Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yüzde sivilce, lekelenme olunca kız olur diyorlar annenin güzelliğini alırmış.
Insallah senin azalmıştır ben tam azalıyor derken sabah bir uyanıyorum 4-5 tane daha sivilce çıkmış
Yaa ah keşke kuzum ama oğlan senesi olunca ben kızdan umudu kestim bide rüyamda da oğlan görüyorum sürekli

Maşallah maşallah canım Allah bağışlasın
Yaa ss aldım çok sağol canım bez az değil mi ya 50 tane. Gerçi slepy nin 1 numarası ile 2 numarası arasında çok Bi fark yokmuş öyle duydum

Maşallah maşallah canım Allah bağışlasın
Yaa ss aldım çok sağol canım bez az değil mi ya 50 tane. Gerçi slepy nin 1 numarası ile 2 numarası arasında çok Bi fark yokmuş öyle duydum
Canım zaten bezin biraz büyük takılmasını tavsiye ediyo doktorlar, heleki erkekte çok önemli. 50 yeter sonra 3 e geçiliyor. Yani oğlum 4 kilo doğmuştu öyle yapmıştım. şimdide öyle aldım küçük doğarsa bi paket daha alınır hemen

Aynen canım mantıklı aslında dediğin gibi küçük olursa alınır bakalım indirimlere bakıyıruz bizde

Kızlar bide uyurken falan gerinen var mı ya şu gerinme olayından bi kurtulamadım gidince doktora sorcam. Korkuyorum Bi zararı olur mu diye ama uykumda falan oluyor tutamıyorum kendimi

Benimde canim cildim kurudu ama yüzümde bir sürü sivilce var kocaman kocaman ellerimde sanki norvecli balıkçılar gibi fena çatladi
Demekki bi kaç anne öyleyiz forumda erkek annelerine sordum o yüzden galiba tureed sen benim cinsiyet farklı şaka bi yana ne kullanıyorsun ben kaç krem kullandıysam kuruluk ve kızarıklar geçmedi

Demekki bi kaç anne öyleyiz forumda erkek annelerine sordum o yüzden galiba tureed sen benim cinsiyet farklı şaka bi yana ne kullanıyorsun ben kaç krem kullandıysam kuruluk ve kızarıklar geçmedi
Yüzüme la roche posay temizleme jeli kullanıyorum. Nemlendirme olarak madacassol, ellerimede bebe yagi ve madacassol. Bunlarida tamamen bitkisel olduğu icin kullanıyorum. Onun disinda el kremi bile kullanmıyorum kimyasal içerikli olduğu icin dr ilk 4 ay çok önemli olduğunu söyledi, organ gelisim dönemi olduğu için.
Cinsiyeti nedir bilmiyorum benim ikiz kuruluk ve pul pul dökülme devam ediyor hala bu arada

İkizlerden biri kız mı bakalım pul pul olma bende de mevcut bakalım teori dorumu kız sivilcendirdimi acaba

Kızz el kremi de mi yasakama ben bazen sürüyorum azcık bişe. Çünkü malum kış çatlıyor hatta kanama oluyor bazen

Kızz el kremi de mi yasakama ben bazen sürüyorum azcık bişe. Çünkü malum kış çatlıyor hatta kanama oluyor bazen
Ben madacassol aldim pisik kremi olarakta kullaniliyormus. Ondan kullanıyorum. Gittiğim dr kullanma dedi bana hatta catlatlar için başlayacaktım kreme , onada 4. Aydan sonra basla simdilik bebe yagi kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…