Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canım.
Hiç öyle heyecan yok içimde.
Sağlıklı olsun da başka birşey istemem şuan.
Bunu da yapacağım.
Bir de 15indr 2. Tetenoz aşısı o kadar.
Sonra bekleyeceğiz bakalım
Hadi bakalım canım sağlıklı olarak gör yavrunu inşallah.
Tetenoz benimde 2. doz mart sonu dediler.
Şimdi birde şeker ölçümü, tam kan sayımı ve idrar testi istedi doktorum.

Catlak-kurabiye Tureed ozn_srk
Allah'a şükür herşey Yolunda.
Gördüm kızımı.
Yüzünü göstermedi canı sağolsun
Ellerini, parmaklarını, ayaklarını, kemiklerini hep gösterdi doktorumuz. Allah razı olsun.
Güvenle önerebilirim Koşuyolu Görüntüleme Merkezi Ayşe Hanımı. Bana da burdan bı arkadaş tavsiye etmişti.

Şükür kuzum çok sevindim ne güzel denk gelmiş iyi bı yer bebisler yaramaz gostermio bazen yüzlerini önemli kısmı atlattık sağlıkla beklicez bebislerimizi canım benim

Çok şükür canım benim sağlıkla büyüsün minnak

Rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah canım evet sen prensesleri kucağına almış olursun Allahın izniyle teyzoşlarıda onları yer

Ay oglusunu görmeye az kalmış annesi böle olunca baya büyümüş gelir şimdi cok yağmaz inşallah bence diolarda öle yol kapanmaz cemreler düştü hala kar beklioz oğlusun annesine güzel bı foto versin benim cocum doktorda dio foto çekilmesini sevmicek dio hiç bana çekmemiş

Ohh çok şükür canım. Bunu da atlattın. Daha bir rahat ol şimdi. Adım adım yaklaşıyoruz.

Maşallah canım kızlar biraz nazlı oluyor benimkide göstermiyor sağlıklı olsunlarda yüzlerini bol bol görücez inşallah

Benim randevu iptal acil durum olmadığı sürece önümüzdeki haftaya tekrar randevu alicam

Minikimm canım sen nasılsın?
Slm canlarım çok zor günler geçirdim 20 Şubat dikişlerim açılıp evde keseyi hissetmemlemacil hastaneye kaldırıldım baskı ve enfeksiyondan dolayı dikişlerim erimiş 1 hafta hastanede gözetim altında yattım yatış pozisyonumu değiştirdiler ayaklarım yukarda başım aşağıda sağa sola dönmek yasak lavabo yasak onsekilde 1 hafta yattım aslında çokta anlatmak istemiyorum etkilemek üzmemek için sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…