Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Gerçekten mucizen seninle. Sen güçlü ol bebeğinle birlikte geçireceğin güzel günler seni bekliyor.

Canım çok geçmiş olsun Rabbimin mucizesi Rabbim inşallah diğer çocuğunu sağlıklı bi şekilde evine götürmeyi nasip etsin Rabbim diğer evladını sana şefaatçi eylesin

Arabada hediye alındı. Gardolap şifonyer beşikleri de alındı çok şükür. Heyecanla gelmelerini bekliyorum
İndirim olunca toplu alırsın. Ben ebebek İnternet sitesinden indirime girince valla aldım.
İyi yapmışsın canım Rabbim evlatlarımız hayırla sağlıkla doğurmamızı nasip etsin

Kızlar müsait olan destek olabilir mi

Okurken gizlerim doldu o kadar guzel duygularla kendını ifade etmıssın ki hem bizi dusunerek hem kendin ne kadar guclu oldugunu gordum ınsallah kucuk paşayı saglıkla eve goturuyorum dedıgın gunu sabırsızlıkla bekliyoruz teyzeleri olarak canım allahım hem sabır versin hemde mutluluğunu kat kat arttırsın ınsallah

Canım benim kurban olurum neler yaşamışsın Rabbim sana dayanma gücü sabır versin oğlumun adaşı dünyaya gelmiş çok şükür herşey daha iyi olucak dualarım paşamla Rabbim onu korusun hayırlısı ile sağlıkla çıkacak o küvözden Rabbim size sabır versin sen iyi ol dikkat et kendine mucizen hastaneden çıkınca sana ihtiyacı var müsait oldukça paşamız hakkında bizi bilgilendir aklımda duamda sizinle yol arkadaşım

Canımın benim ağlayarak okudum Rabbim sana güç kuvvet sabır versin güçlü oğlumuzunda sağlığını artırıp sana kavuştursun tevekkülün sabrın beni çok etkiledi Rabbim bunların mükafatınıda kat kat versin sana

Çok geçmiş olsun yaa.Her şey yoluna girdi düzeldi inşallah

Amiinnnnn kardeşimm Allah razı olsun Rabbim evladini sağlıkla nasip etsin
Kurabiyemm yazamadım hakkınızı helal edin aminnnn kardeşim Allah razı olsun evladına sağlık ile kavuş canimm
Biz hepimiz çok güçlüyüz bebeklerimize öyle Allah razı olsun kardeşim Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin
Canım çok güçlümus minik paşa canım neler yaşamıssin oğluna sarılcan şimdi .dualarımız seninle minik oğluna kuzum bende ağlayarak okudum adıyla yaşasın minik kuzum
İnan ilk temasimizda elimi tuttu mezardan geldim koşarak ona gittim yavrumla güçlendim hamdolsun bize veren RabbimeRabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Gerçekten mucizen seninle. Sen güçlü ol bebeğinle birlikte geçireceğin güzel günler seni bekliyor.
Allah'ın izniyle canim benim sende evlatlarına sağlık ile kavuş
Canım çok geçmiş olsun Rabbimin mucizesi Rabbim inşallah diğer çocuğunu sağlıklı bi şekilde evine götürmeyi nasip etsin Rabbim diğer evladını sana şefaatçi eylesin
Canım benim Allah razı olsun aminn inşallah Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin
Allah razı olsun canim benim Rabbim sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canim benim aminn inşallah Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin
Amiiinnnnnnnm inşallah kardeşim Allah razı olsun Rabbim evladina sağlıkla kavusmani nasip etsin
Tabiki veririm kardeşim Allah razı olsun Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin
Bizler hep inançlı ve güçlüyüz kardeşim çok bekledik hasretle evlatlarımızın yolunu Allah razı olsun canim benim Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin

Yaai iyiki varsınız ne kadar iyisiniz resmen ailem.oldunuz Rabbim kabul etsin

Canım yaa neler yasamissin.Hem.basin sağolsun hem gözün aydın olsun.Suan çok daha güçlü olup evladına destek olma vakti senden güç alsın sımsıkı tutunsun biran önce yanınıza gelsin inşallah.En kısa zManda kucağına alıp evinize dönersin inşallah.Allah sabır güç kuvvet versin

Yaai iyiki varsınız ne kadar iyisiniz resmen ailem.oldunuz Rabbim kabul etsin
Sende iyi ki varsın canım benim güzel kalbini severim. Rabbim daima güzel haberlerini almayı nasip etsin. Burada sağlıkla büyüdüğüne şahit olacağız inşallah miniğimizin

Amin canım
Güçlü bebeğimiz den güzel haberler alıcaz inşallah teyzeleri ve kardeşleri onun için dua ediyor grubumuzun uğuru Muhammed Alparslan paşamız cennet kokulumuz ❤❤

Aminnnnn canim benim Rabbim evladına sağlık ile kavusmani nasip etsin çok sağolasın

Sende iyi ki varsın canım benim güzel kalbini severim. Rabbim daima güzel haberlerini almayı nasip etsin. Burada sağlıkla büyüdüğüne şahit olacağız inşallah miniğimizin
Değil mi aminnn insallahhh teyzesi Allah razı olsun hergün bilgi veririm ben size

Amin canım
Güçlü bebeğimiz den güzel haberler alıcaz inşallah teyzeleri ve kardeşleri onun için dua ediyor grubumuzun uğuru Muhammed Alparslan paşamız cennet kokulumuz ❤❤
Aminnn kardeşim benim Allah razı olsun insallahh güzel günler gorecegiz

Değil mi aminnn insallahhh teyzesi Allah razı olsun hergün bilgi veririm ben size
İnşallah inşallah canım ben inanıyorum burada güzel haberleri gelecek sağlıkla büyüyecek. Mucize bebeğimiz o bizim savaşçımız sımsıkı tutunsun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…