- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.541
Amin inşallah canım. Sen aldın mı kıyafet falan?Çok güzelmiş canım güzel günlerde sağlıkla giysin minnaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım. Sen aldın mı kıyafet falan?Çok güzelmiş canım güzel günlerde sağlıkla giysin minnaklar
Hadi bakalım canım sağlıklı olarak gör yavrunu inşallah.İnşallah canım.
Hiç öyle heyecan yok içimde.
Sağlıklı olsun da başka birşey istemem şuan.
Bunu da yapacağım.
Bir de 15indr 2. Tetenoz aşısı o kadar.
Sonra bekleyeceğiz bakalım
Şükür kuzum çok sevindim ne güzel denk gelmiş iyi bı yer bebisler yaramaz gostermio bazen yüzlerini önemli kısmı atlattık sağlıkla beklicez bebislerimizi canım benimCatlak-kurabiye Tureed ozn_srk
Allah'a şükür herşey Yolunda.
Gördüm kızımı.
Yüzünü göstermedi canı sağolsun
Ellerini, parmaklarını, ayaklarını, kemiklerini hep gösterdi doktorumuz. Allah razı olsun.
Güvenle önerebilirim Koşuyolu Görüntüleme Merkezi Ayşe Hanımı. Bana da burdan bı arkadaş tavsiye etmişti.
Çok şükür canım benim sağlıkla büyüsün minnakCatlak-kurabiye Tureed ozn_srk
Gördüm kızımı.
Ellerini, parmaklarını, ayaklarını, kemiklerini hep gösterdi doktorumuz. Allah razı olsun.
Güvenle önerebilirim Koşuyolu Görüntüleme Merkezi Ayşe Hanımı. Bana da burdan bı arkadaş tavsiye etmişti.
Rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah canım evet sen prensesleri kucağına almış olursun Allahın izniyle teyzoşlarıda onları yerVala sorma canım doğum telaşı sarmaya basladı normalde iğneden korkan ben dunyaca iğne olduk hala da oluyorum ama boyle zaman daraldıkca da doğumdan korkuyorum anneler gununde de ınsallah kucagımızada olucak bende herkez gibi bu zamana kadar hep buruk gecırdım asıl suan en cok biz hakedıyoruz kutlamayı aday maday degılız benim kızlar o zamana gelmıs olur zaten ama teyzeler biz onden sizinkileri kutlarız
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın canım
İdare eder. Detaylı ultrasona gideceğim.
1 ayı geçti bebeği görmeyeli bakalım napıyor.
Ay oglusunu görmeye az kalmış annesi böle olunca baya büyümüş gelir şimdi cok yağmaz inşallah bence diolarda öle yol kapanmaz cemreler düştü hala kar beklioz oğlusun annesine güzel bı foto versin benim cocum doktorda dio foto çekilmesini sevmicek dio hiç bana çekmemişKızlar benimde görüşe 2 gün kaldı inşallah çok kar yağmaz yollar kapanmaz benim şansıma zaten oğluşumu ilk defa bu kadar uzun süre görmedim 5 hafta oldu sadece geçen hafta kalp atışını dinledim paşamın
Gördüm canım.Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Tabi canım senin bide ikiz çok normal benceTabii değil mi ama ikiz olması da etkilidir herhalde. Yer mi bulamıyorlar kendilerine anlamadım.
Çok şükür lekelenme falan yok. Magnezyum içtim o iyi geldi şimdi çok şükür
Ohh çok şükür canım. Bunu da atlattın. Daha bir rahat ol şimdi. Adım adım yaklaşıyoruz.Catlak-kurabiye Tureed ozn_srk
Gördüm kızımı.
Aynen canım hiç tedirgin olma büyüdüler artıkİyi bari canım insan yinede korkuo bende dedim bel ağrısı kasık ta ağrı gibi bişe ama olur dedi içim rahatladı valla hele bu hafta çok oldu buyuyo demekki bebisler içerde kim bilir neler yapiolar
Bende aldım ama elbise daha almadım eşim bırakmadı daha yeni yeni almaya başlıyorum hastane çıkışlarını bir kaç zıbın aldım önümüzdeki hafta halletmeye başlıyacağımAmin inşallah canım. Sen aldın mı kıyafet falan?
Maşallah canım kızlar biraz nazlı oluyor benimkide göstermiyor sağlıklı olsunlarda yüzlerini bol bol görücez inşallahCatlak-kurabiye Tureed ozn_srk
Gördüm kızımı.
Benim randevu iptal acil durum olmadığı sürece önümüzdeki haftaya tekrar randevu alicamKızlar benimde görüşe 2 gün kaldı inşallah çok kar yağmaz yollar kapanmaz benim şansıma zaten oğluşumu ilk defa bu kadar uzun süre görmedim 5 hafta oldu sadece geçen hafta kalp atışını dinledim paşamın
Niye iptal oldu canımBenim randevu iptal acil durum olmadığı sürece önümüzdeki haftaya tekrar randevu alicam
Slm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için siziMinikimm canım sen nasılsın?