-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.221
Banada herkez sleppyi onerdi prımadan ziyade bende bez almamıstım karar verememistim alayım bari indırım de epey ıyımıs canım haber verdıgı ıcın tesekkur ederımBabymall' da bugüne özel sleepy bebek bezlerin de yüzde 30 indirim var
Ohh maşallah maşallah onaKızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuşbiraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis
Saol canım. 2 ve 3 beden olandan alayım diyorum.
Aynen kızlar fiyatı gayet iyi bazen trendyolda falan da indirime giriyor ama takip etmek lazım. Denk gelirse yine haber veririm benBanada herkez sleppyi onerdi prımadan ziyade bende bez almamıstım karar verememistim alayım bari indırım de epey ıyımıs canım haber verdıgı ıcın tesekkur ederım
Çok şükür canım bebis iyiymiş maşallahKızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuşbiraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis
Evet kuzum ama bazen hastane de heycanlada olabilio dedi kendi doktorumda haftalık yolla bana dedi öle yapaim ki ona göre ilaç veririm dedi bidaha Nisan basinda gitcezOhh maşallah maşallah onasağlıkla büyümeye devam etsin kuzum. Sen tansiyonunu ihmal etme günlük ölç evde not al
Aynen kızlar fiyatı gayet iyi bazen trendyolda falan da indirime giriyor ama takip etmek lazım. Denk gelirse yine haber veririm ben
Evet şükür kuzum nasi rahatladım ama işte fazla titizler ondan iki kere genel bişe mis ama bana tabi o on gün geçmediÇok şükür canım bebis iyiymiş maşallahtansiyon içinde takipte ol yediklerine dikkat et canım
İnşallah canım dikkat edersin yediklerine benimde 2 kontrolde yüksek çıktı tansiyonum ama dinlenmeden direk ölçmüşlerdi öyle olunca yüksek çıkıyor sonra doktor tekrar ölçtürdü normale dönmüştü evde de ara ara ölçüyorum normal sende takip edersin.Evet şükür kuzum nasi rahatladım ama işte fazla titizler ondan iki kere genel bişe mis ama bana tabi o on gün geçmediönden de gidiomus bebişim evet tuz kullanma artık dedi belki bı anlık heycanla öle çıktı ama yine takip edelim dedi terleyene kadar yürüyüş bida ha nisan başında gitcez hep güzel haberler alalım inşallah kuzumm
Ayy benimde almam lazım yaAy çok şükür bez ıslak mendil defterini şimdilik kapattımbende kendim için pijama gecelik arayişindayım anne bebek bakım çantamıda hallettim
Olabilir canım bende ilk gittiğimde yüksek çıkmıştı aşırı heyecan vardı. Sen evde tansiyon aleti varsa günlük takibini yapEvet kuzum ama bazen hastane de heycanlada olabilio dedi kendi doktorumda haftalık yolla bana dedi öle yapaim ki ona göre ilaç veririm dedi bidaha Nisan basinda gitcezdaha çok var
Evet kuzum ya ama on günde bile daha büyümüş geldiİnşallah canım dikkat edersin yediklerine benimde 2 kontrolde yüksek çıktı tansiyonum ama dinlenmeden direk ölçmüşlerdi öyle olunca yüksek çıkıyor sonra doktor tekrar ölçtürdü normale dönmüştü evde de ara ara ölçüyorum normal sende takip edersin.
Şimdi Nisan başı gelmez
Yok Alcam canım ama benimde sanırım heycandan çünkü iki kere yüksek ikiside detaylı da olduAyy benimde almam lazım yapijama koyu renk bi tane alırım bide eşofman istiyorum önden fermuarlı. İleride doktora giderken falan giyerim emzirmesi de rahat olur bakalım trendyol da bakıyorum bazen inşallah denk gelir
Olabilir canım bende ilk gittiğimde yüksek çıkmıştı aşırı heyecan vardı. Sen evde tansiyon aleti varsa günlük takibini yap
O zaman büyük ihtimalle heyecandandır canımYok Alcam canım ama benimde sanırım heycandan çünkü iki kere yüksek ikiside detaylı da oldu
Evet kuzum ama ne olur ne olmaz Alcam tansiyon aleti bugün e bebekten bizde aldık pipilikO zaman büyük ihtimalle heyecandandır canım
Büyümüştür tabi annesi bende çok merak ediyorum oğluşumun kilosunuEvet kuzum ya ama on günde bile daha büyümüş geldiolccem artık evdede yok Alcam yarın düzenli olccem artık tuzuda çok sevmiorum Allah'tan komple keserim tatlıyı kestik tuzu kestik ne yicek bu çocuk
Hahah çok komik dimi yaEvet kuzum ama ne olur ne olmaz Alcam tansiyon aleti bugün e bebekten bizde aldık pipilik
Kız sen 8 tane müslin bezden sonra daha da alcan mıBüyümüştür tabi annesi bende çok merak ediyorum oğluşumun kilosunu
E bebek indirimden ben braunun almıştım tansiyon aleti evde yoktu iyi oldu arada ölçüyorum. Şeker tuz kötü yemesin onları zaten yavrularımız alışmasınlar
Bebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyorZorlanır canım ya kolay mı. sonuçta evden çıkıyoruz tüm gün çalışıyoruz. Şöyle uzanıp yatamıyoruz bütün gün.
Ben de yeni yeni almaya başladım o da internet sitesinden. Ben hafta sonu falan da çalıştığım için hiç zaman yok. Baktım bebeklerin hiç birşeyi yok alayım bari internetten dedim.
Dolap ve şifonyer aldık, bebek arabası da hediye edildi. İşte bu kadar.
Ama öyle eksik var ki alınacak. Bez ıslak mendil banyo malzemeleri bana pijama takımı, hastane çantası bir dünya şey daha..
Ağırlaşıyoruz artık bırakma daha sonraya sende. Ben 30. haftadan sonra çok birşey yapabileceğimi sanmıyorum.
He bende o ıslak mendil den aldım içinde cikti belki kullanırız o kdr bahsettik başımıza gelir kesin die dursun kosedeHahah çok komik dimi yabende ıslak mendil almıştım içinde çıktı. Bakalım kullanırsam alırım devamını
Canım ben montessori oda aldım yanıma da anne yanı çok uygun beşil aldım bebek arabasıda prava p14 aldım en azından puseti oto koltuğuna takılıyor 1.5 yaşına kadar öyle değerlendiririm dedimBebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyoraklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Birde beşik konusu acaba mobilya olsa mi iyi park beşik mi ? Kuzular sizler ne yaptınız ? Bana bi el atsaniz.
Baktim canim seninkine. Iyi günlerde kullan inşallah. Bebisi koyup gezersinCanım ben montessori oda aldım yanıma da anne yanı çok uygun beşil aldım bebek arabasıda prava p14 aldım en azından puseti oto koltuğuna takılıyor 1.5 yaşına kadar öyle değerlendiririm dedim