Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

:))) ayy ne güldüm evett yaa anneyiz bizene. Hem de öyle bir anneyiz kiii
Aynennn öyle güçlü anneleriz güçlü kadınlarız biz😍😍
Ay ben a101'de gördüm 40 TL falandı. İki tane alasim var açıkçası. Biberonla mama falan vermek gerekirse işe yarar
Geçen gittiğimde 65 yazıyordu canım eğer 40a bulursan kaçırma. Oturmaya başlayınca falan rahatça koyarız oturur 😍😍
Aday da neymiş gayet de anneyiz. Geçen sene çok dua etmiştim. Çok şükür bu yıl bebeklerim karnımda😍
Çok şükür çok şükür canım 😍😍 inşallah sağlıkla da kucağımıza alacağız 😍😍

Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Bu endişe ne zaman bitecek bilmiyorum. Okula gidiyor olmak benim vicdanımı da inanılmaz rahatsız ediyor.
Kızıyorum kendime çok ne zorluklar ile hamile kaldım. bu haftalara kadarda geldim şükür. daha iş deme çık diyorum ama işte elimden de gelen birşey yok.

Kızıyorum kendime çok ne zorluklar ile hamile kaldım. bu haftalara kadarda geldim şükür. daha iş deme çık diyorum ama işte elimden de gelen birşey yok.
Ben de sırf onca sene çalıştım. Haklarımı alayım diye dayaniyorum. Allah'ım sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin de bu günleri unutalım inşallah💞

Kızlar keşke hepimiz aynı şehirler de olsak yavrularımız doğunca bir buluşma yapsak sizlerle tanışmak o kadar çok isterim ki hepinizi çok sevdim aile gibi olduk burda ❤❤
Ayy ne güzel olurdu gerçekten.Dedigij gibi birbirimizi gormedeb yoldaş olduk hepimiz.Guzel haberler vererek devam etsin inşallah 🥰

Canlar karnımda kramplar sancılar kasık ağrıları oluyor. Aslında genel olarak bunlar oluyordu ama ne bileyim haftalar ilerledikçe tedirgin oldum herhalde.
Gaz sancısı falan da olabilir miş sanırım ama bilemedim.
Böyle ağrılar yaşıyor musunuz.?

X