Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim sen yavastan sinyal vermeye başlasan bi konussan da yerine gelecek kisiyi hizlandirsalar , daha iste öğreteceksin anladığım kadarıyla.

Canim çok şiddetli mi oluyor ne kadar sıklıkta oluyor kendini takip et doktorunu bilgilendir.
Bende sadece kasılma oluyor

Canim sen yavastan sinyal vermeye başlasan bi konussan da yerine gelecek kisiyi hizlandirsalar , daha iste öğreteceksin anladığım kadarıyla.
Evet evt. Aynen bizde az önce eşimle bu konuyu konuştuk. Bende dicem ben zorlanıyorum yıllık izinlerimi çıkartıp daha erken ayrılmak istiyorum diyeceğim. Biri gelecek gibi haftaya başlasa yine 3 hafta falan çalışsam 3 hafta daha erken çıksam çok iyi olacak. Konuşacağım bende.

Canım bende en son kontrolde doktoruma sordum bazen karnımın belli bi bölgesi yada kasık ağrım oluyor diye korkma dedi doğum ağrısı tüm karna yayılır belli bi yerde olmaz kaslar falan geriliyorya ondan olur dedi sende tedirgin olma o yüzden hemen hemen hepimizde oluyor

Canım ya bende de mesala bişe yedikten sonra felan böle garip bişe ağrı deil kasılma mi o acaba bu hafta çok oldu ağrı gibi deil böle rahmi skiolar sanki bı an gecio normal mi acaba

Bazen ben çok yorulduğumda falan bi gerginlik oluyor.belki seninki de yorgunluktandur canım inşallah izin konusunda sıkıntı çıkmaz da eve geçersin

Saol canım. Aynen aslında bende ara ara olduğunda doktoruma soruyordum olur oyle agrılar diyordu bana. Ama herhalde bu haftalar endişe biraz daha arttı ya daha takıntılı oldum.
Hıı tüm karında birşey yok. Gaz sancısı gibi böyle boşluğuma ağrı giriyor.
Ne bileyim çok okuyorum birşeyler o yüzden kendi kendimi korkutuyorum işte.
Çok saol valla biraz rahatlattım kendimi

Bende de ara ara oluyor.Bazen adet sancısı gibi bazen dediğin gibi kramp dinlenince geçiyor

Canım ya bende de mesala bişe yedikten sonra felan böle garip bişe ağrı deil kasılma mi o acaba bu hafta çok oldu ağrı gibi deil böle rahmi skiolar sanki bı an gecio normal mi acaba
Bence normal canım bende de oluyor bazen dönüyor mu napıyo içim bi tuhaf oluyor sanki içerden bi yerim sıkılıyor gibi oluyor bende sordum işte bi kaç kere özellikle dönerken şiddetli ağrı hissedince korktum ama doktorum korkma dedi karnımız büyüyor kaslarımız geriliyor bebeklerimiz kuvvetleniyor bide her hareketleri bize yansıyor artık

Ne demek canım iyice büyüdü bebeklerimiz daha da fazla hissediyoruz herşeyi artık dikkat etmen gereken lekelenme ,sürekli ve geçmeyen ağrı bide karnın tamamına yayılan ağrı onun haricinde hepimizde oluyor bide bazılarımız daha çok hissediyor bazısı daha az ama mutlaka oluyor herkeste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…