Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım hak ettik bunları çok şükür nasip oldu sende hayırlısı ile halledersin canım

Cok şükür ki bebeklerim saglikli ❤ hiçbir sorun yok Allaha şükürler olsun.

Size de geçmiş olsun umarım kalan bulgular da geçer bir an önce. Benim de 3 doz aşım var hamilelik öncesi olmuştum hepsini. Parol bende alıyorum iyi geliyor. C vitamini d vitamini verdi doktorum bir de dediğiniz gibi iyi beslenmeye çalışıyorum. Koku gitmemişti ama bugün gitti hiç bi koku alamıyorum. Bebekler iyi olsun da biz de iyi oluruz inşallah

Aynen canım galiba 18-19 haftadan sonra başlıyor hızlıca büyümeleri sağlıkla gelsinler inşallah bizim daha beşiğimiz yok doğurmadan alırım inşallah (hafta 24)
Amin canım, inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.
Ya kıyamam, bakıp beğendin mi peki?

Ay evet, bir yandan öyle diyorum. Bir yandan daha hiçbir şey hazır değil, dursun azıcık diyorum.

Evet yaa, benimki strese bağlı. Anlamış olduk.
Sana da çok geçmiş olsun, cidden migren zor.
Evham yapmaya başlarsam giderim ben de 2. veya 3. hafta.
Senin ikiz olduğu için bu kadar sık çağırıyo heralde canım.

Maşallah maşallah canım Öylr oluyor detaylı günü sağlıkla büyüsünler minnoşlar
Bende kullandım canım lc waıkıkı kuponu uygulama tuklu olması lazım bazen kazı kazan bazen cark veriyor ama onlar ya ceviriyorsun yada kazıyorsun belkı bildirimin kapalıdır yoksa sureklı bildirim atıyor ben mesela pıjama gecelıklerımı ordan aldım epey uyguna geldı yuklu alısverıslerde bazen ıyı indirim oluyor o kuponlar sayesinde ama 2 3 gundur suanda yok olunca aklımda olsun haber verırım yada biz kullanmasa bile sana kodu soylerım

Bide kızlar bebeklerin kilosu hakkında konusulumus evet cok hızlı buyuyorlar ve cidden o ilk basta gecmeyen zaman sımdı o kadar hızlı gecıyor kı anlatamam hele oda kurmaya basladık tan sonra ne ara 30 lara geldim diyorsunuz Allaha sukur ben odalarını kıyafetlerini hazırladım 31.haftaya girdik bebekler hızlı buyuyorlar benim doktorum ıkız de olsalar 30.haftaya kadar hızlı gelısır ıkızlar 30dan sonra yavas lar gelısımı dedı sizin devam eder ama benim ıkızlar artık yavas yavas kili alıcak bide bizimde 2 haftada 1 kontrol ıkız oldugu ııcn 34 den sonra da hafta da 1 olucak benımde salı gunu bakalım kac kilo oldu bızım kızlar bıde ben seyı merak ediyorum acaba nts ye ne zaman alır acaba gecen gıttıgım de nts zamanı geliyor falan demıstı acaba bu hafta sokar mı bilmiyorum

Yok canım artık 30. Haftalara yaklaşıyoruz. Benim doğum doktorum 3 hafta sonra gel sonrasında artık 2 haftada bir gel dedi 30.dan sonra 10 güne düşürecek

Hayırlısı olur canım benim doktorum 27. Haftada bağalayalım dedi ama ben 30 a kadar istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…