Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen öyle canım bu bebekler emeklerimizin dualarımız mükafatı bekleyen herkese Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarınada almayı nasip etsin seninde kalbine ferahlık versin hepimizin kalbide duasıda seninle ve güzel oğlumuzla

Allah razı olsun kardeşim

Yaaa kızlar şimdi gördüm şok oldum kurabiyem paylaşmışta gördüm rabbim kalanın acısını göstermesin inşallah geçmişi okuyum şimdi allahım küçücük bebeğe güç kuvvet versin sımsıkı tutunsun hayats rabbim acısını göstermesin inşallah

Amin canım benim Aminn. Mucize bebeğimiz olacak inşallah sağlıkla büyüdüğüne gün gün şahit olacağız

Canimm Allah razı olsun

Canım öncelikle evladına bol sağlıklar diliyorum. Allah ım bir evladını korumuş diğerini de yanına almış. Çok çok üzüldüm.. Ama çok da umutlu ve sevinçli baktım bir yandan da.
Ama çok çok duygulandım gerçekten. İş yerindeyim ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Ne diyim başın sağ olsun . Doğan evladın içinde gözün aydın.
Bende biliyorsun ikizlere hamileyim. 24+2 deyim. Erken doğum riskim ve herhangi bir açılmam ve dikişim yok. Ama çok korkuyorum. Sana sormak istiyorum. Erken doğumu tetikleyen ne imiş? birde 23 haftalıkken bebeğin olmuş ya. tam kaçtın canım?
Bebeğin yoğun bakımda kaldı mı?
Allah sana ve bebeğine güç versin.

Canimm Allah razı olsun Rabbim evlatlarına sağlık ile kavusmani nasip etsin korkma benim rahim ağzı yetmezliği vardı serklajli idimm dikiş vardı yani dikişlerim erimmiz bebeğimin biri alltta biri ustteydi yaşayan bebegimdikisin tamm üstündeydi ilk onu dogum yaptım zaten benimm haftalar çok karıştı iki hafta önden gidiyordum ona bakılırsa 25 haftalık doğum oldu ama adet günüme göre 23 haftada oldu 23+ kaç olduğunu inan bilmiyorum

Bebeğim şuan yoğum bakımda küvezde

Bugün bebeğimin doktoru ile görüştük durumun stabil oldugunu anne sütüne devam ettiklerini söyledi canlar dua ile
Dualarımdasın canım hep Rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasp etsin biraz daha sabırla olacak inşallah paşamız biraz acele etti ama olsun oda kendimi toparlayacak canım kaç gr doğdu boyu kaç cmdi doktorlar şuan yopun bakımda ne kadar kalacaklarını söylediler mi

Bugün bebeğimin doktoru ile görüştük durumun stabil oldugunu anne sütüne devam ettiklerini söyledi canlar dua ile
Çok şükür canım daha iyi olucak mucizemiz duyduğumdan beri hep duamdasınız ❤ dün haberlerde 5 aylık bebeğin hayata sımsıkı tutunduğunu izledim bizim paşamızda Allahın izniyle çok iyi olucak sağlıkla evinize götüreceksiniz

Maşallah paşamıza sağlıkla tutunsun inşallah her zaman dualarımızdasın canım. İnşallah sağlıkla taburcu olacak sağ salim kavuşacaksınız

Anladım canım işte korkular bitmiyor.
İnşallah tez zamanda bebeğin de küvezden kurtulurda kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…