua edin nolur 🤲
Canım bol bol dinlen korkma Allahın izniyle kanamada oluyor rahatsızlıklarda oluyor Allah yardımcın olsun dinlen Rabbim bebeğinle seni korusun sağlıklı doğururuz inşallah

Canım bol bol dinlen korkma Allahın izniyle kanamada oluyor rahatsızlıklarda oluyor Allah yardımcın olsun dinlen Rabbim bebeğinle seni korusun sağlıklı doğururuz inşallah
İnşallah canım. Allah kimseye göstermesin. Çok zor bi yol. Allah hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız o güzel güne kavuşmayı nasip etsin 🤲

Yok kız benim bebeninde ceketleri yelekleri oruyolar annem Ler ben yelek oruom onun için demedim battaniye örgüde bi tane istiorum yine olmadi yatağına orterim kışın diye dedim örgü bebe battaniyesi çok hoşuma gidio sonra zaten hazırlar kullanılacak
Aynen canım örgü battaniyeleri bende çok seviyorum daha önce örmüştüm eğer tığ işi yapabiliyorsan çok güzel modeller var😍 bide alize pufy nin elde parmaklar ile örülen battaniyesi varya off kesin örün ondan yumuşacık oluyor 🥰🥰

Selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben bugün duramadım dedim biraz oda araştırması yapayım gezdik dolaştık ve içime sinen bir odayı kafamın bir kenarına yazdım büyük şeyleri yavaş yavaş halletmem lazım şimdiden gezmek beni çok yoruyor biraz daha büyünce hiç bakamıcam evden dışarı çıkamam heralde 😊😊 bu arada oğluşumu bugün daha çok hissediyorum maşallah icerden vurup duruyor anneeee niye bu kadar gezdin diye 😂😂😂😂
Oyy oy maşallah maşallah kuzum demek iyice belli ediyor kendini 😍😍🥰🥰
İyi düşünmüşsün canım hemen yoruluyoruz o yüzden alınacakları halletmemiz lazım 😍

Bırakmadı sordum serum vs hicbirsey yapamayız dedi. Doktorumu da aradım. Proluton Depot u yap yat dedi. Yarın gideceğim. Şimdi baktım azalmış kanama. Ama ilk olduğu an aklımdan çıkmıyor. Kanama birden geldi. Durduramadım yattım kendimi sıktım sonra kalktım birden parça düşünce çok korktum 🤲 Allah'ım düşmanima gösterme. 😔 Dün temizlik yaptık annemle bugün hep yattım ama 😔😔
Çok zor kuzum şükür bebeğin seninleymiş kalp atışını duydun. İnşaAllah bugün de güzel haberler ile gel. Rabbim esirgesin inşallah. Temizlik işi sıkıntı kuzum ben hala büyük süpürge ile dip bucak temizlik yapamıyorum. Eğer maddi durumun müsaitse robot al derim kullan çoğu kişi çok memnun.

Aynen canım örgü battaniyeleri bende çok seviyorum daha önce örmüştüm eğer tığ işi yapabiliyorsan çok güzel modeller var😍 bide alize pufy nin elde parmaklar ile örülen battaniyesi varya off kesin örün ondan yumuşacık oluyor 🥰🥰
Evet kuzum alize yi biliorum çok tatlı oluo tığ işi seviorum aklıma gelmemişti bakaim modellere 🥰🥰

Gittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
İğne ve fitil verdi. 5 ocakta mutlaka bana geliyorsun dedi. Bu kanama alanı da olmayacak inşallah dedi. Doktor üstüne basa basa söyledi. Yatıyorsun kalkmiyorsun diye. Eşyalarımı alıp annemlere geçeceğim. Orda kalmam daha iyi olacak sanırım. İnşallah geçecek. Büyük ihtimal boğaz ağrısı zamanı kusma olduğunda zorladin ondan oldu dedi. Eğer yatmazsan kanama alanı geçmezse bebek düşer haberin olsun dedi. Tek ihtiyacım olan dualarınız 🤲 Şuan bebeğimin de benimde tek ihtiyacım dua. Çok korkuyorum 😔 Allah'ım bana o riski gösterme

Gittim . Doktor gördü. Kanama alanı üst tarafta kesenin üstünde. Ve çok fazla. Kalkmak yasak. Full yatış. Düşük riski çok fazla. Bol bol su.
İğne ve fitil verdi. 5 ocakta mutlaka bana geliyorsun dedi. Bu kanama alanı da olmayacak inşallah dedi. Doktor üstüne basa basa söyledi. Yatıyorsun kalkmiyorsun diye. Eşyalarımı alıp annemlere geçeceğim. Orda kalmam daha iyi olacak sanırım. İnşallah geçecek. Büyük ihtimal boğaz ağrısı zamanı kusma olduğunda zorladin ondan oldu dedi. Eğer yatmazsan kanama alanı geçmezse bebek düşer haberin olsun dedi. Tek ihtiyacım olan dualarınız 🤲 Şuan bebeğimin de benimde tek ihtiyacım dua. Çok korkuyorum 😔 Allah'ım bana o riski gösterme
Evet annene geç yat hiç kalkma gecicek canım dualarımız seninle gecicek bebein iyi olucak sende normal düzene gec dediğinde iş felan yapma inan bak çok titizim ama sehirdisindyim kimse yok eşim supurmesini bekliorum banyo yikamasini bekliorum bı sure böle sende artık hiç yorma kendini dikkat etcez kuzum Allah korusun kötüyü düşünme sakin hep dualarımız seninle gecicek bidaha gittiğinde

Evet annene geç yat hiç kalkma gecicek canım dualarımız seninle gecicek bebein iyi olucak sende normal düzene gec dediğinde iş felan yapma inan bak çok titizim ama sehirdisindyim kimse yok eşim supurmesini bekliorum banyo yikamasini bekliorum bı sure böle sende artık hiç yorma kendini dikkat etcez kuzum Allah korusun kötüyü düşünme sakin hep dualarımız seninle gecicek bidaha gittiğinde
Sağol canım inşallah 🤲 Allah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın 🙏

Dualarım seninle ve mucizenle canım sen doktorunu dinle dinlen kalkma Allahın izniyle geçecek kanama alanı bizim bebeklerimiz çok güçlü gittiğinde güzel haberlerle geleceksin 🤲🤲❤❤

X