-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.241
Canım ben bebek arabası ohlala aldım. Çok araştırdım ben hafif bir şey istiyordum içime sindi. Beşik olarak da tahterevalli cuppa model aldım. Bebek arabasını da beşikleri de Babymall'den aldım. Park beşikler de güzel ama ben mobilya istedim. Tekerlekli falan 3 yaşına kadar rahat yatarlar. Sonra da normal baza almayı planlıyorumBebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyoraklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Birde beşik konusu acaba mobilya olsa mi iyi park beşik mi ? Kuzular sizler ne yaptınız ? Bana bi el atsaniz.
Çok sağol Canım ikiz olduğunu biliyorum ama beşiği karyola alma canım inan gereksiz pahalı beşik karyola senin yerinde olsam anne yanını uygun alırım parkta almam bebek arabasıda Allah yardımcın olsun canım ama internet araştırıp sipariş verebilirsin en azından kısıtlı olmaz bu şekildeBaktim canim seninkine. Iyi günlerde kullan inşallah. Bebisi koyup gezersinbenim ikiz olunca bebek arabasi secenegi cok az. İçime sinen olmadi bi türlü.
Besikte 2 tane alicam herhalde biri yatak odasına biri oturma odasina sonra oda yaparim diye düşündüm mantıklı mi bilmiyorum dacevremde hic ikizi olanda yok.
Bebek arabasini begendim kuzumCanım ben bebek arabası ohlala aldım. Çok araştırdım ben hafif bir şey istiyordum içime sindi. Beşik olarak da tahterevalli cuppa model aldım. Bebek arabasını da beşikleri de Babymall'den aldım. Park beşikler de güzel ama ben mobilya istedim. Tekerlekli falan 3 yaşına kadar rahat yatarlar. Sonra da normal baza almayı planlıyorum
Inanir misin uzun zamandir düşündüğümüz seye karar verdikÇok sağol Canım ikiz olduğunu biliyorum ama beşiği karyola alma canım inan gereksiz pahalı beşik karyola senin yerinde olsam anne yanını uygun alırım parkta almam bebek arabasıda Allah yardımcın olsun canım ama internet araştırıp sipariş verebilirsin en azından kısıtlı olmaz bu şekilde
Canım sen kendin oda yapacaksan odalarını ayırmaya düşünüyorsan anne yanları 400 500 tl arası ama geniş uzunlar var 1.5 2 yaşına kadar kullanılıyor onlardan bak ğark beşiklere baktım onlarda greksiz pahalı geçekten düşününce 1.5 2 yaşına kadar zaten sığmayacaklar büyük yatak şart odasını daha güzel yaparsınInanir misin uzun zamandir düşündüğümüz seye karar verdikanne yani küçük olanlardan alicaz. Buraya yazmasam park Beşikte kararliydik. Iyi ki almamisiz
Bebek odamız bos zaten kiler olarak kullanıyorduk. 6-7 aylik olsunlar oda aliriz dedik :) kardes kardes yatar sıpalar . Hepimiz sag salim bi kucağımıza alsak Allahin izniyle inşallah.Canım sen kendin oda yapacaksan odalarını ayırmaya düşünüyorsan anne yanları 400 500 tl arası ama geniş uzunlar var 1.5 2 yaşına kadar kullanılıyor onlardan bak ğark beşiklere baktım onlarda greksiz pahalı geçekten düşününce 1.5 2 yaşına kadar zaten sığmayacaklar büyük yatak şart odasını daha güzel yaparsın
İnşallah gece gündüz duam sağ sağlim kucaklarımıza alırız yıllardır beklediğimiz hayalini kurduğumuz güzellikler az kaldı inşallah geçecek bugünlerde Rabbim nasip eder kucağımıza almayıBebek odamız bos zaten kiler olarak kullanıyorduk. 6-7 aylik olsunlar oda aliriz dedik :) kardes kardes yatar sıpalar . Hepimiz sag salim bi kucağımıza alsak Allahin izniyle inşallah.ne güzel mutluluklar
Ben ohlala twin olan bebek arabasını aldım. Valla araştırdım biraz en iyisi o diyorlar. Hafiflik açısından kalite olarak falan. Çift yönlü kullanım sanırım bir ibiza modelinde vardı.Bebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyoraklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Birde beşik konusu acaba mobilya olsa mi iyi park beşik mi ? Kuzular sizler ne yaptınız ? Bana bi el atsaniz.
Yaa dimi inanılmaz birşey düşündükçe bile hala inanamıyorum.Aynen bizde anlamlarına aslında cok begendıgımız ıcın aklımızda kaldıgüneşte cok istiyordum ben ama yanına ısım bulmak zorladı biraz ayy evet bısey kalmadı bazen hareket ediyorlar diyorum cok az kaldı bıdaha hıssedemıyecek olmanın huznu cokuyor bı yandan bı yandan saglıkla gelmelerini bekliyoruz Vala bu haftalar bence en duygusal zamanlar bence hem hazırlık yapma hissi cok guzel bı yandan doğma hisleri
AA ne aldın çantayı.?Ay çok şükür bez ıslak mendil defterini şimdilik kapattımbende kendim için pijama gecelik arayişindayım anne bebek bakım çantamıda hallettim
Yok kuzum, 3’ü koronadan. Çok teşekkür ederim.Merhabalar canım..
Senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sizlere de baş sağlığı diliyorum. Tüm vefatlar korona dan dolayı mı idi? Allahım geri de kalanlara sabırlar versin. Mekanları cennet olsun.
Amin canım, çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım benim Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
Bebeğininde seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin❤
Çok değil, bir iki kere dışarıdan göründü canım. Ama elimi koyunca başlıyo hareket etmeye.Özlüyorum görmeyimce sende hareketlilik nasıl dışardan hissediliyormu benim çok az hissediliyor
Çok şükür canım benimKızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuşbiraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis
Tercihim hep yanyana olanlardan, önlü arkalı biraz zor gibi geliyor. Netlesti kafamda bebek arabası, besikte anne yani olacak 2 tane. Cok küçük degildr orta boy varsa onu tercih ederim yoksa da küçüklerden alicam 6-7 aya kadar kullanilabiliyormus , sonra oda yaparız dedik minnoslara .Ben ohlala twin olan bebek arabasını aldım. Valla araştırdım biraz en iyisi o diyorlar. Hafiflik açısından kalite olarak falan. Çift yönlü kullanım sanırım bir ibiza modelinde vardı.
Beşik işi bende de bir muamma. Anne yanı alayım 2 tane diyorum ama çok da küçük almayayım şöyle 3 yaşa kadar falan yatsınlar diyorum. Ama hala net bir karar veremedik.
Evet canım nasi korkmuştum sukur buyuyolar valla zamanda çabuk gecio dedikleri gibi kuzum sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallahÇok şükür canım benim
İçin rahat etmiştir artık
Ay çok hızlı büyüyorlar bu aralar.
Çift yönlü kullanılmıyor ama ben çok takılmiyorum. Tentesi de tama yakın kapanıyor. Benim için önemli olan hafiflik ve kolay kapanıp katlanmasiydi. Ben de çok baktım. İkiz bebek arabaları çok ağır ve hantal. Bu sebeple buna karar verdik. Bu arada aldığım beşikler de 60x120 anne yani olma özelliği de var. Nevresim, yatak falan hepsi de içinde. Yolun düşerse bence babymall'e bir uğra. Biz İstanbul yolundakine gittik. Gördükçe de insanın fikri degisiyorBebek arabasini begendim kuzum. Buda bastonlu oluyor değil mi çift yönlü kullanılabiliyor mu bebek arabası? Tentesi tam kapanmıyor dimi? Cok önemli değil mi acaba bunlar . Maxi cosi for dana 2 düşünüyorum bende bebek arabası.
Ben park yatak alcam canım ama senin ikiz olduğu için nasıl olur bilemem. Şölye sağlam 3 4 yaşa kadar yatabileceği bir model bakcaz inşallahBebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyoraklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Aynen öyle canım dursun bakalımHe bende o ıslak mendil den aldım içinde cikti belki kullanırız o kdr bahsettik başımıza gelir kesin die dursun kosede
Yeni renkler gelmiş çok güzel ama onlarda küçük almam heraldeKız sen 8 tane müslin bezden sonra daha da alcan mı