Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Allah razı olsun canim benim 450 Gr 29 cm doğdu doğum haftası tsmamlanana kadar burada dedi Dr

İnşallah canım benim

Soruna cevap vermeyi unutmusum. Acilde ultrason olmaz acilde çekilmez canim. Bir bölüme muayene olman lazim o doktorun istek yapmasi lazim. Ust batın ultrason çekilecek ise ac olman lazim.
Canım gittik biz devlet hastanesine. Çok güzel bir şekilde baktılar kadın doğum acilinde ultrason dan bebeklere acilde yine ultrasondam böbreğime baktılar. Bebeklerimin maşallahı vardı. Bebekler böbreğime baskı yaptığı için ağrım olmuş.
Müdahale gerektirecek evrede değil bu baskı dediler. Tam idrar ve kan tahlilide yapıldı. Çok şükür birşey çıkmadı.
Şuan rahatım

Yok canım gitmedim kısa süreli olmuştu ama kontrole gittiğimde olduğunu söylemiştim normal dedi. Özelde çekerler büyük ihtimal sen yine git için rahat eder belkide üşütüyorsun
Gittik canım devlete. Çok güzel ultrasonda bakıldı. Bebeklerim çok iyi şükür. Ağrım böbrek ten kaynaklı imiş. Bebekler baskı yapıyormuş. Ama müdahale gerektirecek evrede değil dedi doktor.
Çok şükür rahatladım

Aynennn dediğin gibi dedi doktor banada canım birebir aynısı yani.
Ya bebekleri etkiler mi diye korktum ben ama onlar beni etkiliyor muş meğerse

Aynennn dediğin gibi dedi doktor banada canım birebir aynısı yani.
Ya bebekleri etkiler mi diye korktum ben ama onlar beni etkiliyor muş meğerse
Bebisler büyüyor cok normal yaşadığımız şeyler Allaha şükür. Minnoslarimiz iyi olsunda nasilsa geçici süreçler bunlar. Yarin detaylı ultrasonum var bende bebislerimi görücem ❤❤

Çok şükür cnm çok geçmiş olsun rahatlamışsındır güzelce yat dinlen misler gibi uyu ❤

Çok şükür canım bir sıkıntı yokmuş sağlıkla büyüsünler

Teşekkür ederim sağolun

1
Tureed canım nasılsın. İkinci doz için aradılar mı seni. Haftaya gideceğim ben aramızda bir kaç gün vardı seninkide yakındır. Onlar aramadıysa sen ara bakalım ne zaman diyecekler
İyiyim kuzum aramalar die geçen hafta aradım dedim ne zaman geleim 23 nde gitcem canim bide haftaya randevu aldım burdan acil durumda bakmaları için dosya mi tutmaları gerekio benim doğum doktorum başka şehirde olcak ya aksi durum için gidicem sorucam bakalım acil durumda bakarmi die sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…