- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.481
Senin için kullanışlı olur canımAy ben a101'de gördüm 40 TL falandı. İki tane alasim var açıkçası. Biberonla mama falan vermek gerekirse işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için kullanışlı olur canımAy ben a101'de gördüm 40 TL falandı. İki tane alasim var açıkçası. Biberonla mama falan vermek gerekirse işe yarar
Aslında buda mantıklı ama bunu burda konuşmayalım yasakYaaa keşke çok iyi olurdu. Ya da bir w.upp grubumuz olsa. Rahat rahat her şeyi paylaşırdik
Aynennn öyle güçlü anneleriz güçlü kadınlarız biz:))) ayy ne güldüm evett yaa anneyiz bizene. Hem de öyle bir anneyiz kiii
Geçen gittiğimde 65 yazıyordu canım eğer 40a bulursan kaçırma. Oturmaya başlayınca falan rahatça koyarız otururAy ben a101'de gördüm 40 TL falandı. İki tane alasim var açıkçası. Biberonla mama falan vermek gerekirse işe yarar
Çok şükür çok şükür canım inşallah sağlıkla da kucağımıza alacağızAday da neymiş gayet de anneyiz. Geçen sene çok dua etmiştim. Çok şükür bu yıl bebeklerim karnımda
Cıss aynen öyle atarlar biziAslında buda mantıklı ama bunu burda konuşmayalım yasak
sanırım yapamadımKuzum ben instsgrda fenomen linki tıkladım şimdi direk sole girdim e bebek filtreden indirim yaptım kıyafet Ler kendi sayfasindakiler hepsi indirimde aynı zamanda oyuncak deterjan felan da çıktı
bana bir link atsan nasıl güzel olur varyaBide filtreden ürün cesiti sınırla kuzum baya güzel seler var
bana bir link atsan nasıl güzel olur varya
İnşallah olmuştur kuzum link atmaya çalıştım amabana bir link atsan nasıl güzel olur varya
Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Bu endişe ne zaman bitecek bilmiyorum. Okula gidiyor olmak benim vicdanımı da inanılmaz rahatsız ediyor.Tabi ki deee bana zorluk olsun dayanırım sorun değil ama işte bana zorluk oldukça onlara bir şey olacak diye korkuyorum. Vizdanım rahat değil.
Yaaaa canım benimÖğretmenim canım benim canım benim
Evet biliyorum yasak olduğunu. Keşke yasak olmasaAslında buda mantıklı ama bunu burda konuşmayalım yasak
Kızıyorum kendime çok ne zorluklar ile hamile kaldım. bu haftalara kadarda geldim şükür. daha iş deme çık diyorum ama işte elimden de gelen birşey yok.Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Bu endişe ne zaman bitecek bilmiyorum. Okula gidiyor olmak benim vicdanımı da inanılmaz rahatsız ediyor.
evett ama o şeyden kuralım bence.Aslında buda mantıklı ama bunu burda konuşmayalım yasak
oldu oldu canım çok saol açıldı.
İyi bari kuzum ben bole indirim yaptığında 6aylik salopetler almıştım küçük kucuktu çok tatlıydı onlar felan baya uygun bide elbiseler minnak seleroldu oldu canım çok saol açıldı.
Ben de sırf onca sene çalıştım. Haklarımı alayım diye dayaniyorum. Allah'ım sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin de bu günleri unutalım inşallahKızıyorum kendime çok ne zorluklar ile hamile kaldım. bu haftalara kadarda geldim şükür. daha iş deme çık diyorum ama işte elimden de gelen birşey yok.
İnşallah canım benim.Ben de sırf onca sene çalıştım. Haklarımı alayım diye dayaniyorum. Allah'ım sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin de bu günleri unutalım inşallah
Vakitlice hayırlı zamana denk gelsin inşBakalim bizim ne zamana denk gelir
Ayy ne güzel olurdu gerçekten.Dedigij gibi birbirimizi gormedeb yoldaş olduk hepimiz.Guzel haberler vererek devam etsin inşallahKızlar keşke hepimiz aynı şehirler de olsak yavrularımız doğunca bir buluşma yapsak sizlerle tanışmak o kadar çok isterim ki hepinizi çok sevdim aile gibi olduk burda ❤❤