Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Doğru ya sizinki mayıs oluyor ay çok az kaldı bizde şu ikili rakamlara düşseydik
İkili rakamlar o kadar hızlı geçiyor ki
Göz yaşım pıt en güzel anneler günü hediyesi sana evet sizlerin daha az kaldı tecrübeniz sen faydalancaz artık
Evet canım hayatımda aldığım en güzel hediye biz size öncülük ediyoruz sizi doğuma hazırlıcaz
Bende simdi onu düşünüyordum acaba denk gelir mi diye
Erken gelmek isterlerse denk gelirler canım ama yine vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımız

Kızlar keşke hepimiz aynı şehirler de olsak yavrularımız doğunca bir buluşma yapsak sizlerle tanışmak o kadar çok isterim ki hepinizi çok sevdim aile gibi olduk burda ❤❤
Yaa ne güzel olurdu hepimiz parkta toplanmışız bebişler ile ilgileniyoruz

Kızlar keşke hepimiz aynı şehirler de olsak yavrularımız doğunca bir buluşma yapsak sizlerle tanışmak o kadar çok isterim ki hepinizi çok sevdim aile gibi olduk burda ❤❤
Evet kuzum keşke öyle olsaydı çok garip bı bağımız oldu gülerek hatirlicagimiz ne streslerimiz oldu hele benim iyi ki varsınız güçlü kadınlar canlarım

Gerçekten mi yaa gözün aydın hadi. Benim 30. haftam 20 Nisana geliyor. Yıllık izinlerimde var aslında erken çıksam senin gibi çok iyi olur ama yerime birini bulmadılar ki. Daha yeni biri ile de çalışmam lazım benimde. offff

Öğretmen olan benim canım. Ben de isyanlardayim. Okula zorla gidiyorum ve gerçekten vücuduma bu tempo ağır geliyor.

Evet yaa veee bu sene anneler gününde anne olarak gireceğiz yani hamişlere anne adayı diyorlar ama neden öyle diyorlar anlamıyorum. Anneyiz uleyyynnnn yeter gari
Aday da neymiş gayet de anneyiz. Geçen sene çok dua etmiştim. Çok şükür bu yıl bebeklerim karnımda

Ben de konuştum canım 24 Mart son iş günüm. Ertesi gün dilekçemi verir, çıkarım nasipse

hehh tamam bir ikiz annişi de öğretmen diye kalmış aklımda benimde. Benimde bu hafta hele iyice zorlanıyorum. Daha 6 haftam var. Nasıl geçer bilmiyorum.
İkiz bebek iki kat zorluk demekmiş. Allah yardımcımız olsun. Onlar sağlıklı olsun da biz dayanırız. İnşallah göz açıp kapayana kadar geçer

İkiz bebek iki kat zorluk demekmiş. Allah yardımcımız olsun. Onlar sağlıklı olsun da biz dayanırız. İnşallah göz açıp kapayana kadar geçer
Tabi ki deee bana zorluk olsun dayanırım sorun değil ama işte bana zorluk oldukça onlara bir şey olacak diye korkuyorum. Vizdanım rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…