Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

He ya yaz bebesi olacak ama ne bileyim ördüm öyle evet bol bol muslin alın diyorlar o nohut battaniye çok hoşuma gidiyor zaten bakalım

He ya yaz bebesi olacak ama ne bileyim ördüm öyle evet bol bol muslin alın diyorlar o nohut battaniye çok hoşuma gidiyor zaten bakalım
Yok kız benim bebeninde ceketleri yelekleri oruyolar annem Ler ben yelek oruom onun için demedim battaniye örgüde bi tane istiorum yine olmadi yatağına orterim kışın diye dedim örgü bebe battaniyesi çok hoşuma gidio sonra zaten hazırlar kullanılacak

Selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben bugün duramadım dedim biraz oda araştırması yapayım gezdik dolaştık ve içime sinen bir odayı kafamın bir kenarına yazdım büyük şeyleri yavaş yavaş halletmem lazım şimdiden gezmek beni çok yoruyor biraz daha büyünce hiç bakamıcam evden dışarı çıkamam heralde bu arada oğluşumu bugün daha çok hissediyorum maşallah icerden vurup duruyor anneeee niye bu kadar gezdin diye

Maşallah oglusuna yorma dan gez annesi evet iyi düşünmüşsün hamile ligin balayı oluomus sanırım şimdi rahat rahat hallet bizede ipucu olmuş olur kuzum

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kalp atışını duymuşsun sen dinlen bol bol yarın Allahın izniyle doktorundan güzel şeyler duyacaksın Rabbim seni ve evladını korusun

Maşallah oglusuna yorma dan gez annesi evet iyi düşünmüşsün hamile ligin balayı oluomus sanırım şimdi rahat rahat hallet bizede ipucu olmuş olur kuzum
Evet canım biraz yordum sanırım bu ara kalçamda da ağrı oluyor o zorladı biraz beni. Yine aklımda bir fikir oldu ilerleyen zamanlar daha sıkıntı olucak Rabbim yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun şükür ki kalp atışını duydun allahin izniyle yarında kendi doktorundan guzel haber alacaksın proluton iyi gelir yat dinlen

Bende oğluşuma battaniye örüyorum vakit geçsin diye kışın kullanırım yaz için bol bol müslin battaniye düşünüyorum

Yaaa teyzesi yesin onu
Yavaş yavaş hazirliklar başlıyor artık

Yaaa teyzesi yesin onu
Yavaş yavaş hazirliklar başlıyor artık
❤❤❤
Aynen canım yavaştan bakayım artık dedim büyük şeyleri halledersem kıyafet sorun değil 1 günlük iş benim için önemli olan ağırlaşmadan odasını ve bebek arabasını halletmek çok şükür bugünlere geldik ve bunları konuşuyoruz rüya gibi ya

Dimi yaa inanamıyor insan rabbime şükürler olsun

Bırakmadı sordum serum vs hicbirsey yapamayız dedi. Doktorumu da aradım. Proluton Depot u yap yat dedi. Yarın gideceğim. Şimdi baktım azalmış kanama. Ama ilk olduğu an aklımdan çıkmıyor. Kanama birden geldi. Durduramadım yattım kendimi sıktım sonra kalktım birden parça düşünce çok korktum Allah'ım düşmanima gösterme. Dün temizlik yaptık annemle bugün hep yattım ama

Hicbirsey kullanmıyorum canım sadece vitamin. Güçlü olan benim binanda elim.ayagim boşaldı.

Okudum da işte . İnsanın başına gelince bambaşka bi duygu

Sağol canım. Bende dedim doktora 3. Ay olunca risk bitiyordu. Dedi Tüp bebekte risk hep var öyle düşünme. Hep dinlenmek gerek dedi. İnşallah doktor da güzel haber verir.

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kalp atışını duymuşsun sen dinlen bol bol yarın Allahın izniyle doktorundan güzel şeyler duyacaksın Rabbim seni ve evladını korusun
Saol canım inşallah

Çok geçmiş olsun şükür ki kalp atışını duydun allahin izniyle yarında kendi doktorundan guzel haber alacaksın proluton iyi gelir yat dinlen

Yatıyorum canım. kasıklarda ağrı var belde var. Bakalım inşallah guzel haber alırım bebeğimle ilgili.

Kısmet herşeyin hayırlsı olur inşallah Ben de kimyasal olan herşeyi bıraktım sadece bepantok dudak kremi yüz hassas ciltleri aldım biraz hafifleştirdi. En azında kuruluktan kanamıyor oda iyi

Evet Kuzum bize şimdilik kız dedi ama bı ay sonra değişmesin böle küçük küçük sivilceler oldu pul pul döküluo yüzüm bakalım eğer kizsa deriz bu teori doru
Bakalım canım kısmet bende değişirmi
Diyorum ama bende hiç güzellik olmadı aksine yüzüm zayıfladı çirkinleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…