- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.561
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın erken doğum olmadı inşallah doğumdan bugüne 11 gün geçti yazıyorSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Yaa çok geçmiş olsun balım. Her şey yolunda mı pekiSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Kar uyarısı yapıldı ya o yüzdenNiye iptal oldu canım
Canim çok geçmiş olsun şimdi nasılsınSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Çok geçmiş olsun canımSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsinSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Ben ebebekten 4 tane üstü ile birlikte patikli zıbın takım aldım. Çorap aldım. Sadece 2 tane uzun kol zıbın aldım. Müslin ağız bezi aldım. Teyzem hastane çıkışlarını almış. Annem battaniye aldı 4 tane. O kadar benimde.Bende aldım ama elbise daha almadım eşim bırakmadı daha yeni yeni almaya başlıyorum hastane çıkışlarını bir kaç zıbın aldım önümüzdeki hafta halletmeye başlıyacağım
Gerçekten mi ee şimdi ne durumdasın?Slm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bebekler nasılSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Cok gecmüş olsun canımSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Oooo sen baya almışsın maşallah ben büyük parçalsrı halletttim artık indirime girdikçe almaya başlayacam inşallahBen ebebekten 4 tane üstü ile birlikte patikli zıbın takım aldım. Çorap aldım. Sadece 2 tane uzun kol zıbın aldım. Müslin ağız bezi aldım. Teyzem hastane çıkışlarını almış. Annem battaniye aldı 4 tane. O kadar benimde.
Daha çok almam gerekiyor aslında da işte buldukça indirimli bakıyorum.
He doğru ya kuzum. Sağlık olsun bakalımKar uyarısı yapıldı ya o yüzden
Arabada hediye alındı. Gardolap şifonyer beşikleri de alındı çok şükür. Heyecanla gelmelerini bekliyorumOooo sen baya almışsın maşallah ben büyük parçalsrı halletttim artık indirime girdikçe almaya başlayacam inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim şimdi nasılsın umarım daha iyisindirSlm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi
Kurban olurum onaBen yine de size umut olsun diye yazıyorum canlarım imtihan dünyası yattigim ilk iki gün yatış pozisyonumdan dolayı nefes darlığı çektim pazar günü yatırım yapılmıştı salı gecesi kanamam başladı acil muayene ettiler dogumhanede herşeyin pamuk ipliği e bağlı olduğunu söylediler zaten rahim ağzım sinirdaydi 30 mm idi ve bebeğim tam dikişin üzerindeydi diğer bebegim ustteydi o geceyi az az kanamayla atlattık sabahına Dr ultrason ve muayene ile baktı kesemin deki digini az az su sızdığını söyledi yatış pozisyonum devam sağ sol dönmek yasak ayağa kalkmak lavabo yasak bebeklerim durumu iyiydi Dr müdahale etmeyeceğini doğumun kendi başlayacağını söyledi bu arada yatış pozisyonumu bilerek o şekilde tuttular ki bebekler biraz geri çekilirse tekrar dikiş atilma.pozisyonu oluşur mu diye ama oluşmadi Dr keseye zarar vermemek için atmadı dikişi çünkü kese aşağıdaydi muayeneler bile çok hafifdi Allah Dr umdan razı olsun bizim için 1 saat bile orada kalmaları önemli diyip önlemleri arttırdı serumlar ilaçlar vs... Çarşamba gecesi sancılarım başladı 2 gün odada sancı çektim 1 saate bir giren doğum sancıları ıkınma isteği oluyordu kasilmalarim oluyordu alttaki bebek doğmak için cabaliyordu resmen Perşembe günü akşam 6 buçuk gibi doğumhaneye aldılar sabah 11 bucuga kadar orada kaldım epidural başlanıldı 2 saate bir verildi sancılarım çok artmıştı ben bebeklerimi orada tutmak için cabaliyordum her anında annem ve eşim yanımdaydı dogumhanede bile tüm gücümu onlardan aldım diyebilirim. Cuma günü odama geri indim bebekler iyiydi sanciyi kesmeye çalışıyorlardı. Cuma gecesi idrar yapamadım çok sancı çektim doğum sancısı in üstüne birde o eklendi sonda takildi onunda acısını ayrı çektim ama dilimde hep Allahım sen yardım et oldu bol.bol.okudum ya şafi çektim Rabbime emanet ettim cuma.gecesi çok zor bir geceydi sancılarım sıklaştı her sancı girdiğinde daha şiddetlendiğinde epidural aldım beni rahatlatıyordu cumartesi sabahı 26 Şubat yüzümde bir tebessüm ve içimde bir ferahlık vardı doğum yapacağımı hissettim 10.bucuk.gibi doğumhaneye alındım eşim yanımda ultrasondan bebeklerimizi izledik hep iyilerdi benim sancılarım artık 2 dk bir gelmeye başladı ve 1 buçukta su geldi alttaki evladım doğdu sesini duydum çok güzel bir duygu Normal.dogum harika birşey hiç zor değil Rabbim öyle kolaylastiriyor ki 23 haftalık doğum oldu bebeğim sesini duyunca tüm dünyalar benim oldu sonra diğer bebeğimin doğumu oldu ama o bebeğim doğumdan hemen önce kalbi durmuş o aglamadi sesini duymadım çocuk Dr yanimizdaydi hemen müdahale etti ama olmamış beni hemen odaya aldılar Dr um geldi ilk doğan bebeğimin yaşadığını ikinci bebeğimi kaybettigimizi söyledi iki ayrı duyguyu aynı anda yaşıyordum nasıl tepki vereceğini bilemedim sadece tevekkül ettim ağladım yaşayan bebeğimi Galen hastanesine sevk ettiler 11 gün olduk evladım yaşıyor küvezde hayata tutundu temas ettik onunla daha da güçlendim diğer evladımı defnettik zor anlardı ama bana ihtiyacı olan bir evladım daha vardı şimdi tüm umudum gücüm Muhammed Alparslan'ım teyzeleri bize çok dua edin biz size daha da umut.olalim Rabbim ol.deyince oluyor kendinize iki kat daha fazla dikkat edin hakkınızı helal edin sizi hiç üzmek istemem ama benim yaşadıklarım.size umut olsun mucizem benimle
Yaa canım benim neler yaşamışsın. Keşke da önceden yanında olabilseydik.Ben yine de size umut olsun diye yazıyorum canlarım imtihan dünyası yattigim ilk iki gün yatış pozisyonumdan dolayı nefes darlığı çektim pazar günü yatırım yapılmıştı salı gecesi kanamam başladı acil muayene ettiler dogumhanede herşeyin pamuk ipliği e bağlı olduğunu söylediler zaten rahim ağzım sinirdaydi 30 mm idi ve bebeğim tam dikişin üzerindeydi diğer bebegim ustteydi o geceyi az az kanamayla atlattık sabahına Dr ultrason ve muayene ile baktı kesemin deki digini az az su sızdığını söyledi yatış pozisyonum devam sağ sol dönmek yasak ayağa kalkmak lavabo yasak bebeklerim durumu iyiydi Dr müdahale etmeyeceğini doğumun kendi başlayacağını söyledi bu arada yatış pozisyonumu bilerek o şekilde tuttular ki bebekler biraz geri çekilirse tekrar dikiş atilma.pozisyonu oluşur mu diye ama oluşmadi Dr keseye zarar vermemek için atmadı dikişi çünkü kese aşağıdaydi muayeneler bile çok hafifdi Allah Dr umdan razı olsun bizim için 1 saat bile orada kalmaları önemli diyip önlemleri arttırdı serumlar ilaçlar vs... Çarşamba gecesi sancılarım başladı 2 gün odada sancı çektim 1 saate bir giren doğum sancıları ıkınma isteği oluyordu kasilmalarim oluyordu alttaki bebek doğmak için cabaliyordu resmen Perşembe günü akşam 6 buçuk gibi doğumhaneye aldılar sabah 11 bucuga kadar orada kaldım epidural başlanıldı 2 saate bir verildi sancılarım çok artmıştı ben bebeklerimi orada tutmak için cabaliyordum her anında annem ve eşim yanımdaydı dogumhanede bile tüm gücümu onlardan aldım diyebilirim. Cuma günü odama geri indim bebekler iyiydi sanciyi kesmeye çalışıyorlardı. Cuma gecesi idrar yapamadım çok sancı çektim doğum sancısı in üstüne birde o eklendi sonda takildi onunda acısını ayrı çektim ama dilimde hep Allahım sen yardım et oldu bol.bol.okudum ya şafi çektim Rabbime emanet ettim cuma.gecesi çok zor bir geceydi sancılarım sıklaştı her sancı girdiğinde daha şiddetlendiğinde epidural aldım beni rahatlatıyordu cumartesi sabahı 26 Şubat yüzümde bir tebessüm ve içimde bir ferahlık vardı doğum yapacağımı hissettim 10.bucuk.gibi doğumhaneye alındım eşim yanımda ultrasondan bebeklerimizi izledik hep iyilerdi benim sancılarım artık 2 dk bir gelmeye başladı ve 1 buçukta su geldi alttaki evladım doğdu sesini duydum çok güzel bir duygu Normal.dogum harika birşey hiç zor değil Rabbim öyle kolaylastiriyor ki 23 haftalık doğum oldu bebeğim sesini duyunca tüm dünyalar benim oldu sonra diğer bebeğimin doğumu oldu ama o bebeğim doğumdan hemen önce kalbi durmuş o aglamadi sesini duymadım çocuk Dr yanimizdaydi hemen müdahale etti ama olmamış beni hemen odaya aldılar Dr um geldi ilk doğan bebeğimin yaşadığını ikinci bebeğimi kaybettigimizi söyledi iki ayrı duyguyu aynı anda yaşıyordum nasıl tepki vereceğini bilemedim sadece tevekkül ettim ağladım yaşayan bebeğimi Galen hastanesine sevk ettiler 11 gün olduk evladım yaşıyor küvezde hayata tutundu temas ettik onunla daha da güçlendim diğer evladımı defnettik zor anlardı ama bana ihtiyacı olan bir evladım daha vardı şimdi tüm umudum gücüm Muhammed Alparslan'ım teyzeleri bize çok dua edin biz size daha da umut.olalim Rabbim ol.deyince oluyor kendinize iki kat daha fazla dikkat edin hakkınızı helal edin sizi hiç üzmek istemem ama benim yaşadıklarım.size umut olsun mucizem benimle
Canim benim neler yaşamışsın böyle ne kadar güçlüsün inan yüreğimde hissettimBen yine de size umut olsun diye yazıyorum canlarım imtihan dünyası yattigim ilk iki gün yatış pozisyonumdan dolayı nefes darlığı çektim pazar günü yatırım yapılmıştı salı gecesi kanamam başladı acil muayene ettiler dogumhanede herşeyin pamuk ipliği e bağlı olduğunu söylediler zaten rahim ağzım sinirdaydi 30 mm idi ve bebeğim tam dikişin üzerindeydi diğer bebegim ustteydi o geceyi az az kanamayla atlattık sabahına Dr ultrason ve muayene ile baktı kesemin deki digini az az su sızdığını söyledi yatış pozisyonum devam sağ sol dönmek yasak ayağa kalkmak lavabo yasak bebeklerim durumu iyiydi Dr müdahale etmeyeceğini doğumun kendi başlayacağını söyledi bu arada yatış pozisyonumu bilerek o şekilde tuttular ki bebekler biraz geri çekilirse tekrar dikiş atilma.pozisyonu oluşur mu diye ama oluşmadi Dr keseye zarar vermemek için atmadı dikişi çünkü kese aşağıdaydi muayeneler bile çok hafifdi Allah Dr umdan razı olsun bizim için 1 saat bile orada kalmaları önemli diyip önlemleri arttırdı serumlar ilaçlar vs... Çarşamba gecesi sancılarım başladı 2 gün odada sancı çektim 1 saate bir giren doğum sancıları ıkınma isteği oluyordu kasilmalarim oluyordu alttaki bebek doğmak için cabaliyordu resmen Perşembe günü akşam 6 buçuk gibi doğumhaneye aldılar sabah 11 bucuga kadar orada kaldım epidural başlanıldı 2 saate bir verildi sancılarım çok artmıştı ben bebeklerimi orada tutmak için cabaliyordum her anında annem ve eşim yanımdaydı dogumhanede bile tüm gücümu onlardan aldım diyebilirim. Cuma günü odama geri indim bebekler iyiydi sanciyi kesmeye çalışıyorlardı. Cuma gecesi idrar yapamadım çok sancı çektim doğum sancısı in üstüne birde o eklendi sonda takildi onunda acısını ayrı çektim ama dilimde hep Allahım sen yardım et oldu bol.bol.okudum ya şafi çektim Rabbime emanet ettim cuma.gecesi çok zor bir geceydi sancılarım sıklaştı her sancı girdiğinde daha şiddetlendiğinde epidural aldım beni rahatlatıyordu cumartesi sabahı 26 Şubat yüzümde bir tebessüm ve içimde bir ferahlık vardı doğum yapacağımı hissettim 10.bucuk.gibi doğumhaneye alındım eşim yanımda ultrasondan bebeklerimizi izledik hep iyilerdi benim sancılarım artık 2 dk bir gelmeye başladı ve 1 buçukta su geldi alttaki evladım doğdu sesini duydum çok güzel bir duygu Normal.dogum harika birşey hiç zor değil Rabbim öyle kolaylastiriyor ki 23 haftalık doğum oldu bebeğim sesini duyunca tüm dünyalar benim oldu sonra diğer bebeğimin doğumu oldu ama o bebeğim doğumdan hemen önce kalbi durmuş o aglamadi sesini duymadım çocuk Dr yanimizdaydi hemen müdahale etti ama olmamış beni hemen odaya aldılar Dr um geldi ilk doğan bebeğimin yaşadığını ikinci bebeğimi kaybettigimizi söyledi iki ayrı duyguyu aynı anda yaşıyordum nasıl tepki vereceğini bilemedim sadece tevekkül ettim ağladım yaşayan bebeğimi Galen hastanesine sevk ettiler 11 gün olduk evladım yaşıyor küvezde hayata tutundu temas ettik onunla daha da güçlendim diğer evladımı defnettik zor anlardı ama bana ihtiyacı olan bir evladım daha vardı şimdi tüm umudum gücüm Muhammed Alparslan'ım teyzeleri bize çok dua edin biz size daha da umut.olalim Rabbim ol.deyince oluyor kendinize iki kat daha fazla dikkat edin hakkınızı helal edin sizi hiç üzmek istemem ama benim yaşadıklarım.size umut olsun mucizem benimle
Canım çok güçlümus minik paşa canım neler yaşamıssin oğluna sarılcan şimdi .dualarımız seninle minik oğluna kuzum bende ağlayarak okudum adıyla yaşasın minik kuzumBen yine de size umut olsun diye yazıyorum canlarım imtihan dünyası yattigim ilk iki gün yatış pozisyonumdan dolayı nefes darlığı çektim pazar günü yatırım yapılmıştı salı gecesi kanamam başladı acil muayene ettiler dogumhanede herşeyin pamuk ipliği e bağlı olduğunu söylediler zaten rahim ağzım sinirdaydi 30 mm idi ve bebeğim tam dikişin üzerindeydi diğer bebegim ustteydi o geceyi az az kanamayla atlattık sabahına Dr ultrason ve muayene ile baktı kesemin deki digini az az su sızdığını söyledi yatış pozisyonum devam sağ sol dönmek yasak ayağa kalkmak lavabo yasak bebeklerim durumu iyiydi Dr müdahale etmeyeceğini doğumun kendi başlayacağını söyledi bu arada yatış pozisyonumu bilerek o şekilde tuttular ki bebekler biraz geri çekilirse tekrar dikiş atilma.pozisyonu oluşur mu diye ama oluşmadi Dr keseye zarar vermemek için atmadı dikişi çünkü kese aşağıdaydi muayeneler bile çok hafifdi Allah Dr umdan razı olsun bizim için 1 saat bile orada kalmaları önemli diyip önlemleri arttırdı serumlar ilaçlar vs... Çarşamba gecesi sancılarım başladı 2 gün odada sancı çektim 1 saate bir giren doğum sancıları ıkınma isteği oluyordu kasilmalarim oluyordu alttaki bebek doğmak için cabaliyordu resmen Perşembe günü akşam 6 buçuk gibi doğumhaneye aldılar sabah 11 bucuga kadar orada kaldım epidural başlanıldı 2 saate bir verildi sancılarım çok artmıştı ben bebeklerimi orada tutmak için cabaliyordum her anında annem ve eşim yanımdaydı dogumhanede bile tüm gücümu onlardan aldım diyebilirim. Cuma günü odama geri indim bebekler iyiydi sanciyi kesmeye çalışıyorlardı. Cuma gecesi idrar yapamadım çok sancı çektim doğum sancısı in üstüne birde o eklendi sonda takildi onunda acısını ayrı çektim ama dilimde hep Allahım sen yardım et oldu bol.bol.okudum ya şafi çektim Rabbime emanet ettim cuma.gecesi çok zor bir geceydi sancılarım sıklaştı her sancı girdiğinde daha şiddetlendiğinde epidural aldım beni rahatlatıyordu cumartesi sabahı 26 Şubat yüzümde bir tebessüm ve içimde bir ferahlık vardı doğum yapacağımı hissettim 10.bucuk.gibi doğumhaneye alındım eşim yanımda ultrasondan bebeklerimizi izledik hep iyilerdi benim sancılarım artık 2 dk bir gelmeye başladı ve 1 buçukta su geldi alttaki evladım doğdu sesini duydum çok güzel bir duygu Normal.dogum harika birşey hiç zor değil Rabbim öyle kolaylastiriyor ki 23 haftalık doğum oldu bebeğim sesini duyunca tüm dünyalar benim oldu sonra diğer bebeğimin doğumu oldu ama o bebeğim doğumdan hemen önce kalbi durmuş o aglamadi sesini duymadım çocuk Dr yanimizdaydi hemen müdahale etti ama olmamış beni hemen odaya aldılar Dr um geldi ilk doğan bebeğimin yaşadığını ikinci bebeğimi kaybettigimizi söyledi iki ayrı duyguyu aynı anda yaşıyordum nasıl tepki vereceğini bilemedim sadece tevekkül ettim ağladım yaşayan bebeğimi Galen hastanesine sevk ettiler 11 gün olduk evladım yaşıyor küvezde hayata tutundu temas ettik onunla daha da güçlendim diğer evladımı defnettik zor anlardı ama bana ihtiyacı olan bir evladım daha vardı şimdi tüm umudum gücüm Muhammed Alparslan'ım teyzeleri bize çok dua edin biz size daha da umut.olalim Rabbim ol.deyince oluyor kendinize iki kat daha fazla dikkat edin hakkınızı helal edin sizi hiç üzmek istemem ama benim yaşadıklarım.size umut olsun mucizem benimle