Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bebisler büyüyor cok normal yaşadığımız şeyler 🥰 Allaha şükür. Minnoslarimiz iyi olsunda nasilsa geçici süreçler bunlar. Yarin detaylı ultrasonum var bende bebislerimi görücem ❤❤
Evett canım benim tabi büyüdükçe organlarımıza bir şeyler olacak mutlaka ama gel de anlat bunu bana. valla gidip kontrol ettirdikten sonra ağrım geçti sanki:)
çok güzel canım iyice bakılıyor detaylıda tüm organlarına. Eminim ki çok iyiler seninkilerde.
Haber ver mutlaka.

Ay acaba benim de mi öyle bir ara çok oluyordu ama hâlâ ara ara yokluyor. Evet bu böbrek meselesini duymuştum. Hatta çok ilerlerse stent gibi bir şey takıyorlarmis.
Canım aklında kalmasın için rahat etsin bir kontrol ettir istersen. Bana da doktor 1. evrede daha dedi. Müdahaleye gerek yok dedi.

Gittik canım devlete. Çok güzel ultrasonda bakıldı. Bebeklerim çok iyi şükür. Ağrım böbrek ten kaynaklı imiş. Bebekler baskı yapıyormuş. Ama müdahale gerektirecek evrede değil dedi doktor.
Çok şükür rahatladım 🙏
Çok şükür canım sıkıntı yokmuş prensesleride görmüş oldun🥰

1
İyiyim kuzum aramalar die geçen hafta aradım dedim ne zaman geleim 23 nde gitcem canim bide haftaya randevu aldım burdan acil durumda bakmaları için dosya mi tutmaları gerekio benim doğum doktorum başka şehirde olcak ya aksi durum için gidicem sorucam bakalım acil durumda bakarmi die sen nasılsın
Hee iyi bakalım canım bende sorayım dedim iki aşı arası galiba bir ay falan oluyor. Off ilkinden sonra covid olmuştum şimdi çok korkuyorum gitmeye🥺

Hee iyi bakalım canım bende sorayım dedim iki aşı arası galiba bir ay falan oluyor. Off ilkinden sonra covid olmuştum şimdi çok korkuyorum gitmeye🥺
O aralar şansına çok artmıştı daha sakin bı zaman git kuzum bağışıklığında olusmjstr zaten ben de aramasam aramicaklardi ondan arayım dedim insalh yine ağrı olmaz çok bebislerde aşıyı hissedio herhalde durgun lasmisti iki gün cocum

O aralar şansına çok artmıştı daha sakin bı zaman git kuzum bağışıklığında olusmjstr zaten ben de aramasam aramicaklardi ondan arayım dedim insalh yine ağrı olmaz çok bebislerde aşıyı hissedio herhalde durgun lasmisti iki gün cocum
Aynen hissediyorlar canım onlarda sersemliuor kıyamam minnaklara. İyi yapmışsın arayarak aslında onların görevi takip etmek ya da geleceğin günleri listelemek ama neyse bakalım. İlk aşıda çok ağrın oldu mu benim covid ile karışınca ne nasıl oldu anlamadım

Aynen hissediyorlar canım onlarda sersemliuor kıyamam minnaklara. İyi yapmışsın arayarak aslında onların görevi takip etmek ya da geleceğin günleri listelemek ama neyse bakalım. İlk aşıda çok ağrın oldu mu benim covid ile karışınca ne nasıl oldu anlamadım
Bı kac gün kolum ağrıdi ama o kadar başka bişe olmadı inşallah buda öyle olur bı sersemlik oldu ama aşıdan mi bilemedim kuzum peki şeker için bişe dedimi doktorun ben Nisan basinda gitcem yaparız dedi ama aç gel felan konuşmadık sanki yapmicakti da yaparız dedi az doz mu anlamadım gittifimse 26 felan olcam sen ne zaman gitcen

Bı kac gün kolum ağrıdi ama o kadar başka bişe olmadı inşallah buda öyle olur bı sersemlik oldu ama aşıdan mi bilemedim kuzum peki şeker için bişe dedimi doktorun ben Nisan basinda gitcem yaparız dedi ama aç gel felan konuşmadık sanki yapmicakti da yaparız dedi az doz mu anlamadım gittifimse 26 felan olcam sen ne zaman gitcen
Aşıdandır canım halsizlik yapabiliyormuş. Bende gittiğimde 26 olcam aç gel dedi bana. Ama şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk bakılsın ihtiyaç görürse yapılsın diye teklif etcem bakalım. Sen yinede aç git kuzum

Aşıdandır canım halsizlik yapabiliyormuş. Bende gittiğimde 26 olcam aç gel dedi bana. Ama şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk bakılsın ihtiyaç görürse yapılsın diye teklif etcem bakalım. Sen yinede aç git kuzum
Bende öyle yapaim kuzum uzak zaten her zaman gidemiorum sabah alırım randevu bende ne yapcam bilmiorum doktor yapmaya bilir senin dediğin gibi belki açlık tokluk bakar duruma göre yapar

X