- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.681
Maşallah canım bende oructa başarım artık ufak ufak hayırlısı inşallahKızlar nasılsınız benim telaşlar başladı çok şüküroğluşumun odası boyanıyor bugün pazarteside nasipse oda takımı geliyor çok heyecanlı çok güzel duygular boyasını seviyorum sonrada yıkama ütüleme işleri başlar darısı sizlere canlar
Oooo maşallah büyüyorlar canım çok doğru daha 2 3 cm olduklarını biliyorduk şimdi büyüyorlar iyice çok şükürKızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Kontrol sonrası tamamen geçti baş ağrım.
Çok şükür, her şey yolunda.
Bugün 26+3 olduk.
Artık iki basamaklı sayılara geldik, geri sayıyoruz.
3.trimester bakalım nasıl geçecek.
847 gr olmuş bebeğim, 37 cm.
Ne ara bu kadar büyüdü hiç anlamadım.
Daha geçenlerde 3 cm, 5 cm diyorduk.
Bir dahaki kontrol 30+3’te.
Daha çok var, nasıl bekleyeceğiz acaba?
Aynen canım öyle daha iyi sanki ya gerek görürse yaptırırızBende öyle yapaim kuzum uzak zaten her zaman gidemiorum sabah alırım randevu bende ne yapcam bilmiorum doktor yapmaya bilir senin dediğin gibi belki açlık tokluk bakar duruma göre yapar
Çok şükür canım, büyüyorlar gerçekten.Oooo maşallah büyüyorlar canım çok doğru daha 2 3 cm olduklarını biliyorduk şimdi büyüyorlar iyice çok şükür
Ohh maşallah maşallah canımKızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Bugün 26+3 olduk.
Oo süper tatlı heyecanlarKızlar nasılsınız benim telaşlar başladı çok şüküroğluşumun odası boyanıyor bugün pazarteside nasipse oda takımı geliyor çok heyecanlı çok güzel duygular boyasını seviyorum sonrada yıkama ütüleme işleri başlar darısı sizlere canlar
Randevun olsa da bakmıyorlar mı canım. Ben bi defa devlette greve denk gelmiştim. Troid kontrolüm vardı ama randevum olduğu için sıkıntı olmadı. Sen bi sor bakalım hastaneye belki etkilemez seniÇarşamba da grevmiş. 14 15 16 yazıyor.
Çarşamba da Zeynep Kamil e gidecektim
Büyüme atağı diye bir şey okumuştum birkaç hafta önce uygulamada.Ohh maşallah maşallah canımsağlıkla devam etsin. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor sonlara doğru daha çabuk büyüyorlar galiba
Aynen canım galiba 18-19 haftadan sonra başlıyor hızlıca büyümeleriBüyüme atağı diye bir şey okumuştum birkaç hafta önce uygulamada.
Bi anda büyümeleri hızlanıyormuş.
Gözün aydın canım maşallah bebeğine zaman gecio hızlı gibi gelio banada sağlıkla buyusunler bizde arkandan geliyoruz benimde geçen haftalarda 28 cm diKızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Bugün 26+3 olduk.
Selam canım.. En çok hakettiğimiz en güzel duygular işte bunlar.Kızlar nasılsınız benim telaşlar başladı çok şüküroğluşumun odası boyanıyor bugün pazarteside nasipse oda takımı geliyor çok heyecanlı çok güzel duygular boyasını seviyorum sonrada yıkama ütüleme işleri başlar darısı sizlere canlar
O migren ağrısı felakettir. Bende de var.Kızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Bugün 26+3 olduk.
Merhabalar canım tam da senin haftanda bende covid oldum. Öncelikle çok geçmiş olsun.Merhabalar herkese 21 haftalık hamileyim ve covid pozitifimacaba aranızda covid geçiren hamileler oldu mu nasıl atlattınız? Neler kullandınız? Kan sulandırıcı hem oksapar hem ecopirin alıyordum zaten dozlarını artırmam gerekli mi doktorum bişey demedi enfeksiyon hastalıklarına sor dedi haftasonu nerden bulucam hem de covidli beni kabul etmezler. Size sormak istedim şimdiden teşekkürler
Kullanmadım ama bana uygulamadan msj gelio çark çevirme gibi arada mesala 250 de 50 TL indirim gibi yada kargo bedava gibi sende uygulamasını indir kuzum farklı seler cikio diolarKızlar bir şey soracağm. Lc de indirim kodu oluyor ya. Nasıl oluyor bilginiz var mı
Maşallah canım büyümüş kuzu kontrol de iyi geçmiş çok şükürKızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Bugün 26+3 olduk.
Amin canım hepimiz için hayırlısıMaşallah canım bende oructa başarım artık ufak ufak hayırlısı inşallah
Aynen canım git gide ağırlaşiyoruz ramazana kalmadan ben hallederim bayramdan sonra ne olcagı belli olmazOo süper tatlı heyecanlaraynen çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme mantıklı bende 28-30 haftalarda falan yıkayım diyorum. Ütüsü falan zor oluyormuş yani uğraştırıuor ya en azından karnımız iyice büyümeden hallederiz
Maşallah 24 oldunmuAynen canım galiba 18-19 haftadan sonra başlıyor hızlıca büyümelerisağlıkla gelsinler inşallah bizim daha beşiğimiz yok doğurmadan alırım inşallah (hafta 24)
Ben uygulamayı aćinca direk geliyor kuzum gece 1 e kadar geçerliKızlar bir şey soracağm. Lc de indirim kodu oluyor ya. Nasıl oluyor bilginiz var mı