- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.741
3 mü kız maşallah maşallahAynen canım sısıyor diyorlar ama sana kadar benım daha sısmedı ellerimde ayaklarımda yuzumde son zamanlarda nolurum bilmiyorum ama benim bitek gobek sıstıtoplasan 3 kilo aldım ama gobegım 20 kilo almıs gıbı gorsenız bitek gobek onden gıdıyor kız cocukların yayık derler ama benim top gibi onde vala
3 kilo muuuu cok iyi yaaa. Sırrı ne canim ? ben 57 yi gördüm tartida. 7 kilo almisim nerdeyse
Vala canım hıc dikkat etmedim ama soyle bısey var ben tup bebege basladıgım anda benim tup bebek doktorum normal yollarla hamile kalıp dusuk yaptığım için gizli şekerden suphelenmişti o zaman da yoldan falan geliyorum diye tahlil yapmadan seker ilacına baslattı beni hamilelik boyuncada hala kullanıyorum hatta seker yuklemesı de yapmadılar demıstım size o kullandığım ılac zayıflatıyormus gecen biri dedi sen o yuzden kilo almıyorsun diye belki ondan olmuş olabilir canım bende yeni oğrendım3 mü kız maşallah maşallahben hiç ağzımı açmayım ipin ucu kaçtı bende. Tartıda hiç görmediğim rakamlar ile tanıştım
Göğüs pompası aldın mı peki canım sen
Bu arada canım Manuel gogus pompası aldım elektrikli olanından da alasım var ikili degılde tekli alayım diyorum tekli de üç giriyor demısler ikililere cok para veresım yok bide hıc sut gelmez korkusuda var ama tekli elektriklerden alasım var ama en son ıhtıyac listesine bıraktım canım hersey o kadar pahalı ki artık secımleri sıraya soktum alma seylerını3 mü kız maşallah maşallahben hiç ağzımı açmayım ipin ucu kaçtı bende. Tartıda hiç görmediğim rakamlar ile tanıştım
Göğüs pompası aldın mı peki canım sen
Güle güle giy canım. Bende lcw den düşünüyorum diğer lohusa pijamaları çok süslü oluyor normalde de giyebileceğim şeyler olsun istiyorum bi kaç model beğendim sipariş vericem bakalım nasıl gelicekVala kumasları ıyı geldi canım bana bı tane lohusa takımı gorumcem hediye almıstı sabahlıklı tarzı o yuzden ben spor baktım hep birazda kiloluyum bıde bebekler rahat olsun diye acıkcası lc waıkıkden sectım bı uzun kollu bı tane kısa kollu aldım ıkıside onden duğmelı her zaman giyerim dedim bı tanede normalde gecelık zaten ben cok severim yazın da giyerim rahat olur diye gecelık aldım kumasları cok ıyı geldi en zindan ıc gosterecek tarzda ince degıllerdı ben en cok ona dikkat etmek istedim cunku hediye olan lohusa takımı ince ve ıc gosterıyor anca fotoğraf cekılırsem gıyebılırım onu diye dıgerlerını bı tık ıc gostermesın istedım simdi ister istemez kayınpederim görümce ler eşleriyle gelırler falan sureklı de degıstırmıyım diye dusundum
Bize de bilgi ver canım çantana neler koyacaksın bende 32den sonra hazırlarım tabi kendi eksiklerimi alırsamAynen canım uyguna denk geldi Valabende depent kullanıcam alırım diye dusunuyordum dedıgın gibi kullanıp acısından gecelık rahat olur ben o acıdan dusunmemiştim Vala ben sıze ayrıntılı ayrıntılı herseyı anlatırım siz merak etmeyın benim suan ki arastırmalarım hastane cantasına neler konuluyor onlara bakınıyorum eksik olmasın diye onumuzdekı hafta nasip olursa hazırlıcam oyle beklıcem son eksikleri tamamlıyorum
Aminnnn kardeşimYerim onu ben Rabbim inşallah her haftasında toparlanmasını nasip etsin bu güzel aylarda
Canimmmm aminnnAminn Aminngece rüyama giriyor minik paşa Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla büyüsün
Aminnnnn canim benimmm inslahh Allah razı olsunMucizemiz hayırlısı ile toparlanıp size kavuşacak hep duamda paşamsağlıkla büyüsün inşallah
Cnaim haftasonu bilgi vermiyorlar mis cumartesi alıyordum aslında ama dünde vermediker bugünde
Amin canım amin yarın müsait olunca bizlere de bilgi verirmisin canımCnaim haftasonu bilgi vermiyorlar mis cumartesi alıyordum aslında ama dünde vermediker bugündeHalbuki duymak istediğim iki kelam yarın yanına gideceğim kapısına kadar geldigimi hisseder oğlum Cuma.gunu bilgi almıştık en son duanızı eksik etmeyin canlarım Rabbim hepimizi evlatlarimiza sağlık ile kucaklamamizi nasip etsin
Tabıkı canım hazırladığım an listeyi sızede yazarım hem bilgi olur hemde eksik gorursenız banada soylersınızBize de bilgi ver canım çantana neler koyacaksın bende 32den sonra hazırlarım tabi kendi eksiklerimi alırsamdepend kullanışlı olurmu ben kararsızım alsam mı diye
Ben ilk doğumumda sezeryan oldum depend kullandım çok rahat ettim.lastikleri sıkı değil.ayrıca bedenleri var ona göre alırsınız.bir paket kesinlikle yanınızda olsun.duruma göre tekrar alırsınız.bu Doğumumda da yanıma alacağım şeylerin başında geliyorTabıkı canım hazırladığım an listeyi sızede yazarım hem bilgi olur hemde eksik gorursenız banada soylersınızdepend konusunda bende kararsızım kimisi cok ıyı kullanışlı kimiside dıkıse denk geliyor falan yazmıs ama cok kanama olursada ped yerine daha kullanışlı olur diye dusunuyorum sımdı Kan sulandırıcı kullandık hep ya belki kanama cok olur diye bende rahat olsun hastanede gecme derdi olmasın diye alacagım acıkcası ama aynı zamanda orkıd de koyucam belki dıkısıme denk gelir rahat olmaz diye de
Aynen birbirimize eksikler konusunda yardımcı oluruzTabıkı canım hazırladığım an listeyi sızede yazarım hem bilgi olur hemde eksik gorursenız banada soylersınızdepend konusunda bende kararsızım kimisi cok ıyı kullanışlı kimiside dıkıse denk geliyor falan yazmıs ama cok kanama olursada ped yerine daha kullanışlı olur diye dusunuyorum sımdı Kan sulandırıcı kullandık hep ya belki kanama cok olur diye bende rahat olsun hastanede gecme derdi olmasın diye alacagım acıkcası ama aynı zamanda orkıd de koyucam belki dıkısıme denk gelir rahat olmaz diye de
Bilgilendirme için teşekkür ederizBen ilk doğumumda sezeryan oldum depend kullandım çok rahat ettim.lastikleri sıkı değil.ayrıca bedenleri var ona göre alırsınız.bir paket kesinlikle yanınızda olsun.duruma göre tekrar alırsınız.bu Doğumumda da yanıma alacağım şeylerin başında geliyor
Benim 20. Haftada başladı.Kizlar 18 haftalık olduk 1 haftadır bebek hareketini hissediyordum günde 5 6 defa hissediuordum bugün hic hisetmedim korktum açıkçası sizinde hissetmediginkz gunler oldu mu
Bilgilendirme ıcın tesekkurler canım bende 1 paket almayı dusunuyorumBen ilk doğumumda sezeryan oldum depend kullandım çok rahat ettim.lastikleri sıkı değil.ayrıca bedenleri var ona göre alırsınız.bir paket kesinlikle yanınızda olsun.duruma göre tekrar alırsınız.bu Doğumumda da yanıma alacağım şeylerin başında geliyor
Aynen aynen al canım 1 paket de olsa koyalım ben zaten sizden once doğum yapıcam gıbı zaten yine o zamanda bilgi veririmAynen birbirimize eksikler konusunda yardımcı oluruzBen de o zaman ne olur ne olmaz depend de alayım
Bende gec hissettim canım 20.haftayı bulmustu sen erken hissetmeye baslamıssınKizlar 18 haftalık olduk 1 haftadır bebek hareketini hissediyordum günde 5 6 defa hissediuordum bugün hic hisetmedim korktum açıkçası sizinde hissetmediginkz gunler oldu mu
O haftalarda çok düzensiz oluyor canım hatta stres yaptıkça hiç sesleri çıkmıyor. Genelde sanki açken daha çok belli oluyor hareketleriKizlar 18 haftalık olduk 1 haftadır bebek hareketini hissediyordum günde 5 6 defa hissediuordum bugün hic hisetmedim korktum açıkçası sizinde hissetmediginkz gunler oldu mu
Aynen canım ya çok karışık tecrübe edip bakarsın duruma göre alırsın. Süt toplama pompasıda kullanışlı oluyormuş. Emzirirken diğer göğsünden baya topluyormuş ama bakalım nasıl olacakBu arada canım Manuel gogus pompası aldım elektrikli olanından da alasım var ikili degılde tekli alayım diyorum tekli de üç giriyor demısler ikililere cok para veresım yok bide hıc sut gelmez korkusuda var ama tekli elektriklerden alasım var ama en son ıhtıyac listesine bıraktım canım hersey o kadar pahalı ki artık secımleri sıraya soktum alma seylerını