- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.261
Bunu aldım canım en çok içime sinen bu olduAA ne aldın çantayı.?
Bez ıslak mendil hala yok bende valla
Aynen yakaladımYeni renkler gelmiş çok güzel ama onlarda küçük almam heraldeyakaladın beni
Benim de aklımda ya bu ya da Elele flora var. Düz siyah olsun da eşim de takabilsin diye Elele ye daha yakınımBunu aldım canım en çok içime sinen bu oldu
Hayırlı olsun canım, çok güzelmiş.Bunu aldım canım en çok içime sinen bu oldu
Amin canım, inşallah.Evet canım nasi korkmuştum sukur buyuyolar valla zamanda çabuk gecio dedikleri gibi kuzum sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Demi valla ah o günlerAmin canım, inşallah.
Ay o ilk başlardaki telaşın geldi aklıma, pozitif mi negatif mi falan...
Cidden çabuk geçti zaman.
Bizde bugün gidip bakalim dedik canim. Yollarda cisimi tutabilirsemÇift yönlü kullanılmıyor ama ben çok takılmiyorum. Tentesi de tama yakın kapanıyor. Benim için önemli olan hafiflik ve kolay kapanıp katlanmasiydi. Ben de çok baktım. İkiz bebek arabaları çok ağır ve hantal. Bu sebeple buna karar verdik. Bu arada aldığım beşikler de 60x120 anne yani olma özelliği de var. Nevresim, yatak falan hepsi de içinde. Yolun düşerse bence babymall'e bir uğra. Biz İstanbul yolundakine gittik. Gördükçe de insanın fikri degisiyor
İnsan dayanamıyor ama frenlememiz lazımAynen yakaladımya bende görürsem güzel müslin dayanamam herhalde
Elele flora da güzel ama ben onu canlı görmedim internetten görmüştüm bunuda gördük eşimde beğendi dedik bu olsun eşimde takabilir heraldeBenim de aklımda ya bu ya da Elele flora var. Düz siyah olsun da eşim de takabilsin diye Elele ye daha yakınım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım, çok güzelmiş.
Çok şükür, geçti gitti o günler canım.Demi valla ah o günlerhepinizi guldurdum ahh bebesim benimlemis megersem
Doğmadan önce kaç tane almak lazım peki sence canım?İnsan dayanamıyor ama frenlememiz lazımihtiyaca göre doğduktan sonra alırım ben artık canım
Bizimkiler yaz bebesi olacak bence yazın müslin daha iyi olur hem çok kullanışlı altına çarşaf olarak ser üstüne ört puset için kullan banyodan sonra havlu öncesi kurulama yap çok amaçlı yani bence en az 5 olmalı canımDoğmadan önce kaç tane almak lazım peki sence canım?
Gözün aydın canım bebisinin iyi olmasına çok sevindimKızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Çok sağol canım normalde 15 martta tüp bebek dokturama şeker yüklmesi randevum vardı ama bu doğum doktorum 1 hafta daha ertele 25 26 hafta aralığında yap dedi bide 10 saat aç olman gerekli dedi sende ona göre randevu ayarlarsın zaten sabah erken gidiyorsun randevuyaGözün aydın canım bebisinin iyi olmasına çok sevindimşeker yuklemesi ne zmaan yaptircan bende sordum evet yapalım dedim ailede varmı dedi ama aç gel geldiğinde felan demedi Nisan da gitcem gerçi ozaman aç giderim hazırlıklı olurum
Maşallah maşallah canımKızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Bende Nisan başi 26oluom. Aç giderim zaten uzak öle yaparım bende canım hadi inşallah bunuda atlatalımÇok sağol canım normalde 15 martta tüp bebek dokturama şeker yüklmesi randevum vardı ama bu doğum doktorum 1 hafta daha ertele 25 26 hafta aralığında yap dedi bide 10 saat aç olman gerekli dedi sende ona göre randevu ayarlarsın zaten sabah erken gidiyorsun randevuya
Bende baktım 30 32 de başlanıyor bakalım kısmet artıkMaşallah maşallah canımçok şükür her şeyi yolunda nst için erken değil mi canım bildiğim kadarıyla 34 ya da 36 hafta da falan başlanıyordu
Aynen canım daha güzel sonuç alırsın inşallahBende Nisan başi 26oluom. Aç giderim zaten uzak öle yaparım bende canım hadi inşallah bunuda atlatalımsonra güzel günleri beklicez artık inşallah
Çok şükür canım gözün aydınKızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı