- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.521
Yaaa çok güzelmiş canım bende alacam ama böyle sade elbiselerde arıyorum nerden aldın
Cok iyi düşünmüssun. Orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum , sonucta herkes halimizi biliyor . Güzel haberler ile gel inşallahEvet evt. Aynen bizde az önce eşimle bu konuyu konuştuk. Bende dicem ben zorlanıyorum yıllık izinlerimi çıkartıp daha erken ayrılmak istiyorum diyeceğim. Biri gelecek gibi haftaya başlasa yine 3 hafta falan çalışsam 3 hafta daha erken çıksam çok iyi olacak. Konuşacağım bende.
Tek gebelikte 32. Haftada çıkılıyor dimi izne? Birazda keyif yapalım evde artik. Son zamanları dinlenerek geçirelimNasipse ben de Nisan ara tatilde düşünüyorum o zamana kadar bir sıkıntı çıkmazsa tabi.İyi hissetmezsem daha erken çıkarım diye düşünüyorum
Ebebek ten aldım canım. Öyle de güzel geldiler ki. Ben kendime de böyle daha etnik şeyler seviyorum ve alıyorum. Görünce dayanamadım. Birde 6 aylık mış bunlar. Külotlu çorapta aldım altlarına kışa denk gelecek inşallah o aylar. Giyerler pamuk pamuk inşallahhhYaaa çok güzelmiş canım bende alacam ama böyle sade elbiselerde arıyorum nerden aldın
Tabii değil mi ama ikiz olması da etkilidir herhalde. Yer mi bulamıyorlar kendilerine anlamadım.Ne demek canım iyice büyüdü bebeklerimiz daha da fazla hissediyoruz herşeyi artık dikkat etmen gereken lekelenme ,sürekli ve geçmeyen ağrı bide karnın tamamına yayılan ağrı onun haricinde hepimizde oluyor bide bazılarımız daha çok hissediyor bazısı daha az ama mutlaka oluyor herkeste
Ya ne bileyim canım yani yatamıyorum evet ama yormuyorum Kendimi öyle. Tabi haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz ve hareketler kısıtlanıyor. Yorgunluk daha çabuk oluyorBende de ara ara oluyor.Bazen adet sancısı gibi bazen dediğin gibi kramp dinlenince geçiyor
Çok güzelmiş canım güzel günlerde sağlıkla giysin minnaklarEbebek ten aldım canım. Öyle de güzel geldiler ki. Ben kendime de böyle daha etnik şeyler seviyorum ve alıyorum. Görünce dayanamadım. Birde 6 aylık mış bunlar. Külotlu çorapta aldım altlarına kışa denk gelecek inşallah o aylar. Giyerler pamuk pamuk inşallahhh
Evet 32. Haftada çıkma iznin var.Hatta pandemiden dolayı 24. Haftada cikabiliyorsun idari izinli oluyorsun 32. Haftada doğum iznin başlıyorTek gebelikte 32. Haftada çıkılıyor dimi izne? Birazda keyif yapalım evde artik. Son zamanları dinlenerek geçirelim
İyi bari canım insan yinede korkuo bende dedim bel ağrısı kasık ta ağrı gibi bişe ama olur dedi içim rahatladı valla hele bu hafta çok oldu buyuyo demekki bebisler içerde kim bilir neler yapiolarBence normal canım bende de oluyor bazen dönüyor mu napıyo içim bi tuhaf oluyor sanki içerden bi yerim sıkılıyor gibi oluyor bende sordum işte bi kaç kere özellikle dönerken şiddetli ağrı hissedince korktum ama doktorum korkma dedi karnımız büyüyor kaslarımız geriliyor bebeklerimiz kuvvetleniyor bide her hareketleri bize yansıyor artık
Vala sorma canım doğum telaşı sarmaya basladı
Yaa yesin teyzoşları onları,Vala sorma canım doğum telaşı sarmaya basladınormalde iğneden korkan ben dunyaca iğne olduk hala da oluyorum ama boyle zaman daraldıkca da doğumdan korkuyorum anneler gununde de ınsallah kucagımızada olucak bende herkez gibi bu zamana kadar hep buruk gecırdım asıl suan en cok biz hakedıyoruz kutlamayı aday maday degılız benim kızlar o zamana gelmıs olur zaten ama teyzeler biz onden sizinkileri kutlarız
Olabilir canım bide dediğin gibi ikiz olunca sizde karşındaki ağırlık daha fazla oluyor. Dinlenince geçiyorsa korkma o ağrıdan. Gaz sancısı olur ya da rahim genişlediği için ufak tefek ağrılar olur.Yormamaya çalışıyorum kendimi öyle ayakta falanda kalmıyorum aslında ama bilemedim. Belki yatıp dinlememek bile sıkıntı yaratıyordur.
Günaydın canım
Yaa bugün müGünaydın canım
İdare eder. Detaylı ultrasona gideceğim.
1 ayı geçti bebeği görmeyeli bakalım napıyor.
İnşallah canım.Yaa bugün müçok heyecanlııı. Hadi bakalım güzel haberler ile gel
Geçecek inşallah canım sabırİnşallah canım.
Hiç öyle heyecan yok içimde.
Sağlıklı olsun da başka birşey istemem şuan.
Bunu da yapacağım.
Bir de 15indr 2. Tetenoz aşısı o kadar.
Sonra bekleyeceğiz bakalım
Güzel haberler le gel kuzum benimGünaydın canım
İdare eder. Detaylı ultrasona gideceğim.
1 ayı geçti bebeği görmeyeli bakalım napıyor.
İnşallah canım sağolGeçecek inşallah canım sabırRabbim feraha çıkarsın inşallah. Bak bugün güzel haberler alacaksın
Güzel haberler le gel kuzum benimhadi gör minnakini annesi
Karnım gerim gerim geriliyor. tabi bu da sancı ağrı yapıyordur. magnezyum içtim bugün çok şükür iyiyim.Olabilir canım bide dediğin gibi ikiz olunca sizde karşındaki ağırlık daha fazla oluyor. Dinlenince geçiyorsa korkma o ağrıdan. Gaz sancısı olur ya da rahim genişlediği için ufak tefek ağrılar olur.
Bu arada elbiseleri de çok ciciiigüle güle giyinsinler