- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.661
Var ya canım stres işte çok önemli bir durum. Öyle kafamda büyütmüşüm ki çok rahatladım. sanki ağrım geçti gitti:) öyle de rahat uyudum ki. Çok şükür.Çok şükür cnm çok geçmiş olsun rahatlamışsındır güzelce yat dinlen misler gibi uyu ❤
Evett canım benim tabi büyüdükçe organlarımıza bir şeyler olacak mutlaka ama gel de anlat bunu bana. valla gidip kontrol ettirdikten sonra ağrım geçti sanki:)Bebisler büyüyor cok normal yaşadığımız şeylerAllaha şükür. Minnoslarimiz iyi olsunda nasilsa geçici süreçler bunlar. Yarin detaylı ultrasonum var bende bebislerimi görücem ❤❤
Canım aklında kalmasın için rahat etsin bir kontrol ettir istersen. Bana da doktor 1. evrede daha dedi. Müdahaleye gerek yok dedi.Ay acaba benim de mi öyle bir ara çok oluyordu ama hâlâ ara ara yokluyor. Evet bu böbrek meselesini duymuştum. Hatta çok ilerlerse stent gibi bir şey takıyorlarmis.
Çok şükür canım sıkıntı yokmuş prensesleride görmüş oldunGittik canım devlete. Çok güzel ultrasonda bakıldı. Bebeklerim çok iyi şükür. Ağrım böbrek ten kaynaklı imiş. Bebekler baskı yapıyormuş. Ama müdahale gerektirecek evrede değil dedi doktor.
Çok şükür rahatladım
Canım detaylın çok iyi geçer inşallah ❤❤Bebisler büyüyor cok normal yaşadığımız şeylerAllaha şükür. Minnoslarimiz iyi olsunda nasilsa geçici süreçler bunlar. Yarin detaylı ultrasonum var bende bebislerimi görücem ❤❤
Mucizemiz hayırlısı ile toparlanıp size kavuşacak hep duamda paşamAllah razı olsun canim benim 450 Gr 29 cm doğdu doğum haftası tsmamlanana kadar burada dedi Dr
Tetenoz mu?Tureed canım nasılsın. İkinci doz için aradılar mı seni. Haftaya gideceğim ben aramızda bir kaç gün vardı seninkide yakındır. Onlar aramadıysa sen ara bakalım ne zaman diyecekler
Evet kuzum tetenoz bende 23 nde gitcem grev duydum ama heryerde yokmuş sanırım kuzum olmadı öncesi sonrası farketmez dedi banaTetenoz mu?
Benimki salı ama.
14_15 Mart'ta grev varmış
Yine mii. Neyse ki benim randevu cuma günü canım. Sen gitmeden önce mutlaka sor ona göre git olmadı çarşamba gününe al randevuyuTetenoz mu?
Benimki salı ama.
14_15 Mart'ta grev varmış
Hee iyi bakalım canım bende sorayım dedim iki aşı arası galiba bir ay falan oluyor. Off ilkinden sonra covid olmuştum şimdi çok korkuyorum gitmeye1
İyiyim kuzum aramalar die geçen hafta aradım dedim ne zaman geleim 23 nde gitcem canim bide haftaya randevu aldım burdan acil durumda bakmaları için dosya mi tutmaları gerekio benim doğum doktorum başka şehirde olcak ya aksi durum için gidicem sorucam bakalım acil durumda bakarmi die sen nasılsın
O aralar şansına çok artmıştı daha sakin bı zaman git kuzum bağışıklığında olusmjstr zaten ben de aramasam aramicaklardi ondan arayım dedim insalh yine ağrı olmaz çok bebislerde aşıyı hissedio herhalde durgun lasmisti iki gün cocumHee iyi bakalım canım bende sorayım dedim iki aşı arası galiba bir ay falan oluyor. Off ilkinden sonra covid olmuştum şimdi çok korkuyorum gitmeye
Aynen hissediyorlar canım onlarda sersemliuor kıyamam minnaklara. İyi yapmışsın arayarak aslında onların görevi takip etmek ya da geleceğin günleri listelemek ama neyse bakalım. İlk aşıda çok ağrın oldu mu benim covid ile karışınca ne nasıl oldu anlamadımO aralar şansına çok artmıştı daha sakin bı zaman git kuzum bağışıklığında olusmjstr zaten ben de aramasam aramicaklardi ondan arayım dedim insalh yine ağrı olmaz çok bebislerde aşıyı hissedio herhalde durgun lasmisti iki gün cocum
Bı kac gün kolum ağrıdi ama o kadar başka bişe olmadı inşallah buda öyle olur bı sersemlik oldu ama aşıdan mi bilemedim kuzum peki şeker için bişe dedimi doktorun ben Nisan basinda gitcem yaparız dedi ama aç gel felan konuşmadık sanki yapmicakti da yaparız dedi az doz mu anlamadım gittifimse 26 felan olcam sen ne zaman gitcenAynen hissediyorlar canım onlarda sersemliuor kıyamam minnaklara. İyi yapmışsın arayarak aslında onların görevi takip etmek ya da geleceğin günleri listelemek ama neyse bakalım. İlk aşıda çok ağrın oldu mu benim covid ile karışınca ne nasıl oldu anlamadım
Şu an agrim yok canım ama belki h.ici müsait olursam bir giderimCanım aklında kalmasın için rahat etsin bir kontrol ettir istersen. Bana da doktor 1. evrede daha dedi. Müdahaleye gerek yok dedi.
Aşıdandır canım halsizlik yapabiliyormuş. Bende gittiğimde 26 olcam aç gel dedi bana. Ama şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk bakılsın ihtiyaç görürse yapılsın diye teklif etcem bakalım. Sen yinede aç git kuzumBı kac gün kolum ağrıdi ama o kadar başka bişe olmadı inşallah buda öyle olur bı sersemlik oldu ama aşıdan mi bilemedim kuzum peki şeker için bişe dedimi doktorun ben Nisan basinda gitcem yaparız dedi ama aç gel felan konuşmadık sanki yapmicakti da yaparız dedi az doz mu anlamadım gittifimse 26 felan olcam sen ne zaman gitcen
Bende öyle yapaim kuzum uzak zaten her zaman gidemiorum sabah alırım randevu bende ne yapcam bilmiorum doktor yapmaya bilir senin dediğin gibi belki açlık tokluk bakar duruma göre yaparAşıdandır canım halsizlik yapabiliyormuş. Bende gittiğimde 26 olcam aç gel dedi bana. Ama şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk bakılsın ihtiyaç görürse yapılsın diye teklif etcem bakalım. Sen yinede aç git kuzum
Çarşamba da grevmiş. 14 15 16 yazıyor.Yine mii. Neyse ki benim randevu cuma günü canım. Sen gitmeden önce mutlaka sor ona göre git olmadı çarşamba gününe al randevuyu
Yaaa o zaman randevu bulursam o günlere almayayım bende zaten 2 seferdir iptal oluyor randevumÇarşamba da grevmiş. 14 15 16 yazıyor.
Çarşamba da Zeynep Kamil e gidecektim