- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.621
Her geçen gün sağlıklı olacak. Yüreğimiz seninle ve yavrunla. Şifa olacak anne sütü ve hemencecik büyüyecek. Allahım korusun masum yavruyu.Bugün bebeğimin doktoru ile görüştük durumun stabil oldugunu anne sütüne devam ettiklerini söyledi canlar dua ile
Yok canım gidemedim sabahdı randevum kar çoktu iptal ettimCanım gidebildin mi kontroleNefes0858
Bi ara bende de oldu canım muhtemelen bebek büyüdüğü içindir devlette hemen cekerlermi bilmiyorum ama acilde bi şansını dene istersenKızlar birşey sormak istiyorum. bir kaç gündür sağ karnımın üst kısmında bir batma ağrı oluyor. doktorumu aradım bebek büyüdüğü için ama sen istersen üst batın ultrason çektir dedi.
devlet acilinde bunu hemen çekerler mi? Bilgisi olan var mıdır?
Meram ettim sorayim dedim bende cok heveslendim nasip olmadı bu haftaYok canım gidemedim sabahdı randevum kar çoktu iptal ettim
Sen naptın peki gitmiş miydin o zaman doktora. Ya aynı yer batıyor sürekli. Bende tedirgin oluyorum. Devletin aciline gideceğim zaten akşam. olmadı özelin acilinde çekerler herhalde.Bi ara bende de oldu canım muhtemelen bebek büyüdüğü içindir devlette hemen cekerlermi bilmiyorum ama acilde bi şansını dene istersen
Bana da açıkçası bebek büyüdüğü için gibi geldi canim. Acilde çekerler mi onu hiç bilmiyorumKızlar birşey sormak istiyorum. bir kaç gündür sağ karnımın üst kısmında bir batma ağrı oluyor. doktorumu aradım bebek büyüdüğü için ama sen istersen üst batın ultrason çektir dedi.
Aynen bende hevesliydim ama nasip işte 5 hafta oldu görmüyorum o biraz strese sokuyor beniMeram ettim sorayim dedim bende cok heveslendim nasip olmadı bu hafta
Benzer sikayetim sol tarafta oldu çektirdim ben ultrason. İkiz gebelik oldugu icin baskidan dolayi böbrek hacminde büyüme olmus, ayda 1 ultrasonla kontrol edilecek . Dogumdan sonra normale dönüyormuş . Insallah sende biseycik cikmazKızlar birşey sormak istiyorum. bir kaç gündür sağ karnımın üst kısmında bir batma ağrı oluyor. doktorumu aradım bebek büyüdüğü için ama sen istersen üst batın ultrason çektir dedi.
Yok canım gitmedim kısa süreli olmuştu ama kontrole gittiğimde olduğunu söylemiştim normal dedi. Özelde çekerler büyük ihtimal sen yine git için rahat eder belkide üşütüyorsunSen naptın peki gitmiş miydin o zaman doktora. Ya aynı yer batıyor sürekli. Bende tedirgin oluyorum. Devletin aciline gideceğim zaten akşam. olmadı özelin acilinde çekerler herhalde.
Soruna cevap vermeyi unutmusum. Acilde ultrason olmaz acilde çekilmez canim. Bir bölüme muayene olman lazim o doktorun istek yapmasi lazim. Ust batın ultrason çekilecek ise ac olman lazim.Kızlar birşey sormak istiyorum. bir kaç gündür sağ karnımın üst kısmında bir batma ağrı oluyor. doktorumu aradım bebek büyüdüğü için ama sen istersen üst batın ultrason çektir dedi.
Ay acaba benim de mi öyle bir ara çok oluyordu ama hâlâ ara ara yokluyor. Evet bu böbrek meselesini duymuştum. Hatta çok ilerlerse stent gibi bir şey takıyorlarmis.Benzer sikayetim sol tarafta oldu çektirdim ben ultrason. İkiz gebelik oldugu icin baskidan dolayi böbrek hacminde büyüme olmus, ayda 1 ultrasonla kontrol edilecek . Dogumdan sonra normale dönüyormuş . Insallah sende biseycik cikmaz1 hafta önce öğrendim bende. Tam kaburga alti mi seninde ?
Bende de 2 kez batma oldu. Zaten hastanede çalıştığım icin gittim hemen doktora. Stentlik bir durum yokmus bende su an. 1 . Dereceymis ama kontrol edilecek. Birde genişleme olan böbreğin üzerine yatma dedi. Rahatsız ederse bi doktora git istersen sendeAy acaba benim de mi öyle bir ara çok oluyordu ama hâlâ ara ara yokluyor. Evet bu böbrek meselesini duymuştum. Hatta çok ilerlerse stent gibi bir şey takıyorlarmis.
Canım çok teşekkür ederim. Eğer tekrarlarsa mutlaka giderim.Bende de 2 kez batma oldu. Zaten hastanede çalıştığım icin gittim hemen doktora. Stentlik bir durum yokmus bende su an. 1 . Dereceymis ama kontrol edilecek. Birde genişleme olan böbreğin üzerine yatma dedi. Rahatsız ederse bi doktora git istersen sendeinşallah yoktur sende.
Geçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatırsınız kan sulandırıcı kullanıyor olmanız iyi ben geçirmedim geçiren ve kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım var size bilgi verirler siz bu süreçte stres yapmayın beslenmenize dikkat edin limonlu sarımsaklı vitaminli şeyler tüketin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahMerhabalar herkese 21 haftalık hamileyim ve covid pozitifimacaba aranızda covid geçiren hamileler oldu mu nasıl atlattınız? Neler kullandınız? Kan sulandırıcı hem oksapar hem ecopirin alıyordum zaten dozlarını artırmam gerekli mi doktorum bişey demedi enfeksiyon hastalıklarına sor dedi haftasonu nerden bulucam hem de covidli beni kabul etmezler. Size sormak istedim şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallahGeçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatırsınız kan sulandırıcı kullanıyor olmanız iyi ben geçirmedim geçiren ve kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım var size bilgi verirler siz bu süreçte stres yapmayın beslenmenize dikkat edin limonlu sarımsaklı vitaminli şeyler tüketin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Dozajını siz kendimize göre artırmayın. İkisini de kullanmanız yeterli olur mutlaka. Ben sadece coraspin kullanıyordum covid olunca oskapar da yazdı doktorum günde bir kere yapıyordum iğneyi.Merhabalar herkese 21 haftalık hamileyim ve covid pozitifimacaba aranızda covid geçiren hamileler oldu mu nasıl atlattınız? Neler kullandınız? Kan sulandırıcı hem oksapar hem ecopirin alıyordum zaten dozlarını artırmam gerekli mi doktorum bişey demedi enfeksiyon hastalıklarına sor dedi haftasonu nerden bulucam hem de covidli beni kabul etmezler. Size sormak istedim şimdiden teşekkürler
Az kaldi haftaici görürüz inşallahAynen bende hevesliydim ama nasip işte 5 hafta oldu görmüyorum o biraz strese sokuyor beni