Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet evt. Aynen bizde az önce eşimle bu konuyu konuştuk. Bende dicem ben zorlanıyorum yıllık izinlerimi çıkartıp daha erken ayrılmak istiyorum diyeceğim. Biri gelecek gibi haftaya başlasa yine 3 hafta falan çalışsam 3 hafta daha erken çıksam çok iyi olacak. Konuşacağım bende.
Cok iyi düşünmüssun. Orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum , sonucta herkes halimizi biliyor . Güzel haberler ile gel inşallah

Yaaa çok güzelmiş canım bende alacam ama böyle sade elbiselerde arıyorum nerden aldın ☺️
Ebebek ten aldım canım. Öyle de güzel geldiler ki. Ben kendime de böyle daha etnik şeyler seviyorum ve alıyorum. Görünce dayanamadım. Birde 6 aylık mış bunlar. Külotlu çorapta aldım altlarına kışa denk gelecek inşallah o aylar. Giyerler pamuk pamuk inşallahhh😇😇

Ne demek canım iyice büyüdü bebeklerimiz daha da fazla hissediyoruz herşeyi artık dikkat etmen gereken lekelenme ,sürekli ve geçmeyen ağrı bide karnın tamamına yayılan ağrı onun haricinde hepimizde oluyor bide bazılarımız daha çok hissediyor bazısı daha az ama mutlaka oluyor herkeste😊
Tabii değil mi ama ikiz olması da etkilidir herhalde. Yer mi bulamıyorlar kendilerine anlamadım.
Çok şükür lekelenme falan yok. Magnezyum içtim o iyi geldi şimdi çok şükür

Ebebek ten aldım canım. Öyle de güzel geldiler ki. Ben kendime de böyle daha etnik şeyler seviyorum ve alıyorum. Görünce dayanamadım. Birde 6 aylık mış bunlar. Külotlu çorapta aldım altlarına kışa denk gelecek inşallah o aylar. Giyerler pamuk pamuk inşallahhh😇😇
Çok güzelmiş canım güzel günlerde sağlıkla giysin minnaklar 🥰

Bence normal canım bende de oluyor bazen dönüyor mu napıyo içim bi tuhaf oluyor sanki içerden bi yerim sıkılıyor gibi oluyor bende sordum işte bi kaç kere özellikle dönerken şiddetli ağrı hissedince korktum ama doktorum korkma dedi karnımız büyüyor kaslarımız geriliyor bebeklerimiz kuvvetleniyor bide her hareketleri bize yansıyor artık 😅
İyi bari canım insan yinede korkuo bende dedim bel ağrısı kasık ta ağrı gibi bişe ama olur dedi içim rahatladı valla hele bu hafta çok oldu buyuyo demekki bebisler içerde kim bilir neler yapiolar 😌☺️

İlk dogumlar sen ve S Simayy67 nin olucak o zaman Allahım günler yaklaşıyor çok heyecanlı çok duygusal 🥰🥰
Vala sorma canım doğum telaşı sarmaya basladı 😬😬 normalde iğneden korkan ben dunyaca iğne olduk hala da oluyorum ama boyle zaman daraldıkca da doğumdan korkuyorum anneler gununde de ınsallah kucagımızada olucak bende herkez gibi bu zamana kadar hep buruk gecırdım asıl suan en cok biz hakedıyoruz kutlamayı aday maday degılız😬🤣🤣 benim kızlar o zamana gelmıs olur zaten ama teyzeler biz onden sizinkileri kutlarız🥰

Vala sorma canım doğum telaşı sarmaya basladı 😬😬 normalde iğneden korkan ben dunyaca iğne olduk hala da oluyorum ama boyle zaman daraldıkca da doğumdan korkuyorum anneler gununde de ınsallah kucagımızada olucak bende herkez gibi bu zamana kadar hep buruk gecırdım asıl suan en cok biz hakedıyoruz kutlamayı aday maday degılız😬🤣🤣 benim kızlar o zamana gelmıs olur zaten ama teyzeler biz onden sizinkileri kutlarız🥰
Yaa yesin teyzoşları onları, 😍 😍 sağlıkla gelsinler inşallah 😍 😍

Yormamaya çalışıyorum kendimi öyle ayakta falanda kalmıyorum aslında ama bilemedim. Belki yatıp dinlememek bile sıkıntı yaratıyordur.
Olabilir canım bide dediğin gibi ikiz olunca sizde karşındaki ağırlık daha fazla oluyor. Dinlenince geçiyorsa korkma o ağrıdan. Gaz sancısı olur ya da rahim genişlediği için ufak tefek ağrılar olur.
Bu arada elbiseleri de çok ciciii😍😍 güle güle giyinsinler🥰

İnşallah canım.
Hiç öyle heyecan yok içimde.
Sağlıklı olsun da başka birşey istemem şuan.
Bunu da yapacağım.
Bir de 15indr 2. Tetenoz aşısı o kadar.
Sonra bekleyeceğiz bakalım ♥️
Geçecek inşallah canım sabır😓 Rabbim feraha çıkarsın inşallah. Bak bugün güzel haberler alacaksın🤗

Olabilir canım bide dediğin gibi ikiz olunca sizde karşındaki ağırlık daha fazla oluyor. Dinlenince geçiyorsa korkma o ağrıdan. Gaz sancısı olur ya da rahim genişlediği için ufak tefek ağrılar olur.
Bu arada elbiseleri de çok ciciii😍😍 güle güle giyinsinler🥰
Karnım gerim gerim geriliyor. tabi bu da sancı ağrı yapıyordur. magnezyum içtim bugün çok şükür iyiyim.
Çok teşekkürler canım. Elbiselere bende bayıldım.

X