Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hee anladım canım daha da dikkatli olayım bari😕 of dışarıdan baktığımızda gebelik hiç böyle görünmüyordu 🤣
Ben yine hiç aklıma gelmezdi gebelikte yemeklerin sinir gelecegini tatlı sağlıksız ama deli gibi istiorum bunun gibi ne kadar sağlıksız şey varsa canım yemek istio 😂 bide kilo almamliymisim ee hamileler gobisli tontis kadınlar zati 🤭🤭

Toplamda 5 kere falan bulantim olmustur kuzum. Doktorum bana da bulanmamasi cok ilginç demisti :)
Bu günlerde geçecek tadini cikarmaya bak, mutlu hamileler olalim ki mutlu bebeklerimiz olsun. Ileride bu günleri cok özleyeceğiz bence 😍 saglikli olsunlar da .
Bu arada 2 li test yerine nifty yaptırmıştın galiba ön sayfalarda okudumda, ücreti hakkinda bilgi verebilir misin?
Yaa evet evet başka bir sorun olmasın da ben kusayım durayım 😞
Evet ikili testi doktorum önermedi. Yaptırsam da bir sonuç alamayız dedi. İkiz gebeliklerde bir sonuç çıkmıyormuş.
Öok şükür bir risk görmedi bugüne kadar ultrason kontrollerinde. Ama içimiz rahat etsin Fetal dna öneririm dedi. Biz de dinledik doktorumuzu. 4.500 tl ye yaptırdık canım.

Ben yine hiç aklıma gelmezdi gebelikte yemeklerin sinir gelecegini tatlı sağlıksız ama deli gibi istiorum bunun gibi ne kadar sağlıksız şey varsa canım yemek istio 😂 bide kilo almamliymisim ee hamileler gobisli tontis kadınlar zati 🤭🤭
Dimi ya 🤭 hamilelik kuralları bize gelince mi değişti acaba 🤣🤣🤪🤪🤪tabi ki şaka bi yana bazen ne yiycem ne yemiycem şaşırıyorum 🤣🤣

Yaa evet evet başka bir sorun olmasın da ben kusayım durayım 😞
Evet ikili testi doktorum önermedi. Yaptırsam da bir sonuç alamayız dedi. İkiz gebeliklerde bir sonuç çıkmıyormuş.
Öok şükür bir risk görmedi bugüne kadar ultrason kontrollerinde. Ama içimiz rahat etsin Fetal dna öneririm dedi. Biz de dinledik doktorumuzu. 4.500 tl ye yaptırdık canım.
Yaa bana da fetal dna önerdi de doktor fiyati gerçekten yüksek bir mebla, kararsiz kaldim. 😔 yaptırmayacağım sanirim.

Kızlar bide uyurken falan gerinen var mı ya😕 şu gerinme olayından bi kurtulamadım gidince doktora sorcam. Korkuyorum Bi zararı olur mu diye ama uykumda falan oluyor tutamıyorum kendimi 😕
İlk zamanlar yapmıyordum ama artık yapıyorum çok güzel oluyor 😂Alışkanlık ister istemez yapılıyor aşırı gerinmemeye çalışıyorum sadece

Kızlar çok kötüyüm 😔 Biraz yürüdüm eve geldim bı anda bı akıntı. Kanama olduğunu anladım 😔 Lavaboya gittim feci bı kan geldi 😔 Üstüne bı pıhtı düştü çok korktum. Hemen acile gittik. Alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışını duydum. Spekulum ile bakmak istedi izin vermedim. Korktum ne olur ne olmaz diye. Bı de üstüne imza attım ölüm durumu olursa hastane sorumlu değildir diye. Proluton Depot iğne yapıldı. Kendi doktoruma yarın gideceğim. O kadar rahattım ki 3. Ay geçti diye. Artık tehlike olmaz diye. Dr her ay tehlikedir. Düşük tehlikesi hep vardır. Ve sen de şuan bu risktesin dedi. Kalp atışı duyduğum için çok rahatladım ama hala kasıklarımda ağrı. Sıkışma var. WC ye gitmeye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan fitil de yaptım. Bana dua edin nolur 🤲

Kızlar çok kötüyüm 😔 Biraz yürüdüm eve geldim bı anda bı akıntı. Kanama olduğunu anladım 😔 Lavaboya gittim feci bı kan geldi 😔 Üstüne bı pıhtı düştü çok korktum. Hemen acile gittik. Alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışını duydum. Spekulum ile bakmak istedi izin vermedim. Korktum ne olur ne olmaz diye. Bı de üstüne imza attım ölüm durumu olursa hastane sorumlu değildir diye. Proluton Depot iğne yapıldı. Kendi doktoruma yarın gideceğim. O kadar rahattım ki 3. Ay geçti diye. Artık tehlike olmaz diye. Dr her ay tehlikedir. Düşük tehlikesi hep vardır. Ve sen de şuan bu risktesin dedi. Kalp atışı duyduğum için çok rahatladım ama hala kasıklarımda ağrı. Sıkışma var. WC ye gitmeye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan fitil de yaptım. Bana dua edin nolur 🤲
Yaa çok geçmiş olsun kuzum 😓😓 Rabbim esirgesin inşallah bir şey olmaz keşke hastanede kalsaydın bu gece. Yarın direkt kendi doktoruna geçerdin. Uzan sen hiç kalkma inşallah kesilir kanama. Çok mu yorulmuştun ki yürüyüşte

İlk zamanlar yapmıyordum ama artık yapıyorum çok güzel oluyor 😂Alışkanlık ister istemez yapılıyor aşırı gerinmemeye çalışıyorum sadece
Evet ya çok güzel oluyor ama korkuyorum ben bir şey olur diye. Transferden beri var bu😬 Bi kaşınmak çok tatlı bide bu ama ikisinden de tırsıyorum 🤣

Canım biz ne söylesekte endişeni geciremeyiz geçmiş haftalarda bende yaşamıştım kalp atışını duyunca nefes almıştım stres yapma yarın mutlaka kendi doktorunada git kan sulandırıcılarda yapabiliyormuş kanama alanı vs yoksa telaş yapma

Düşününce zaman geçmiyor
Alışveriş yapınca zaman geçmiyor
Örgü örünce zaman geçmiyor
Ultrasonda görünce hele hiç geçmiyor
Ne zaman geçecek acaba bu zaman🤭🤭:anne::anne::KK49::KK49:
Evet canım o zaman gecmio resmen şafak sayiyoruz 20 den sonra si çabuk gecio dediler bana hastanede inşallah öyledir neler ordun bebise 🥰🥰

Yaa bana da fetal dna önerdi de doktor fiyati gerçekten yüksek bir mebla, kararsiz kaldim. 😔 yaptırmayacağım sanirim.
Evet bizim içinde çok yüksek geldi ama bu aşamalara kadar öyle paralar harcadıkki. Çalıştığımızı evlat uğruna harcadık. O yüzden hiç düşünmeden yaptırdık. Para kazanılır giden para olsun napalım sağlık olsun dedik. İnşallah sonucu da güzel alırız 🙏

Canım çok geçmiş olsun duymussun kalbini şükür bebeğin iyi kendi doktoruna gidincede daha rahatlarsın kese dışında bı yerdi daha önce gelen kan sanırım ondan kiminde oluo gebelikte bı kaç kez sende okumussundur bazı seler oluşunca vücut yapio endişe yapmamaya çalış korkma kuzum dinlen

Servikal yetmezliği felan varmiydi sende canım Rabbim evladini sağlıkla nasip etsin

Evet bizim içinde çok yüksek geldi ama bu aşamalara kadar öyle paralar harcadıkki. Çalıştığımızı evlat uğruna harcadık. O yüzden hiç düşünmeden yaptırdık. Para kazanılır giden para olsun napalım sağlık olsun dedik. İnşallah sonucu da güzel alırız 🙏
İçin rahat olsun güzel sonuçlar alacaksın inşallah 😇

Evet canım o zaman gecmio resmen şafak sayiyoruz 20 den sonra si çabuk gecio dediler bana hastanede inşallah öyledir neler ordun bebise 🥰🥰
İnşaAllah canım 20 ye Bi gelsek hem hissetmeye de başlarız. Bakalım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecimiz 🤲 yelek ve patik ördüm kuzum 😍

İnşaAllah canım 20 ye Bi gelsek hem hissetmeye de başlarız. Bakalım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecimiz 🤲 yelek ve patik ördüm kuzum 😍
Amin canım sağlıkla o günleri hepimiz görelim inşallah ay minnak patik sağlıkla giysin annesinin yaptığı cicileri yaza gelcek ama yine battaniye yapilir herhalde annemler yapcak muslinler den nohut battaniye den alırız olmadi

Ahh canım çok geçmiş olsun. Peki ilaç kullanmıyor muydun? Bende 3. Aydan sonra artık risk iyice düşüyor diye biliyorum. Yani doktorum risk çok düşüyor demişti. Allah yardımcın olsun. İçini sıkma. Ara ara böyle olanda duymuştum. Kontrolünü olmuşsun en azından. Bakalım yarın doktoruna görün ne diyecek. Allahım seni ve evladını korusun 🙏

X