Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bu Çarşamba’dan beri migrenim tuttu, bugün kontrolüm vardı.
Kontrol sonrası tamamen geçti baş ağrım. 🙈
Çok şükür, her şey yolunda.
Bugün 26+3 olduk.
Artık iki basamaklı sayılara geldik, geri sayıyoruz. 😉
3.trimester bakalım nasıl geçecek. 🙈
847 gr olmuş bebeğim, 37 cm.
Ne ara bu kadar büyüdü hiç anlamadım.
Daha geçenlerde 3 cm, 5 cm diyorduk.
Bir dahaki kontrol 30+3’te.
Daha çok var, nasıl bekleyeceğiz acaba?

Kızlar nasılsınız benim telaşlar başladı çok şükür 🤗 oğluşumun odası boyanıyor bugün pazarteside nasipse oda takımı geliyor çok heyecanlı çok güzel duygular boyasını seviyorum😂😂 sonrada yıkama ütüleme işleri başlar darısı sizlere canlar 🥰🥰
Maşallah canım bende oructa başarım artık ufak ufak hayırlısı inşallah ☺️

Bugün 26+3 olduk.
Oooo maşallah büyüyorlar canım çok doğru daha 2 3 cm olduklarını biliyorduk şimdi büyüyorlar iyice çok şükür 🥰

Bugün 26+3 olduk.
Ohh maşallah maşallah canım 😍 😍 sağlıkla devam etsin. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor sonlara doğru daha çabuk büyüyorlar galiba 😍

Kızlar nasılsınız benim telaşlar başladı çok şükür 🤗 oğluşumun odası boyanıyor bugün pazarteside nasipse oda takımı geliyor çok heyecanlı çok güzel duygular boyasını seviyorum😂😂 sonrada yıkama ütüleme işleri başlar darısı sizlere canlar 🥰🥰
Oo süper tatlı heyecanlar😍 aynen çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme mantıklı bende 28-30 haftalarda falan yıkayım diyorum. Ütüsü falan zor oluyormuş yani uğraştırıuor ya en azından karnımız iyice büyümeden hallederiz😍

Çarşamba da grevmiş. 14 15 16 yazıyor.
Çarşamba da Zeynep Kamil e gidecektim 😓
Randevun olsa da bakmıyorlar mı canım. Ben bi defa devlette greve denk gelmiştim. Troid kontrolüm vardı ama randevum olduğu için sıkıntı olmadı. Sen bi sor bakalım hastaneye belki etkilemez seni

Ohh maşallah maşallah canım 😍 😍 sağlıkla devam etsin. Evet ya zaman ne çabuk geçiyor sonlara doğru daha çabuk büyüyorlar galiba 😍
Büyüme atağı diye bir şey okumuştum birkaç hafta önce uygulamada.
Bi anda büyümeleri hızlanıyormuş. 🙈

Büyüme atağı diye bir şey okumuştum birkaç hafta önce uygulamada.
Bi anda büyümeleri hızlanıyormuş. 🙈
Aynen canım galiba 18-19 haftadan sonra başlıyor hızlıca büyümeleri🥰 sağlıkla gelsinler inşallah bizim daha beşiğimiz yok doğurmadan alırım inşallah 🥴 (hafta 24)

Bugün 26+3 olduk.
Gözün aydın canım maşallah bebeğine zaman gecio hızlı gibi gelio banada sağlıkla buyusunler bizde arkandan geliyoruz benimde geçen haftalarda 28 cm di 🤗 eşyaları aldıkça daha çabuk geçsin zaman istio insan🥰

Selam canım.. En çok hakettiğimiz en güzel duygular işte bunlar.
Şu oda düzenleme işini bizimde yapmamız lazım. Daha mobilyaların gelmesine 2 hafta falan var benim de. Bakalım Nisan başı işten ayrılabilirsem ilgileneceğim

Bugün 26+3 olduk.
O migren ağrısı felakettir. Bende de var. 😞
Çok şükür canım az kaldı artık 30.haftalara yaklaştık valla.
1 ay da kontrol uzun yaa valla zor Allah kolaylık versin.
Ben 2 haftada 1 gidiyorum öyle zor dayanıyorum ki. Artık 2. Haftaya geçince kurup duruyorum kendimi. Sonra 1 hafta rahatım sonra yine stres yapıyorum.

Merhabalar herkese 21 haftalık hamileyim ve covid pozitifim 😔 acaba aranızda covid geçiren hamileler oldu mu nasıl atlattınız? Neler kullandınız? Kan sulandırıcı hem oksapar hem ecopirin alıyordum zaten dozlarını artırmam gerekli mi doktorum bişey demedi enfeksiyon hastalıklarına sor dedi haftasonu nerden bulucam hem de covidli beni kabul etmezler. Size sormak istedim şimdiden teşekkürler
Merhabalar canım tam da senin haftanda bende covid oldum. Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim 3 doz aşım var. 3.dozumu hatta hamile iken vuruldum. Senin aşı durumun nedir?
Ben zaten oksapar kullanıyordum.kendi doktorum serum taktırabileceğimi soyledi ve magnezyum verdi.
Covid li bir şekilde ben hastaneye gittim ve 2 gün serum verildi. Zaten hastane nin covidli bölümünde yapıldı.
Benim 3 gün çok ağırdı. Kolum başım kalkmadı. Günde 3 tane parol içtim. Boğazlarım çok kötü idi. Pastil kullandım doğal olandan.
İşte yeme içme olayı birde..
Korkma geçiyor ama bende kalıntı kaldı. Boğazım geçmiyor burnum tıkalı koku alma gitti halen gelmedi.

Kızlar bir şey soracağm. Lc de indirim kodu oluyor ya. Nasıl oluyor bilginiz var mı
Kullanmadım ama bana uygulamadan msj gelio çark çevirme gibi arada mesala 250 de 50 TL indirim gibi yada kargo bedava gibi sende uygulamasını indir kuzum farklı seler cikio diolar

Bugün 26+3 olduk.
Maşallah canım büyümüş kuzu kontrol de iyi geçmiş çok şükür 🥰

Oo süper tatlı heyecanlar😍 aynen çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme mantıklı bende 28-30 haftalarda falan yıkayım diyorum. Ütüsü falan zor oluyormuş yani uğraştırıuor ya en azından karnımız iyice büyümeden hallederiz😍
Aynen canım git gide ağırlaşiyoruz ramazana kalmadan ben hallederim bayramdan sonra ne olcagı belli olmaz 🤭🤭

X