- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.641
İnşallah canım takipte olduğum şehir hastanesine hemen randevu bulmam zor o yüzden başka özel bir hastaneye gidicem hafta içiAz kaldi haftaici görürüz inşallah
Allah razı olsun canim benim 450 Gr 29 cm doğdu doğum haftası tsmamlanana kadar burada dedi DrDualarımdasın canım hep Rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasp etsin biraz daha sabırla olacak inşallah paşamız biraz acele etti ama olsun oda kendimi toparlayacak canım kaç gr doğdu boyu kaç cmdi doktorlar şuan yopun bakımda ne kadar kalacaklarını söylediler mi
İnşallah canım benimÇok sevindim cnm her güne daha da iyi olucak paşamız ❤
İnşallah canım benimÇok şükür canım daha iyi olucak mucizemiz duyduğumdan beri hep duamdasınız ❤ dün haberlerde 5 aylık bebeğin hayata sımsıkı tutunduğunu izledim bizim paşamızda Allahın izniyle çok iyi olucak sağlıkla evinize götüreceksiniz
Allah razı olsun kurabiyemm aminnnMaşallah paşamızasağlıkla tutunsun inşallah her zaman dualarımızdasın canım. İnşallah sağlıkla taburcu olacak sağ salim kavuşacaksınız
Aminnn canım benimAnladım canım işte korkular bitmiyor.
İnşallah tez zamanda bebeğin de küvezden kurtulurda kucağına alırsın
Aminnnn öyle imtihan dünyasıSağlıklı sıhhatli kalsın orada misler gibi bakılsın. sonra da kucağına almak nasip olsun inşallah. Allahım ne sınavlardan geçiyoruz.
Canım gittik biz devlet hastanesine. Çok güzel bir şekilde baktılar kadın doğum acilinde ultrason dan bebeklere acilde yine ultrasondam böbreğime baktılar. Bebeklerimin maşallahı vardı. Bebekler böbreğime baskı yaptığı için ağrım olmuş.Soruna cevap vermeyi unutmusum. Acilde ultrason olmaz acilde çekilmez canim. Bir bölüme muayene olman lazim o doktorun istek yapmasi lazim. Ust batın ultrason çekilecek ise ac olman lazim.
Gittik canım devlete. Çok güzel ultrasonda bakıldı. Bebeklerim çok iyi şükür. Ağrım böbrek ten kaynaklı imiş. Bebekler baskı yapıyormuş. Ama müdahale gerektirecek evrede değil dedi doktor.Yok canım gitmedim kısa süreli olmuştu ama kontrole gittiğimde olduğunu söylemiştim normal dedi. Özelde çekerler büyük ihtimal sen yine git için rahat eder belkide üşütüyorsun
Aynennn dediğin gibi dedi doktor banada canımBenzer sikayetim sol tarafta oldu çektirdim ben ultrason. İkiz gebelik oldugu icin baskidan dolayi böbrek hacminde büyüme olmus, ayda 1 ultrasonla kontrol edilecek . Dogumdan sonra normale dönüyormuş . Insallah sende biseycik cikmaz1 hafta önce öğrendim bende. Tam kaburga alti mi seninde ?
Bebisler büyüyor cok normal yaşadığımız şeylerAynennn dediğin gibi dedi doktor banada canımbirebir aynısı yani.
Ya bebekleri etkiler mi diye korktum ben ama onlar beni etkiliyor muş meğerse
Çok şükür cnm çok geçmiş olsun rahatlamışsındır güzelce yat dinlen misler gibi uyu ❤Canım gittik biz devlet hastanesine. Çok güzel bir şekilde baktılar kadın doğum acilinde ultrason dan bebeklere acilde yine ultrasondam böbreğime baktılar. Bebeklerimin maşallahı vardı. Bebekler böbreğime baskı yaptığı için ağrım olmuş.
Müdahale gerektirecek evrede değil bu baskı dediler. Tam idrar ve kan tahlilide yapıldı. Çok şükür birşey çıkmadı.
Şuan rahatım
Çok şükür canım bir sıkıntı yokmuşGittik canım devlete. Çok güzel ultrasonda bakıldı. Bebeklerim çok iyi şükür. Ağrım böbrek ten kaynaklı imiş. Bebekler baskı yapıyormuş. Ama müdahale gerektirecek evrede değil dedi doktor.
Çok şükür rahatladım
Yerim onu ben Rabbim inşallah her haftasında toparlanmasını nasip etsin bu güzel aylardaAllah razı olsun canim benim 450 Gr 29 cm doğdu doğum haftası tsmamlanana kadar burada dedi Dr
Aminn AminnYerim onu ben Rabbim inşallah her haftasında toparlanmasını nasip etsin bu güzel aylarda
Teşekkür ederim sağolunDozajını siz kendimize göre artırmayın. İkisini de kullanmanız yeterli olur mutlaka. Ben sadece coraspin kullanıyordum covid olunca oskapar da yazdı doktorum günde bir kere yapıyordum iğneyi.
Onun haricinde beslenmene dikkat et
Bol c vitamini tüket
Eğer şekerde sıkıntın yoksa tereyağlı pekmez yapabilirsin sabah aç karnına ve yatarken tüket
Öksürük için ıhlamur içebilirisn ama abartma bitki çayların dikkat et
Ilık limonlu ballı su içebilirsin
Bol bol yoğurt süt tüket
Ve bol su
İnşallah hafif bir şekilde atlatırsın
Ateşin çıkmasın ona dikkat et. Baktın ateş oldu parol alabilirsin hatta yatarken alırsan gece terletir seni iyi olur
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Sağlıkla kucağınıza alıp evinize götüreceğiniz günler bir an önce gelsin inşallahAllah razı olsun canim benim 450 Gr 29 cm doğdu doğum haftası tsmamlanana kadar burada dedi Dr
İyiyim kuzum aramalar die geçen hafta aradım dedim ne zaman geleim 23 nde gitcem canim bide haftaya randevu aldım burdan acil durumda bakmaları için dosya mi tutmaları gerekio benim doğum doktorum başka şehirde olcak ya aksi durum için gidicem sorucam bakalım acil durumda bakarmi die sen nasılsınTureed canım nasılsın. İkinci doz için aradılar mı seni. Haftaya gideceğim ben aramızda bir kaç gün vardı seninkide yakındır. Onlar aramadıysa sen ara bakalım ne zaman diyecekler
evet canım işte kafayı da rahatlatmak lazım ama zor valla.Çok şükür canım bir sıkıntı yokmuşsağlıkla büyüsünler