Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende kullandım canım lc waıkıkı kuponu uygulama tuklu olması lazım bazen kazı kazan bazen cark veriyor ama onlar ya ceviriyorsun yada kazıyorsun belkı bildirimin kapalıdır yoksa sureklı bildirim atıyor ben mesela pıjama gecelıklerımı ordan aldım epey uyguna geldı yuklu alısverıslerde bazen ıyı indirim oluyor o kuponlar sayesinde ama 2 3 gundur suanda yok olunca aklımda olsun haber verırım yada biz kullanmasa bile sana kodu soylerım
Benim telden kaynaklı galiba canım otomatik olarak kapatıyor bildirimleri. Günlük girer bakarım ben dediğin gibi baya uyguna gelir aldıklarımız 😍 biraz daha kilo alayım kendime alışverişe başlamak istiyorum 😍

Çok şükür nefesim, ne kadar şükretsek az.
Bugünlere gelebilmek için neler neler yaptık her birimiz... 🙈
İnşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Binlerce kez şükürler olsun hayırlısı ile de sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🥰

Bende kullandım canım lc waıkıkı kuponu uygulama tuklu olması lazım bazen kazı kazan bazen cark veriyor ama onlar ya ceviriyorsun yada kazıyorsun belkı bildirimin kapalıdır yoksa sureklı bildirim atıyor ben mesela pıjama gecelıklerımı ordan aldım epey uyguna geldı yuklu alısverıslerde bazen ıyı indirim oluyor o kuponlar sayesinde ama 2 3 gundur suanda yok olunca aklımda olsun haber verırım yada biz kullanmasa bile sana kodu soylerım
Lohusalık pijamalarını mi aldın canım nasıllar

Evet yaa, benimki strese bağlı. Anlamış olduk.
Sana da çok geçmiş olsun, cidden migren zor.
Evham yapmaya başlarsam giderim ben de 2. veya 3. hafta.
Senin ikiz olduğu için bu kadar sık çağırıyo heralde canım.
Evet canım birde doktorum beni özelde de tanıyor. 1 ay dayanamayacağımı biliyor:) Başından beri 2 haftada gidiyorum. aralarda aramak ve mesaj cabası.:)

Size de geçmiş olsun umarım kalan bulgular da geçer bir an önce. Benim de 3 doz aşım var hamilelik öncesi olmuştum hepsini. Parol bende alıyorum iyi geliyor. C vitamini d vitamini verdi doktorum bir de dediğiniz gibi iyi beslenmeye çalışıyorum. Koku gitmemişti ama bugün gitti hiç bi koku alamıyorum. Bebekler iyi olsun da biz de iyi oluruz inşallah
evet canım koku benimde 3. günü falan bir gitti bir daha yok. herşeyi de koklayan biriyim. deterjan kokusuna hasret kaldım. :) korkma canım bebekleri keseleri ve sıvıları koruyor. onların maşallahları oluyor.

Lohusalık pijamalarını mi aldın canım nasıllar
Vala kumasları ıyı geldi canım bana bı tane lohusa takımı gorumcem hediye almıstı sabahlıklı tarzı o yuzden ben spor baktım hep birazda kiloluyum bıde bebekler rahat olsun diye acıkcası lc waıkıkden sectım bı uzun kollu bı tane kısa kollu aldım ıkıside onden duğmelı her zaman giyerim dedim bı tanede normalde gecelık zaten ben cok severim yazın da giyerim rahat olur diye gecelık aldım kumasları cok ıyı geldi en zindan ıc gosterecek tarzda ince degıllerdı ben en cok ona dikkat etmek istedim cunku hediye olan lohusa takımı ince ve ıc gosterıyor anca fotoğraf cekılırsem gıyebılırım onu diye dıgerlerını bı tık ıc gostermesın istedım simdi ister istemez kayınpederim görümce ler eşleriyle gelırler falan sureklı de degıstırmıyım diye dusundum

Benim telden kaynaklı galiba canım otomatik olarak kapatıyor bildirimleri. Günlük girer bakarım ben dediğin gibi baya uyguna gelir aldıklarımız 😍 biraz daha kilo alayım kendime alışverişe başlamak istiyorum 😍
Aynen aynen canım ben kararsızlıktan anca yeni alabıldım🤣 Vala cok uyguna geldi normalde 400 kusur tutuyordu 2 takım pıjama 1 takım gecelık ben 250 TL ye aldım o yuzden avantajlı yani ama 2 3 gundur vermiyor tekrar baslarsa bende haber verırım sana

Aynen aynen canım ben kararsızlıktan anca yeni alabıldım🤣 Vala cok uyguna geldi normalde 400 kusur tutuyordu 2 takım pıjama 1 takım gecelık ben 250 TL ye aldım o yuzden avantajlı yani ama 2 3 gundur vermiyor tekrar baslarsa bende haber verırım sana
Vayy baya uyguna gelmiş canım senin 😍 güle güle giyin. Düğmeli aldığın iyi olmuş emzirme döneminde rahat edersin bende pijamamı düğmeli alırım bide gecelik kullanışlı olacak mı mutlaka düşüncelerini paylaş bizimle. Depend takarken falan rahat olur diyorlar bakalım bende emin olamadım gecelik konusunda

Vayy baya uyguna gelmiş canım senin 😍 güle güle giyin. Düğmeli aldığın iyi olmuş emzirme döneminde rahat edersin bende pijamamı düğmeli alırım bide gecelik kullanışlı olacak mı mutlaka düşüncelerini paylaş bizimle. Depend takarken falan rahat olur diyorlar bakalım bende emin olamadım gecelik konusunda
Aynen canım uyguna denk geldi Vala 🙂 bende depent kullanıcam alırım diye dusunuyordum dedıgın gibi kullanıp acısından gecelık rahat olur ben o acıdan dusunmemiştim Vala ben sıze ayrıntılı ayrıntılı herseyı anlatırım siz merak etmeyın😬 benim suan ki arastırmalarım hastane cantasına neler konuluyor onlara bakınıyorum eksik olmasın diye onumuzdekı hafta nasip olursa hazırlıcam oyle beklıcem son eksikleri tamamlıyorum 🙂

Aynen canım uyguna denk geldi Vala 🙂 bende depent kullanıcam alırım diye dusunuyordum dedıgın gibi kullanıp acısından gecelık rahat olur ben o acıdan dusunmemiştim Vala ben sıze ayrıntılı ayrıntılı herseyı anlatırım siz merak etmeyın😬 benim suan ki arastırmalarım hastane cantasına neler konuluyor onlara bakınıyorum eksik olmasın diye onumuzdekı hafta nasip olursa hazırlıcam oyle beklıcem son eksikleri tamamlıyorum 🙂
Allah razı olsun canım benim 😍
Hastane çantasına genelde aynı şeyler yazıyor ama ufak tefek ayrıntılar atlanıyor genelde. Misal saç tokası gibi kapalıysan tülbent gibi. Çöp poşeti vs böyle ayrıntılı bakarsın canım. Ayy darısı bize 🤭

Hastane çantasına genelde aynı şeyler yazıyor ama ufak tefek ayrıntılar atlanıyor genelde. Misal saç tokası gibi kapalıysan tülbent gibi. Çöp poşeti vs böyle ayrıntılı bakarsın canım. Ayy darısı bize 🤭
Terlik herkes unutuyormus aklimdayken soyliyim 🤭🤭🤭

Hahaha Vala toka cidden gelmiyormus insanın aklına ama ben zaten hep toplarım genelde sacımdan eksik olmaz😬 cop posetını hep diyorlar ben zaten deneyim olarak size derim su lazım oluyor falan diye bide nescafe cok diyorlar narkoz dan cabuk atmak ıcın normalde hıc sevmem ama zaten yanımda kalanlar ıcın koymayı dusunuyordum
Terlik herkes unutuyormus aklimdayken soyliyim 🤭🤭🤭
Ayy Vala tatlı telaslar baslıyor 😬 diyorum dogurmadan rahat rahat hazırlıyım terlik almam lazım ama ev terlıgı tarzı koymak istemiyorum ama

Bak evet bende unuttum demeyi 🤭 bide ayaklar şişiyormuş ona göre büyük terlik götürmek lazım ama zaten son zamanlarda da şişiyor galiba
Aynen canım sısıyor diyorlar ama sana kadar benım daha sısmedı ellerimde ayaklarımda yuzumde son zamanlarda nolurum bilmiyorum ama benim bitek gobek sıstı🤣🤣 toplasan 3 kilo aldım ama gobegım 20 kilo almıs gıbı gorsenız 😬😬bitek gobek onden gıdıyor kız cocukların yayık derler ama benim top gibi onde vala

Aynen canım sısıyor diyorlar ama sana kadar benım daha sısmedı ellerimde ayaklarımda yuzumde son zamanlarda nolurum bilmiyorum ama benim bitek gobek sıstı🤣🤣 toplasan 3 kilo aldım ama gobegım 20 kilo almıs gıbı gorsenız 😬😬bitek gobek onden gıdıyor kız cocukların yayık derler ama benim top gibi onde vala
3 kilo muuuu cok iyi yaaa. Sırrı ne canim ? ben 57 yi gördüm tartida. 7 kilo almisim nerdeyse 🙄🙄🙄

X